| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp roxana, ce faci in Brazil Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |

!
citat din bubu catre luny![]()
Luny, eu zic sa nu-ti faci griji ca nu-i ajunge lapticul, doar ca e el mai agitat.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
as veni si eu da' mi-e
ca n-am nici un raspuns la intrebarile tale. (si cred ca nu ma lasa pe avion cu gripa ce-o am la purtator
)
din contra, mie-mi pare ca Luca bea prea putin lapte.
cum vi se pare: bea dimineata 7 masuri, seara iar 7, si mai mananca 6 masuri cu cereale. e putin, e bine, e mult?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
E f bine Miha.
Vad ca Zoze nu a aparut sa faca un capitol nou. Biberonze Iulia si daca nu a aparut, fac eu. Si sa va arat un filmulet de adineauri![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
cine face capitol? bre?ca io nu stiu
Roxa; 1.Cu laptele nu e problema ca bea,bea cit ii place nu e o varsta cind nu mai trebuie sa bea.
2. cu fontanela dicui cu medicul9andrei o are perfect inchisa de la 11 luni,iar la un an ia dat vigaantolette 10009pt ca e prea inalt( de la nastere i-am dat vigantol picaturi, sticla schimbata la 2 luni)
Mamica de ANDREI
,....
ms miha,naty, giani pt raspunsuri!
da cuscra luny pe unde umbla? hmmm iar l-o fi luat Rebe la pupacit pe muffy....![]()