Ne-am procopsit!
Raspunsuri - Pagina 11
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel ... In momentul asta consider ca s-a cam ales praful de imaginea Regelui Mihai, de ideea de monarhie si de parerea ca monarhia a facut mult bine Romaniei. Nu pentru ca eu as gandi acum asta, ci pentru ca stiu cum se va folosi candidatura lui Duda impotriva Regelui Mihai etc, etc. Daca ideea lui Campeanu, atunci demult, avea o noima, ideea ca Duda sa candideze nu are absolut nici o noima. Imi e mila de Mihai... In tot cazu', inca stam bine: deocamdata nu si-a anuntat candidatura Dan Puric . Ala iese la sigur . Ba inca, la ce po****ritate are, tare mi-e ca Betsy Myers l-ar accepta mai degraba intru consiliere . |
Si eu cred ca monarhia a fost buna pt. RO. Dar "fuse si se duse", ce poti sa-i mai faci??... Mi-ar fi mila de regele Mihai daca as banui ca sufera foarte tare de turnura pe care au luat-o lucrurile... si nu de azi de ieri, ci demult. Dar cred io ca Mihai u e nici asa de sensibilos, nici asa de lipsit de realism incat sa-l doboare suferinta pt. un vis spulberat.
E un om batran si a vazut multe la viata lui, si bune si rele...
Poate ca a vazut destule incat sa nu-i mai pese atat de "imagine"... imagine in ochii cui?
Aaa, uite la Dan Puric nu m-am gandit!... Buna idee, sper sa se concretizeze. Discursurile lui mistico-patriotarde sigur vor inviora plictiseala care se prevede altminteri.
Xeno, ai un joker si pt. DP?
loryi1974 spune:
Mare pacat pentru fostul Rege Mihai ca acest oportunist (care deja i-a produs destule probleme) nu are altceva mai bun de facut decat sa candideze la pres.
http://www.realitatea.net/principele-radu-si-antonescu---protagonistii-unui-banc-cu-iz-de-prezidentiale_492462.h
Eu cred ca o sa-i taie din avant lui Antonescu ,Base deja se distreaza.....
AYSHA 2 spune:
eu cam intuiesc ce a vrut sa zica b.nica cand a spus ca e de rasu-plansu: si-a imaginat o mare masa de oameni care il sustin pe principe, defiland pe bulevardele capitalei cu pancarte pe care scrie: DUDA PRESEDINTE ! DUDA PRESEDINTE!
loryi1974 spune:
Desi se spune ca domnul Duda a avut relatii foarte bune cu Bombonel.A pleccat Bombonel,a plecat si domnul...
denizel spune:
Mai, da' la printese si printi e cumva interzis divortul? Daca as fi principesa Margareta, as divorta de Duda de nu s-ar vedea .
Scuzati impulsivitatea, ma cunoasteti de-acuma .
xenocid spune:
citat din mesajul lui gabi3604 Aaa, uite la Dan Puric nu m-am gandit!... Buna idee, sper sa se concretizeze. Discursurile lui mistico-patriotarde sigur vor inviora plictiseala care se prevede altminteri. Xeno, ai un joker si pt. DP? |
Pai parca am mai vorbit odata de Puric
Daca ar mai candida si asta il ingroapa definitiv pe Antonescu care miza pe niste voturi dupa ureche de la aia cu camasi verzi.
EDIT: Auziti? Cum ar fi sa se candideze iar in tandem - presedinte premier si Duda sa vina cu Dudu ...Ionescu?
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui denizel Mai, da' la printese si printi e cumva interzis divortul? Daca as fi principesa Margareta, as divorta de Duda de nu s-ar vedea . Scuzati impulsivitatea, ma cunoasteti de-acuma . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Tu chiar crezi ca Principele a hotarat sa candideze fara sa aiba suportul consoartei?
valentinag spune:
citat din mesajul lui denizel Mai, da' la printese si printi e cumva interzis divortul? Daca as fi principesa Margareta, as divorta de Duda de nu s-ar vedea . Scuzati impulsivitatea, ma cunoasteti de-acuma . |
Cum sa fie interzis denizel,2 dintre surorile ei sunt divortate parca!Da nu se desparte ea!Una dintre ele chiar nu a primit acordul regelui la casatorie,Sofia parca,da ca sa nu zic prostii,caut si revin!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Spicuiri din biografia oficiala:este absolvent al Colegiului National de Aparare ca si ,de exemplu,Elena Udrea,in 1999 a pus capat carierei de actor(teatru,televiziune)-ce sacrificiu,este doctor in stiinte militare,si-a inceput cariera de actor la 14 ani-precocitate ,de alea din strainatate o sa aflam probabil in campanie ,doar si EBA zice ca a urmat o universitate americana Secu,relatia cu Iliescu,cariera in armata romana,uite ce de subiecte
Si-am incalecat pe-o sa si uite cum iesi iar B.......
Yaia spune:
citat din mesajul lui denizel In tot cazu', inca stam bine: deocamdata nu si-a anuntat candidatura Dan Puric . Ala iese la sigur . Ba inca, la ce po****ritate are, tare mi-e ca Betsy Myers l-ar accepta mai degraba intru consiliere . |
Da' ce ti-a facut, dom'le, Dan Puric?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze