Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 19
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Ceilalti n-au invatat nimic din lectiile trecutului,televiziunile il ataca pe toate fronturile creandu-i conditii optime pentru a fi ales fara probleme. |
Asta-i si parerea mea. Dupa ce ca-s cotarle, politicienii astia de 2 lei mai sunt si prosti.
Intr-adevar, Basescu va castiga fara probleme daca astia or s-o tina tot asa...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
televiziunile il ataca pe toate fronturile creandu-i conditii optime pentru a fi ales fara probleme. |
Eu nu cred ca Basescu e chiar asa de relaxat in ceea ce priveste atacurile recente. Pina acum a reactionat prost.
In ceea ce priveste momentul: da, e cam repede. S-or fi speriat de suprapunerea prezidentialelor cu alegerile europarlamentare, cum umbla intr-o vreme zvonul ca isi doreste PD-L-ul.
Dupa ce ca-s cotarle, politicienii astia de 2 lei mai sunt si prosti. |
Din punctu tau de vedere, (si) Basescu e politician?
P.S. Vezi ca atacurile nu sint atit opera politicienilor, cit a presei. Ne-a zis si shefu' cine-i, tura asta, dusmanul: moguluii cei rai.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana Din punctu tau de vedere, (si) Basescu e politician? |
Nu numai ca este; este si cel mai bun.
Sau tu confunzi politica cu morala?
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu numai ca este; este si cel mai bun. Sau tu confunzi politica cu morala? |
Basescu e bun politician, dar nu si om politic!
Oricum, pe politica externa e VARZA!!!!
Alina
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Basescu e bun politician, dar nu si om politic! Oricum, pe politica externa e VARZA!!!! |
Varza in comparatie cu cine? Cu Titulescu poate. Dar din pacate Titulescu nu mai poate candida.
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Nu numai ca este; este si cel mai bun. Sau tu confunzi politica cu morala? |
Neeee, nu umblam io la subtilitatzuri.
Rufus definise politicienii intr-un anume fel, si eram curioasa sa vaz daca, in viziunea sa, si Dl.Basescu se inscrie in rindul lor .
In rest, ma tem ca nu-s cel mai bun interlocutor pentru o discutie privind calitatile lui Basescu......:).
b.nica spune:
Din pacate romanii obisnuiti si cei mai multi totodata, nu au incredere in oameni politici care conduc cu manusi.
Din aceasta cauza li se potriveste Basescu ca o manuse.
mathilda spune:
citat din mesajul lui b.nica Din pacate romanii obisnuiti si cei mai multi totodata, nu au incredere in oameni politici care conduc cu manusi. Din aceasta cauza li se potriveste Basescu ca o manuse. |
banica,
pai tu spuneai pana acum ca ne-am procopsit si acuma. .scuze dar parca ai fi bahmuteanca.
ma rog- l-am ascultat azi pe radu la vorbe grele si mie mi-a placut .
dar cred ca vor arunca cu cacat contracandidatii in el pt ca asta stiu sa faca cel mai bine
mi-a placut cand a zis ca presedintele conform constitutiei e reprezentantul romaniei si nu conducatorul romaniei.
si a explicat si folosirea banilor si alte mizerii scrise prin presa.
mie una repet mi-a placut. e un tip linistit si nu spune prostii. vom vedea ce va urma
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul Varza in comparatie cu cine? |
In comparatie cu el insusi, care pe plan intern e mare cocos....ma rog, era, ca acu'.....
Alina
ilse spune:
citat din mesajul lui iileana Pai visul de aur al lui Basescu nu asta era? Prim-ministru, asta si-a dorit el sa fie, de cind era mic. Eu dupa faza de-acuma, cind a fost parasutat Duda ca sa traga din voturile lui Crin, nu mai zic nimic. Ma apuca doar dracii cind vad, prin zonele de net ale fanilor liberali pro-Tariceanu si anti-Antonescu, damblaua ca PNL-ul (si, eventual, si PSD-ul :))) ar trebui sa-l sustina pe Duda. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Vai ce groaznic...nu ma pricep la doctrinele partidelor dar oare au ceva in comun, PNL cu PSD, ma refer?
Oricum e ridicol ce se intampla, la povestea cu Duda ma gandesc...chiar asa? a mai zis ceva regele Mihai despre "eveniment"?
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor