Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 12
valentinag spune:
Denizel,am revenit,Irina,Elena si Maria sunt divortate,primele 2 sunt recasatorite.a 3-a nu.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Doar 11 ani Lory!Ea e nascuta in 49,el in 60!Oricum,trebuie sa remarc,ca in ultimul timp Margareta arata din ce in ce mai bine!Mai stilata,mai bine imbracata,se vede ca acum are mai multi bani!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Antonescu care miza pe niste voturi dupa ureche de la aia cu camasi verzi. |
Te inseli, ca de obicei in ultima vreme.
Voturile camasilor verzi sint adjudecate.
Nu are sanse Crin Antonescu la ele, nu are el fata de asa ceva si nici discurs populisto-nationalist.
Extrema dreapta e, sirag de margaritare, la gitul lui Basescu. Daca nu revine Vadim.
www.cotidianul.ro/basescu_alearga_pe_culoarul_eliberat_de_vadim-73593.html" target="_blank">Ai uitat?
loryi1974 spune:
Diferenta asta este unul dintre multele motive pentru care il consider un oportunist.
Pe de alta parte,ce inseamna aceasta candidatura,renunta Casa Regala la orice pretentie asupra tronului ????
Va dati seama,o sa avem un presedinte nu cu un viloi ci cu ditamai Palatul(numai IN Buc-Elisabeta).
denizel spune:
Valentinag, ! Habar n-aveam :).
Yaia, pai, D. Puric n-a ajuns inca sa-mi faca nimic. Si sper nici sa n-ajunga vreodata.
Diferenta asta este unul dintre multele motive pentru care il consider un oportunist |
Hai mai Loryi, parca n-as specula pe tema asta :).
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Te inseli, ca de obicei in ultima vreme. |
Lasa'ma bre sa rad de ND care's atat de prosti incat ar vota'o si pe Andreea Antonescu. Sa nu mai zic ce frisoane i'ar cuprinde daca apare un candidat minune de genul Marin Mota-Codreanu.
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Pai atunci specifica faptul ca te referi strict la potriveala de nume dintre Crin si maresalul Antonescu. Nu de alta, dar or mai fi doi-trei useri DC care te iau in serios. |
Pai nu vazusi ca scrisai antonescu "inclinat" si specificai clar "dupa ureche" Nu de alta, dar or mai fi doi-trei useri DC care pot pricepe o ironie chiar daca nu le cade in brate cu tot cu tavanu din sufragerie :)
EDIT: una la mana
denizel spune:
Pai atunci specifica faptul ca te referi strict la potriveala de nume dintre Crin si maresalul Antonescu. Nu de alta, dar or mai fi doi-trei useri DC care te iau in serios. |
Pai, a specificat, pomenind despre "voturi dupa ureche". Numai ca... a zis ca C. Antonescu "mizeaza" pe voturile dupa ureche, pentru care... [zdrang-zdrang-zgomot infernal de cratiti] :)) (nu de alta, dar nu cred ca a fost spusa fara intentie :p)
iileana spune:
Gata, hai sa ne oprim.
Eu mi-am sters postarea inainte de a aparea precizarile, mi-am dat seama ca e mai util pentru mine sa ma duc sa-mi continui de tricotat fularul.