*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 20
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta elara este Adrian (al meu) cu Andra( a mihutzei). ![]() ![]() ![]() |
beeyyy

rusiinee miiieeeeeeeee am av impresia ca e tot un post al amirei-roxa...
Deci v-ati intalnit voi doua? Ce fruuumoooos!

Ce scumpei sunt puiutzii! Ce au mai crescuut ei!

Nu am lasa Maria sa va scriu nimic! E calare ep mine si se vaita o groooaza..Acu' vreo juma de ora mai scrisesem mesajul asta si nush pe ce am apasat ca eram cu ea in bratze si in picioare, ca jos nu ma lasa sa stau
si mi-a disparut tot 
Bubu
De burtica ce sa va zic? Abia astept sa vina sambata 11 aprilie sa merg la eco ca am uneori o jena in dreapta la anumite miscari si mi-e frica de SEU..Habar nu am de unde mi-a intrat asta in cap 
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Cam botoasa frumoasa Amira, intr-adevar...Roxana, mi se pare mie sau ai slabit ZDRAVAN???
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
roxana,
Amira cu bentita ei cu tot. ce infloriti sunt copacii pe la voi!
nico e belea Mateiul! frumos de pica! pica ochii fetelor dupa el!
naty, mai da un link cu pozele ca le-am scapat si vreau s-o vad pe frumusica.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
| citat din mesajul lui mihatp naty, mai da un link cu pozele ca le-am scapat si vreau s-o vad pe frumusica. |
http://family.webshots.com/album/570817943PMKqrM
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
mihatp spune:
zozeeeeeeeeee, ma vezi
, sunt la pagina 20
butu
sufletelul tau, sper sa treaca repede AMR-ul tau. iara puiu a crescut tare bine, fire independenta si intreprinzatoare!
elara, felicitari si
pentru curaj. eu n-am inca. mai stau 1 an (zic eu). sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Vai, Nico, superbi ochii
. Foarte frumoase pozele cu baietii!
Am vazut-o si pe Amira botoasa ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
amira_roxana spune:
| citat din mesajul lui natynic Cam botoasa frumoasa Amira, intr-adevar...Roxana, mi se pare mie sau ai slabit ZDRAVAN??? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
doar iluzie optica ....desi ar trebui
mihatp spune:
roxana, ce faci in Brazil![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
amira_roxana spune:
am si eu 2 intrebari:
1.
cand nu o sa mai vrea puiul sa bea lapte, sau exista o anumita varsta cand n-ar trebui sa-i mai dau?
Amira bea de stinge lapte, nu credeam ca o sa ajunga asa. daca nu ii dau dupa omasa e agitata si maraita.
2.
cand ar trebui sa i se inchida fontanela?
la noi e inca destul de maricica si ii dau viganttoletten 500
mihatp spune:
sunt cu cititul in 7 aprilie acum 1 an, cand Luny se intreba daca are suficient lapte... si iata ca inca mai alapteaza, bubu cerea si ea barza inainte de Pasti...
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade