Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 14
b.nica spune:
Rufus cum crezi ca un rege cu descedendenta si educatia nobila pe care o are Regele Mihai, poate accepta compromisul jalnic al ginerului sau?
Aceasta persoana dovedeste ca cine are gene de demnitate are, cine nu, nu.E "ca in tenis"..pardon, ca in teatru!
Rufus spune:
Eu nu pricep nicicum aceasta candidatura, dar pur si simplu nu concep sa nu aiba acceptul Regelui.
Eu as fi foarte dezamagit sa nu aiba acceptul, pentru ca asta ar insemna disesnsiuni in familia regala; si nu ca n-ar putea fi, sunt oameni, dar asta nu este un subiect oarecare.
Pot spune, doar, ca sunt foarte rezervat, acum cand ati introdus in "schema" un posibil dezacord; oare o sa putem afla ce crede Regele?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
Se poate ca Regele, la varsta pe care o are, sa priveasca viata altfel decat noi, la 30, 40, 50...
Sa nu-i mai pese de descendente, datorie "sfanta", "educatie nobila", ritualuri si etichete.
Chiar si asa de ar fi, sa incurajeze si sa sprijine candidatura lui Duda, ar fi o chestie urata. Si de neinteles. Nici macar privita prin prisma ecleziastica :) (de la Ecleziastul, adica...).
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Duda e inventat ca sa fragmenteze opozitia lui Base. Si nu din voturile PSD va lua (din alea va lua Antonescu, de la pesedistii care nu-l inghit pe Geoana :), ci din cele ale votantilor candidatului PNL + ale nehotaritilor. Duda ii deschide pirtia lui Geoana ptr turul 2. Unde Geoana va pierde, cu eleganta, in fata sefului sau direct de la CSAT. |
Subscriu!
Cu toate ca 99% din comentariile din presa spun ca Duda va lua din voturile lui Basescu....ei, vax!
Oircum, nu inteleg manevra asta a Casei Regale.....nu-mi pot imagina ca ei chiar cred ca Duda ar avea sanse . Si daca nu cred asta, la ce le trebuie intrarea asta in cacialma?
Alina
ilse spune:
Eu snt "sigura" ca-l are...nu ca am surse, dar presupunand ca nu-l are, oare chiar asa, in propria ta familie, te trezesti ca ginerica vrea sa se faca presedinte ceea ce e de rasul curcilor si tu habar n-ai?
Dormeai in post...ce faceai ca asa-zis "ultimul rege al romaniei"...oricati ani ai avea si 100, scuza tot nu exista.
Poate asa mai spera si ei pe ultima suta de metri sa ajunga cumva la "conducerea tarii" desi trebuie sa recunosc pentru prima data cad de acord cu xenocid, e perimata rau si desueta monarhia...dar oricum rad si tarusii din garduri si pruncii de la tzatza mamei ca un "principe" nota bene vrea sa devina presedinte.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Teodora D. spune:
Nu cred ca Duda face vreo miscare fara acordul celor care i-au dat titlul de "Alteta". Sunt convinsa ca are aprobarea regelui! :(
loryi1974 spune:
Cica fostul rege este plecat din tara...MIe chiar imi pare rau de el .Ca si de Antonescu (nu fac misto)....Eeeei,as fi vrut o finala A-B ,macar ar fi tremurat nitel B
b.nica spune:
Teodora dar cred ca nu ai dreptate.
Mie nu-mi place tipul de nicio culoare si vad ca fata nu contrazice actiunile sale.
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Teodora D. Nu cred ca Duda face vreo miscare fara acordul celor care i-au dat titlul de "Alteta". Sunt convinsa ca are aprobarea regelui! :( |
La fel ma gandesc si eu. Regele stie.
Acum, certitudinea o vom avea ca va trebui sa dea o declaratie in acest sens.
Ce tari suntem iar vor scrie ziarele lumii despre Romania
Chiar, are precedent aceasta actiune?