Ne-am procopsit!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ileana sunt confuza, cine greseste?
Daca plang si imi plang soarta cine ma asculta?
Oare ma asculta cineva?
Oare intelege cineva ce este in sufletul meu de roman fara noroc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Regulamentul DC are intotdeauna dreptate. :)

Dar iti poti pune "bombonica" la titulatura, si asa o sa scrie in loc de "membru matur", sub nick.
O sa fie dragut, rimeaza.

Mergi la inceput

Ileana tu chiar ai inteles ce am vrut sa spun?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ileana tu chiar ai inteles ce am vrut sa spun?

Nu am de unde sti.

Chiar, ce ai vrut sa spui?

Mergi la inceput

Ileana nu avem aceleasi optiuni politice (ca sa fiu sincera eu nu am una precisa)dar ca persoane inteligente si orintate in timp si spatiu ,cred ca ar trebui sa ne exprimam opiniile astfel incat sa ne regasim toti cei care gandim la fel fara sa le facem jocul unor care ne joaca cum vor ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Auzi, dar iti place tie, asa, Bombonica??? ()

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu ma intereseaza persoana.
Din toamna....eu cu cine votez?

Mergi la inceput

Mai e timp. Inca nici nu stim citi s-or stringe.

Pina acum, avem asa:

-Mircea Geoana - si-a lansat candidatura
-Radu Duda - si-a lansat candidatura
-Crin Antonescu - www.cotidianul.ro/crin_antonescu_isi_lanseaza_candidatura_la_prezidentiale_pe_9_mai_la_brasov-79295.html" target="_blank">urmeaza sa si-o lanseze
-Basescu - zice ca inca nu e foarte sigur daca va candida
-Talpes - il bate-un gind
-Vadim - nu cred ca se poate campanie pentru prezidentiale fara el

Si nu-i exclus sa mai apara si altii. "Iepuri" sau mai putin iepuri.

Ma uitam saptamina trecuta la Andronic, care ne zicea ca, prin sondaje, foarte aproape de Basescu in ceea ce priveste increderea se afla ...Isarescu. Care isi termina mandatul la BNR anul asta. Vom avea o surpriza?
In fond, a mai stricat Isarescu niste alegeri , in 2000, cind, imbulzindu-se cu Draga Stolo in acelasi bazin electoral, a (au) reusit "performanta" de a-l trimite in turul 2 pe Vadim. ( A, io l-am votat. Pe Isarescu. .)
In fond, pe culoarul dreptei, unde au incaput un crin si-o duda incape si-un mugur, ca tot de botanica tine.
Andronic sugera si o imagine inedita: Isarescu- presedinte si Basescu- prim-ministru. Eeee ?

Si, oricum, n-avem inca de unde sti care dintre cei care si-au anuntat/isi vor anunta candidatura va candida efectiv cind o fi sa fie si care se va pierde pe drum (lasindu-si locul/voturile altcuiva :).

Om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Si, oricum, n-avem inca de unde sti care dintre cei care si-au anuntat/isi vor anunta candidatura va candida efectiv cind o fi sa fie si care se va pierde pe drum (lasindu-si locul/voturile altcuiva :).

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ce zici de varianta: Basescu il sprijina pe Geoana sa ajunga presedinte, urmand ca Geoana sa-l numeasca pe Baselu prim ministru.

()

Alina

Mergi la inceput

Pai visul de aur al lui Basescu nu asta era? Prim-ministru, asta si-a dorit el sa fie, de cind era mic.

Eu dupa faza de-acuma, cind a fost parasutat Duda ca sa traga din voturile lui Crin, nu mai zic nimic.
Ma apuca doar dracii cind vad, prin zonele de net ale fanilor liberali pro-Tariceanu si anti-Antonescu, damblaua ca PNL-ul (si, eventual, si PSD-ul :))) ar trebui sa-l sustina pe Duda.

Mergi la inceput