Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi

No brb!

http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi
Even an angel can end up falling ... :)

Poftiim?!?? Poti sa-mi explici, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie

conchita

Iar te iei de mine , bineeeeee. Noaptea e un sfetnic bun, cre' ca ma duc sa ma culc, vezi tu maine

Martie & Bebica & maimuta Sara

io de tine?? never. uite, ia un spaclu de la mine ca simbol de impacare. sa visezi frumos, adica numa neveste si barbati fideli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Esti blanda Gusta ,tu ai doar doi duracell,pare-mi-se

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Ok Martie lasam menajul deoparte si trecem la schimbat pampersi kakaciosi,sculat in miez de noapte dat antibiotic,alergat prin parc cand in stanga cand in dreapta dupa titirez duracell pai si cum ramane cu,clubul soro,de unde energie ?!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Draga, aici e avantajul nostru, e mai ceva ca la sala...si aerobic la un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu gresit am unu.Si am inchis magazinul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ralu- da baba la fata ORICE vrea ea
Conchita- devii amorul meu ghebos,sa stii... de la "razbel" la amor e doar un pas... calcam pe amante, si "ne luam" si pe tine ( si apropos de apropos- original, si eu am scris PENSULITA..dar am schimbat la PENSULICA..ca-i mai mica si mai fasneata)
Basilique- misto de tot postarea ta- mi-a mers la suflet. Cat adevar. Brava, conita! BRAVA!!!
Natasha- Ti-am spus- si ma repet!!!! nu te mai injosi singura- esti departe de a fi "de la coada vacii- faptul ca esti naturala si iti arati varsta este un plus pt tine, o calitate, nu ceva ce trebuie "schimbat" sau motiv de a-ti fi rusine. Ar trebui sa fi mandra ca esti frumoasa si naturala, fara spoiala si artificii-mai bine tine-te de vaca, si lasa amantul fata draga...ala nu merita nici gunoiul sa ti-l scoata din casa. Ai grija de TINE, si lasa boshorogii pedofili si misogini.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi No brb!http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi
Poftiim?!?? Poti sa-mi explici, te rog?Martie & Bebica & maimuta Sara
uff..nimic nu stiti,neveste ce sunteti...be right back=brb

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi

No brb!

http://community.webshots.com/user/Natasha_Pisi

Poftiim?!?? Poti sa-mi explici, te rog?

Ma repet: adica ce vrea sa zica??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Andra bagat 2 cafele si suntem fresh.Eu as vrea sa ii dau unei amante o saptamana din viata mea si dupa discutam.

Marilena si Mara Augusta

buna asta. la intoarcea acasa, o sa-ti gasesti sotul complet culturalizat, mare amator de muzici clasice (in speta sostenuto saxofonus), compunand toccate in ritm de glissando cu rujul amantei pe perna ta. neah...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Natasha nici nu ti-as dori sa ajungi "spacluita" ca Annanumbersixtynine, crede-ma ca esti frumoasa asa naturala, cine are ochiul format zau ca isi da seama ca potentialul tau de ati reveni din "mirajul" asta e mare, numai sa vrei tu.

Annanumarusaizecisinoua, poti sa stai si in cap, frumusetea se duce, mai ales cand mai este si plastic fantastic...finetea, coloana vertebrala, integritatea ta, asta raman, daca le ai bineinteles.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput