va e dor de bucuresti?
Raspunsuri - Pagina 8
Bic spune:
Eu iubesc Bucurestiul vara, iar acum l-am gasit mai fermecator ca niciodata: sint in al noulea cer de duminica de cind sint aici. Vremea este absolut superba, cum nu am mai prins demult pe-aici, copacii sint inverziti, umbra placuta, terase primitoare si cosmopolite, trafic ideal, strazi asfaltate si chiar si oameni politicosi.
Fireste majoritatea povestilor astora sint valabile mai mult in centru, dar copaci inverziti sint si in cartierele de blocuri si umbra lor este la fel de placuta.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
roli25 spune:
Nu numai ca nu imi e dor de Bucuresti niciodata, dar atunci cand sunt plecata nu-mi face nici o placere sa revin. Traiesc in orasul asta de cand ma stiu si i-am urmarit evolutia, sau mai exact involutia. La ora actuala este un gunoi de oras din toate punctele de vedere. Mizerie la tot pasul, mitocani la tot pasul, ca sa nu mai vorbesc de aerul irespirabil, zgomotul infernal, soferi nesimtiti care parcheaza pe trotuare si esti nevoit sa mergi pe carosabil, eventual si cu caruciorul sau cu un copil de mana.
Recunosc ca exista zone cu case si strazi frumoase...dar asta nu ma incalzeste cu nimic. Viata de zi cu zi imi ofera un trafic infernal, injuraturi, zgomot, poluare.
Sper ca voi pleca intr-o buna zi intr-un altfel de loc.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ariel_7000 spune:
scuze ca va intrerup visarea, dar nici mie nu mi-e dor de Bucuresti! NU! pentru ca il simt zilnic, il miros zilnic, il aud zbierand si ii simt tarana incarcata cu plumb cum imi intra in plamani. inca simt si consider ca e o mare greseala ca m-am nascut in orasul asta si voi face tot ce-mi sta in putinta sa ma indepartez de el!
iarna, cand ninge parca mai e cum mai e, ca zapada ii acopera mizeriile si ii tine in casa pe ceilalti si e o adevarata placere sa iesi in parc, sa vezi numai copii cu saniutele pe derdelus, numai alb in jur, alb datorat zapezii si nu pungilor si peturilor aruncate peste tot.
insa visul se spulbera cand stai o ora in statia de tramvai de-ti ingheata budigaii pe tine, cand ramai intepenit intr-o intersectie de te intrebi daca ajungi sa-ti tragi cartela la sf programului...cand simti mirosul patrunzator de transpiratie iesind din ploverul vecinului de metrou...si exemplele ar putea continua...
vara, nu-i ca iarna , mai ales in duminica aia citata mai jos! a atunci, iti ajunge la nasucul delicat mirosul degajat de tomberonul plin de gunoiul ridicat tocmai joi....si zau de nu-ti vine sa te intrebi:"de ceeee?"
dar, poate sunt eu subiectiva, ca traiesc zi de zi aici si inhalez "aerul" asta minut de minut...poate daca as veni intr-o scurta vacanta "acasa" (cred ca pt mine si 1 ora ar fi PREA mult!!!), as privi altfel frumosul MIC PARIS ( asta da gluma bunaaaa!)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
vivi.chiriac spune:
salve..! eu m-am nascut,crescut in Bucuresti pina la 27ani...au trecut 10 de cind nu mai sint in tara...am fost de citeva ori..ultima data de sarbatorile de iarna anul trecut...iti face scirba..!!! peste tot unde te duci...mizerie,hoti,...nu-mi lipseste nimic...citeodata sint melancolica..dar imi trece repede..mai trag cu ochiul la tv-ul din tara...si-mi trece dorul..! pacat de "micul Paris"..
chichineata spune:
eu sunt plecata de 5 ani din bucuresti, dar nu-mi lipseste. poate doar prietenii si cateva cluburi, dar in rest...s anu mai aud de el. momentan sunt in brasov, unde-mi este foarte bine. am copilarit prin jurul prasovului, la bunici, si in bucuresti ajungeam doar in timpul scolii. asa ca m-am indragostit mai repede de brasov si am revenit aici de tot.
Lilypie - (9JM7)
sirimie spune:
am inteles ca s-a deschis o expozitie cu poze din bucuresti, parca la muzeul bucurestiului din piata universitatii
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei