Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 15
b.nica spune:
Acest individ,Radu Duda, principe si nuprea, imi confirma temerea ca ingroparea Istoriei noastre duce la ingroparea constiintei si demnitatii nationale pt. interese meschine si mizerabile.
Am postat un subiect legat de Istoria noastra care nu se cunoaste si este ingropata de rauvoitori pt. a nu fi cunoscuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134681&SearchTerms=de,ce
Nu am crezut ca atat de repede se va dovedi ce inseamna sa nu cunosti sau sa ignori, istoria tarii tale!
danat spune:
Eu sunt adepta teoriilor conspirationiste si, cu toate ca nu ma omor dupa politica, ma bag in subiect ca m-ati intaritat
Zilele trecute auzisem in presa din Ro ca, consiliera lui Obama l-ar fi vizitat recent pe principele Duda. Nu vedeti nici o legatura intre asta si candidatura lui Duda la prezidentiale?
Eu cred ca americanii inca misca tot pe pamintul asta.
Tot din anumite comentarii auzite/ citite in presa din Ro, se pare ca imprumutul de 20 Miliarde Euro luat de Ro (indirect pt bancile straine aflate in Ro) a fost acceptat de Basescu ca o garantie a sprijinului pe care vestul i-l va acorda pt realegere.
Ca atare, vestul il sustine deja pe Basescu, asa ca trebuie "sparta" o eventuala contracandidatura puternica, si de aici toata povestea...
Cam asa vad eu paienjenisul Oricum nu putem face nmic, nu avem cum sa influentam ni-mic!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
b.nica spune:
Uite ca am mirosit bine miscarea politica!
Ete:http://www.gardianul.ro/Candidatura-principelui-Radu-la-presedintie,-primita-cu-ostilitate-de-PD-L-si-PNL-s133134.html
b.nica spune:
danat draga, stai linistita ca aista este lucratura damboviteana neaosa si dragutii de americani nu au niciun merit.
Ei nu au lipsit de la lectia de democratie, deci o cunosc f. bine si nu au nevoie de alte compromisuri in numele ei.
denizel spune:
Uite-acuma am inteles si eu de ce printii si printesele e de dorit sa se casatoreasca numai si numai intre granitele castei...
Si, dupa ce am vazut Duda aseara, ultimele cateva minute din aparitia de pe Realitatea, iar am plans de mila Regelui .
gaba-rema spune:
off-topic:
constat ca in mintea mea sunt la fel de batrana ca si regele :(
mi se confirma cumva ca Mihai "a obosit" sa mai faca frumos pentru neshte abstractiuni - pt. blazon, pt. imagine, pt. gura lumii...
dar inclin sa cred ca in viziunea lui "it's not all bad" .
De ce, in fond, nu s-ar gandi omu' la ale lui personale, la familie, nepotei...? Pentru varsta lui e destul de verde :) de ce nu s-ar bucura de viata? io asa ii doresc.
b.nica spune:
Gabi3604(?),cam pe unde te invarti?Ce vrei sa spui?
Regele nu este nici obosit, nici ingrijorat de nepotei, eu cred ca este coplesit.
De cine?Cred ca nu este greu sa ne dam seama.
b.nica spune:
La varsta mea nu am cum sa am nostalgii monarhiste sau aristocrate, dar nu pot sa nu fiu impresionata de destinul nefericit al Regelui Mihai care de cand s-a nascut si pana acum, la aceasta varsta inaintata,este atat de napastuit de soarta!
Cred ca singurul dar care i s-a facut in viata a fost sotia sa!
Daca stam sa judecam drept, putini oameni mari si puternici au avut norocul sa fie insotiti de o sotie potrivita.
Liliana82 spune:
Cu asta se lauda "alteta sa " http://www.princeradu.ro/ si asta e blogu de campanie "http://www.princeradublog.ro/ Cu sigurantza campania urmatoare o sa fie tare "colorata".....
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Gabi3604(?),cam pe unde te invarti? Ce vrei sa spui? Regele nu este nici obosit, nici ingrijorat de nepotei, eu cred ca este coplesit. De cine?Cred ca nu este greu sa ne dam seama. |
Pai, exact ce am spus
ca ii doresc sa se bucure de viata, de familie. si da, m-am gandit si eu ca sotia sa a fost un mare noroc, un dar nesperat, in special pentru un cap incoronat !
nu am comentat despre alte pb., ca nu ma prea intereseaza...
si de-aia am si zis "off-topic"...