Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 18
Rufus spune:
Facem degeaba calcule. Candidatura lui Radu Duda strica multe ploi si, indiferent cat neaga aia, va lua din electoratul PNL si PDL, eu zic ca mai mult de la PDL. Singurii linistiti stau PSD, pentru ca electoratul lor a exclus din start monarhia si orice e legat de ea.
In plus, au aparut agitatorii. Auzeam (de la oameni seriosi) ca stiu ei ce rau era pe timpul Regelui Mihai...cand taranii culegeau via cu botnita (un capitol de istorie pe care l-am invatat cu totii din manualele comuniste de istorie), cine sa-si aduca aminte de nepotrivirea de perioade...si ca Regele Mihai mergea pe cal si-i biciuia pe tarani...cine sa mai ia in calcul varsta Regelui, nu ca nu se putea tine pe cal, dar era un copil...ma rog, chestia asta nici nu stiu daca ii va face rau lui Radu Duda.
Dar, ca anul asta n-am mai vazut o campanie asa de intensa, de pe-acuma, foarte complexa, profesionista, seriale tv, poate chiar arestari cu iz electoral...nebunie mare.
Eu, pe Isarescu, l-as vrea in continuare la BNR...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Auzi, dar iti place tie, asa, Bombonica??? () |
Nuuu!De aceea mi-am ales nick-ul B.nica.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui iileana (A, io l-am votat. Pe Isarescu. .) |
Pai zi asa, nu mai emite teorii cu nu-stiu care a stricat alegerile cand de fapt TU ai pus umarul la trimiterea lui Vadim in turul 2.
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pai zi asa, nu mai emite teorii cu nu-stiu care a stricat alegerile cand de fapt TU ai pus umarul la trimiterea lui Vadim in turul 2. |
, uite ca nu m-am gindit la asta. Asa e, ai dreptate, eu sint de vina :)))))
Mai mult, dupa ce ca am pus umarul la stricarea alegerilor, m-am mai si spalat pe miini ulterior. Evident ca in turul 2 nu m-am dus la vot, am considerat ca e sub demnitatea mea sa pun stampila pe Iliescu, indiferent de consecinte :))).
Tocmai m-am dus unde-mi aminteam ca vazusem un sondaj care atesta ca Basescu rulz in orice pozitie, si........ uite ce-am gasit.
Dap, 1. n-o sa ne plictisim. 2. ramine cum am stabilit, e prea repede sa ne dam cu parerea.
copiloi spune:
Ei, eu nu prea cred in previziunile lui Dan Andronic.....nu prea i-au iesit lui de-a lungul timpului....
Insa altceva ma mira (sau poate ca nu), cat sange in instalatie au pedelistii.......daca, de exemplu, la PNL un membru marcant ar fi sustinut public un candidat independent , cu siguranta ar fi fost exclus din partid....la PDL e liniste ...cel putin aparent
Alina
iileana spune:
A, da, sigur ca lu' Andronic nu-i prea iese ce tricoteaza, dar are totusi acces la informatii pe care noi, simpli si stimati telespectatori ;), nu le avem, de-aia mai arunc o privire pe la el periodic.
Intradevar, e socanta optiunea unui ministru PD-L de a nu-si vota partidul si, mai ales, de a face public acest lucru. E chiar prea socanta pentru a fi considerata o toana sau o preferinta personala.....
Edit: btw, nu zisese M. Macovei ca-i vremea pentru un partid nou si cinstit? . Ne pomenim ca-i lasa Base pe PD-L-ei cu fundu'n balta....
copiloi spune:
citat din mesajul lui iileana Ne pomenim ca-i lasa Base pe PD-L-ei cu fundu'n balta.... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Ce m-as bucura ....Ar avea Base o bila alba din partea mea
Alina
iileana spune:
Pai in acest moment lipsa de doctrina si de viziune a PD-L-ului atirna ca o piatra de moara de gitul lui Basescu. Alaturi, desigur, de altele :))).
Probabil ca, la momentul oportun, Base va inghiti o tava de jaratec, se va da de trei ori peste cap, se va scutura de "bube", si ni se va infatisa (iarasi !) drept cavalerul dreptatii pe calul alb.... Altfel, nu-l vad bine....
loryi1974 spune:
Uneori am impresia ca Basescu isi arata bilele negre cu cateva luni inainte de alegeri,izbucneste scandalul,scandalul se stinge si cand se apropie alegerile el a lasat in urma potentialele surse de scadere.
Parerea mea este ca nu va exista un tur doi.Ceilalti n-au invatat nimic din lectiile trecutului,televiziunile il ataca pe toate fronturile creandu-i conditii optime pentru a fi ales fara probleme.
Cat despre cele doua Elene