Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Din punctu tau de vedere, (si) Basescu e politician?

P.S. Vezi ca atacurile nu sint atit opera politicienilor, cit a presei. Ne-a zis si shefu' cine-i, tura asta, dusmanul: moguluii cei rai.

Da, este.
Sunt mirat aproape in permanenta de succesul lui. N-am stiut de el pana ce i-a suflat partidul lui Roman. Nu ca-l agream pe Petrica, intruchipa, alaturi de Iliescu, tot ce era mai rau in Romania dupa 89. Dar nu mi-a placut modul in care a ajuns Basescu seful partidului. M-a uimit, in schimb, tot ce a facut dupa. Este printre putinii oameni pe care eu nu-i ghicesc dupa fizionomie. Politica pe care o face el (nu discut in interesul cui) este magistrala. Nimeni nu a reusit sa-l clinteasca, odata ce s-a cocotat in top.
Sigur, si aici dar mai ales in alte medii este dur criticat. Insa se uita un lucru: politician bun e ala care atrage voturi. Cei care nu o fac, destepti, frumosi, onesti...nu-s buni in politica. In Romania sau aiurea. Le mai trebuie ceva...

Mogulii cei rai sunt, in majoritatea lor, politicieni.
Nu-mi place sa ma arat atotcunoscator, dar presa nu se mai face demult de profesionisti neutri, ci de si pentru politicieni. Chestia cu independenta presei este o poveste la care doar fraierii mai pun botu' (scuze...).

Basescu va dainui mult si bine in politica pana cand se va ivi unul istet, adica mai istet ca el. Este mult prea tare pentru ce are de infruntat acum. Pe astia ii mananca pe paine doar la micul dejun, pentru ca nimeni nu intelege cum trebuie sa-l atace pe Basescu. Doar niste cotarle care alearga dupa o masina...mai prind din cand in cand de vreun colt de bara, dar si atunci sunt tavaliti in praf...de asta i-am asemuit cu cotarlele. Si mai sunt si castrati...

Intelegi, asadar, de ce am sperante in Radu Duda. N-am nici un semn ca ar putea face ceva, dar nici nu ma inghesui sa-l pun la zid din start: daca aici e cheia? Ce pierd daca sper?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Rufus, nu pot sa cred ca te poti baza pe o persoana ca Radu Duda!
Cine se angajeaza pe o anumita directie ideologica si se schimba la 180 de grade,evident in interes personal, nu-mi inspira nici cea mai mica incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Spicuiri din biografia oficiala:este absolvent al Colegiului National de Aparare ca si ,de exemplu,Elena Udrea,in 1999 a pus capat carierei de actor(teatru,televiziune)-ce sacrificiu,este doctor in stiinte militare,si-a inceput cariera de actor la 14 ani-precocitate ,de alea din strainatate o sa aflam probabil in campanie ,doar si EBA zice ca a urmat o universitate americana Secu,relatia cu Iliescu,cariera in armata romana,uite ce de subiecte
Si-am incalecat pe-o sa si uite cum iesi iar B.......

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5625970-cum-umflat-dezumflat-radu-duda-studiile-harvard.htm

Mergi la inceput

Pe mine, personal, nu ma prea ating articolele astea.
Educatia lui Radu Duda (din primii 7 ani, de cand a intrat in Familia Regala, din scoala primara, etc) este net superioara celor cu care se confrunta. Gradul de civilizatie este atat de deosebit fata de ce am vazut, incat articolele de genul asta nu ma duc cu gandul decat la disperarea unora care le cam fuge pamantul de sub picioare.
O sa fie, macar, interesant...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

EU cred ca Radu Duda este exact cum ar trebui sa fie un presedinte - educat, stilat, prezentabil, fin diplomat.
Parintii lui au fost intelectuali care s-au preocupt de educatia lui. Ar fi bine ca fiecare dintre noi sa fi citit macar jumatate din cat a citit el.
Chiar l-am cunosct acum 7-8 ani si mai mult am avut sansa sa vorbim timp de cateva minute. NU-i poti reprosa nimic acestui om.
M-am saturat de mani****tori infecti gen Iliescu si Basescu.
E casatorit cu Principesa Margareta, si ce daca?
E Alteta? Merita!
Hai sa iesim din indoctrinarea in care suntem tinuti (ca niste oi) si sa vedem ca exista oameni care prin relatii pot face ceva pentru Romania. Se stie ca Alteta sa intretine relatiile diplomatice cu casele regale din lume.Diplomatia face mai mult decat o mie de tiganii ieftine ale lui Basesc, sau gesturi neportivite protocoalelor sefilor de stat.
Il voi vota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu chiar nu stiu ce sa mai spun!
Cand se tulbura ideologiile,cand apar indivizi fara coloana vertebrala si nu sunt sanctionati ca farisei,oare chiar este denaturata constiinta acestui popor de asa maniera incat sa nu se mai poata separa binele de rau?
Iorga spunea:"fatarnicul are doua fete si niciun obraz!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe
NU-i poti reprosa nimic acestui om.

Mdaaa....faptul ca a mintit si a spus ca a absolvit Harvard-ul e un mizilic, nu?

Tocmai el, care se lauda ca vrea sa arate ca se poate condúce tzara altfel , procedeaza exact ca ceilalti, isi inventeaza studii, diplome, merite ...nemeritate.

Ce a facut el, mintind ca are nu stiu ce scoli inalte, e o impostura! Atunci ce diferenta este intre el si Elena Basescu, care s-a laudat si ea cu nu stiu ce studii fictive?!? Niciuna!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pai nu-i de loc un mizilic faptul ca a "absolvit" Harvard-ul.
In baza acestei "absolviri", a obtinut una din inaintarile in grad (precum se stie, Dl. Duda a reusit performanta de a fi avansat pina la gradul de colonel al armatei romane in citiva anisori ).
Ce dragut se leaga toate :)

"Principele Radu: ....Urmatoarea avansare, din 2004, a fost pentru ca am absolvit Universitatea Harvard, o Universitate pe care au absolvit-o cred ca doi sau trei generali in toata România. Iar la Harvard am avut colegi cei mai importanti oameni din Statele Majore ale Fortelor Armate Americane, la absolvirea carei scoli am primit gradul de locotenent colonel, tot in rezerva.

Adrian Ursu: Dar toate acestea sunt grade ale Armatei Române.

Principele Radu: Da.

Adrian Ursu: N-au legatura nici cu Garmisch Partenkirchen, nici cu Harvard

Principele Radu: Au legatura cu competenta. "

Din script-ul emisiunii "Ora de Foc" - 09.04.2009 - invitati: Principele Radu de România, Robert Turcescu
------------

Edit:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Atunci ce diferenta este intre el si Elena Basescu, care s-a laudat si ea cu nu stiu ce studii fictive?!? Niciuna!

Ei, cum niciuna!
Exista urmatoarea diferenta: EBA a studiat, totusi, doua semestre acolo unde zice tatal ei ca a "absolvit", Dl. Duda - doua saptamini!!! El e mai istet, "prinde" mai iute :).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu chiar nu stiu ce sa mai spun!
Cand se tulbura ideologiile,cand apar indivizi fara coloana vertebrala si nu sunt sanctionati ca farisei,oare chiar este denaturata constiinta acestui popor de asa maniera incat sa nu se mai poata separa binele de rau?

Auzi, eu is de acord sa-ti placa sau nu de cineva, sa-l consideri fariseu...ma rog, sa-l faci albie de porci, daca iti face ziua mai luminoasa; dar te rog, las-o mai moale cu constiinta poporului roman, sau macar lasa deoparte legatura intre parerea ta si a poporului, ca nu are legatura, decat partial; binele de rau, s-a vazut in istorie, s-a separat dupa cum a batut vantul si doar dupa cateva sute de ani izbutim sa recunoastem cativa eroi adevarati, carora le-am ridicat statui si acum exersam grafiti pe soclul lor.
Daca tu crezi ca separarea binelui de rau inseamna comparatia lui Duda cu Antonescu, Geoana si Basescu, e treaba ta; daca tot citesti Iorga, citeaza-l echidistant: eu asa zic ca-i corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galushk spune:

La urma urmei,Romania are clar nevoie de o schimbare,si se pare ca aceasta se vrea a fii din partea familiei regale!Oare nu ne-am saturat atatia ani de ex-comunistii care sunt la conducere?Poate nu va scoate tara din rahatul in care se afla de 20 de ani(sau mai bine zis din '45),dar va oferii o alta perspectiva,si datorita relatiilor familei regale,o imbunatatire va fii sigur!Iar faptul ca el candideaza independent,este minunat!In sfarsit fara suprematia unor partide de toata jena!...Si ce daca a mintit?Si ce daca a fost actor?Cu siguranta experienta regala,cat si intelectul il face sa fie mult deasupra contracandidatilor!

Mergi la inceput