Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 13
loryi1974 spune:
Doar un post despre ilustrele personalitati absolvente ale susnumitului Colegiu:
http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1204040-aparare-nationala-starlete-popi.htm
Stiu ca sunt rautacioasa,dar :
"Controversele care l-au avut in centru pe Radu Duda in rolul de "principe" au fost insa mai multe in ultimii ani. Presa a dezvaluit, in 2004, ca apartamentul pe care acesta il detinea in zona Tineretului a fost vindut taman SRI. Doi ani mai tirziu se vorbea, pentru prima data public, despre o posibila relatie a acestuia cu Securitatea inainte de 1989, ca urmare a faptului ca numele sau apare pe o lista cu persoanele de sprijin ale Securitatii din Iasi, descoperita in toiul Revolutiei in biroul ultimului prim-secretar, Maria Ghitulica. Ulterior, Radu Duda a recunoscut ca, in 1986, Securitatea a incercat sa-l racoleze. "Am refuzat politicos si nu am mai fost contactat niciodata", a spus el.
Un alt scandal in care a fost implicat a vizat avansarea sa spectaculoasa pe linie militara. Dupa ce a absolvit Colegiul National de Aparare si a sustinut un doctorat in stiinte militare, acesta a ajuns, nici mai mult, nici mai putin, colonel. Cea mai importanta realizare a sa este insa aceea de a fi devenit reprezentant special al Guvernului pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare durabila, in timpul guvernarii PSD. Pentru aceasta functie, in intervalul 2002-2006 s-a acordat o finantare de peste 850.000 de euro, mai mare decit cea aferenta unui ministru de Externe. O parte considerabila din aceasta suma s-a intors, de altfel, la bugetul de stat, nereusindu-se cheltuirea sa. Aprecierea deosebita pe care a avut-o din partea lui Adrian Nastase, care l-a propus in 2004 pe listele de senatori PSD, nu a regasit-o insa si la Traian Basescu, care nu a scapat nici un prilej de a-si arata desconsideratia fata de ginerele regelui."-Cotidianul-2 ian 2008
Mai sa fie ce coincidenta,taman SRI
Eu inteleg ca Pres nu prea il are la inima ,deci nu il va menaja
Iileana la tricotat ,eu unde ,unde sa ma duc ca -i rasu-plansu...
b.nica spune:
Ileano nu te duce la tricotat ca se alege praful de liberali daca apare Duda candindat!
Nu-ti dai seama ca el, fiind mai curand filoPSD(?), nici macar nu o sa se sinchiseasca?
O sa-i sufle mai mult de juma' din voturi lui Antonescu,parol!Voturile pt. Crin Antonescu care veneau de la neliberali, la el or sa mearga si in turul 2, la Geoana.
Ca sa mentin refrenul, asta ar fi rasul dar plansul vine cu suferinta pe care sunt convinsa ca i-o provoaca Regelui Mihai.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Ileano nu te duce la tricotat ca se alege praful de liberali daca apare Duda candindat! |
Tu rizi de mine?
Stiu.
Am si zis-o.
Duda e inventat ca sa fragmenteze opozitia lui Base. Si nu din voturile PSD va lua (din alea va lua Antonescu, de la pesedistii care nu-l inghit pe Geoana :), ci din cele ale votantilor candidatului PNL + ale nehotaritilor.
Duda ii deschide pirtia lui Geoana ptr turul 2. Unde Geoana va pierde, cu eleganta, in fata sefului sau direct de la CSAT.
Asa ca fularul ala macar e ceva sigur.
ce pacat ca nu stiu sa tricotez.....
P.S. b.nica, te pomenesti ca ti-o parea rau de Crin .......
iileana spune:
Nu, Duda nu-i va lua lui Antonescu jumatate de voturi, dar ii va lua atit cit trebuie ca in turul 2 sa intre Geoana.
Fiind stiut ca, in acest moment, Geoana se plaseaza ca intentie de vot mult sub nivelul partidului sau, spre deosebire de Antonescu, care depaseste bine de tot procentul PNL.
Si fiind stiut si ca, "scapat" in turul 2, Antonescu ar fi fost cu mult mai periculos ptr Basescu decit amaritul de Geoana.
Cam asta-i. Rezolvaram si alegerile astea. Basescu rulz.
xenocid spune:
Dupa sigla, mai multi oameni de bine ii gasira si imn printului DuDuDu DaDaDa
denizel spune:
:))
Rufus spune:
Voi chiar credeti ca Regele Mihai se opune candidaturii lui Radu Duda, daca ziceti ca-i va provoca suferinta?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
Rufus, eu nu inteleg intrebarea ta. Ai vrea sa o reformulezi putin? :)
Rufus spune:
Adica, credeti ca nu are acceptul Regelui pentru candidatura, e ceva "de capul lui", nu e o actiune comuna, discutata, dezbatuta, hotarata impreuna?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
denizel spune:
Vaaai, sper sa nu aiba acceptul Regelui. As fi ingrozitor de dezamagita .