*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (238)
Raspunsuri - Pagina 19
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp citat din ariel cat despre trupele speciale:))) parca vad ca teo va fi mai atomicutz ca totzi din casa, la un loc!!! dar stii care e secretul, ca mie asa imi plac copiii:))) ATOMICI rau de tot!!! sa simtzi ca ii ai!!! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
din ciclul ai grija ce-ti doresti ca ti se poate intampla

si eu pe aici....multumesc fetelor care au grija de mine din umbra.
va iubesc pe toate si mi-e tareeeeee dor de voi.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2090765980103379982JPAPKr
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:

Ai mei fac nani...eu bantui pe-aici...am iesit putin afara azi, e prea frumos si m-am saturat de stat in casa...
Am citit tot, am vazut poze/filmulete, ma oftic ca va intalniti
si n-am nici un chef cu astia mici bolnaviori...vreau sa se faca bine...ma iau de mana cu Olgutza si ma bucur si eu daca papa 5 lingurite, mai mult decat Sofi, sac-sac ![]()
Azi vad ca n-a mai facut febra deloc, de fapt de ieri seara n-a mai luat deloc antitermice...doar Stodalul de tuse...
Si m-a invatat si pe mine Ariel sa fac ceai de ceapa si lamaie si o sa le dau diseara 
In schimb azi e mai ragusit si ii dau si homeogene 
Cu burtica s-a reparat, azi a facut o data legat...diseara ii dau lapticul lui in apa de orez facut, ca pe asta HN nu-l vrea deloc 
Sanatate multa balnaviorilor! va pupic pe toate si revin cand ma fac vorbareata 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Adriuta, minunati copiii, zic si eu ca Miha, e minunat ca se au acolo unul pe altul, indiferent de planurile de viitor pe care le au parintii pt ei
I-a privit si Iulia cu uimire si JUR ca ii asculta si le imita sunetele, chiar iti vine sa zici ca au limba lor frate si se inteleg...
Da, evident ca i-a dat tati bere
si evident ca i-a placut si dupa aia cica se intindea ca disperata dupa halba lui![]()
Hai Nicoleta cu ochii lui Matei!
Simo ma bucur mult mult ca e mai bine Sam. Aceeasi astenie o resimt si eu...sau nu stiu, poate ar trebui sa schimb si in alimentatie ceva ca nu mananc deloc legume proaspete...iar fructe cand imi aduc aminte
Cert e ca as tot zace, ma dor toate oasele, vai de mine. Si ca un facut, acum dupa- amiaza cat dormeau ai mei ca valizele, m-am dus sa-mi fac un dus ca simteam nevoie sa ma improspatez si m-am impiedicat rau in baie de putin a lipsit sa-mi fracturez degetul mic...care insa in continuare ma doare de nici vorba sa mai ies la plimbare
. Deh, de la o zi inceputa cu pierdutul cheilor si ratarea impartasaniei Iuliei (pe care doream sa o fac azi dar am ajuns prea tarziu la biserica
) trebuia sa ma astept la asta![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
natynic spune:
Am vazut ochii lui Matei (incredibili!) iar Iuliei i-a placut mult antemergatorul lui![]()
Bubu, 
Azi o inscriu si pe Iulia in clubul "3-5 lingurite"; ideea e ca de fapt nu a suportat nimic cu lingurita, numai la biberon, abia acum cu lupte mi-a mancat un iaurt mic. Cum e ceaiul de ceapa si lamaie?
Roxana, de sapt trecuta imi pusesem in cap sa-ti zic ca nu e o idee buna Zoo, exact din motivele pe care le-ai si enumerat.
Apropo de animale, vine un circ italienesc cu animale de pe 10 aprilie si va da spectacole in Moghioros, la patinoar...ma intrebam daca Iulia s-ar plictisi...ca vreau sa merg, n-am fost la circ din scoala primara

Naty
mamica
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Naty, fac un ceai de ceapa si nuci, le fierb bine pana scade apa. Separat fac ceai dintr-o lamaie, pun apa clocotita peste o lamaie taiata cubulete cu tot cu coaja. Se pot bea separat, cu miere, dar eu o sa le amestec cate putin din fiecare ceai ![]()
O sa gust mai intai, ca lui Stef parca nu i-as da miere ca abia s-a reparat la burtica...si daca e ok ii dau sa bea asa...sa vedem...
Acum i-am dat o pastiluta de homeogene, e ragusit 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
gbutucica spune:
iotema-s
invizibila sau nu
( mai mult nu![]()
)
mai scriu si eu,.............si daca stiam ca apare adriutza zau ca nu mai citeam sa fiu la zi
( dar oricum nu as fi putut rata pozili), ca dupa cum am mai spus citesti o postare de-a Adriutzei( te
cu mare drag) si stii ce s-a intamplat cu trei capitole in urma , te admir si te
inca o data pt ce faci .
Am vazut si Andra Rusinoasa , care clar se iubeste cu Adrian 
Vazut Iulia palarioasa
,
am vazut Ochi de Matei
, am vazut intalneala( cu barait cei drept) in Ior,
Bitza , sa stii ca daca nu te nominalizeaza nu e ca nu ti-au dus doru ci pt ca stiu ca ai treaba , te iubim sper ca stii
Sanatate maxima la pui si parinti
Am fo azi in Ior si am venit acs bocind , iar ......... mor de doru lu' andrica care face muulte prostii,ieri a plantat ceapa, dupa ce acu o sapt a pus cimbru, La ora 4 se trezeste( mama are un bec care pe timp de noapte sta aprins) si fiindca seamana nu stiu cu cine la somn
spune clar "mama ide pa"
, este a treia zi consecutiva cind este hotarat sa plece( e pus pe duca si e facut in plimbare oare????)Va dati seama ca de la 7 si 10 este afara, da mincare la pasari calareste ciinele , pisicile( 4 a numar) isi face numarul de kilometri( vorba Elei trece peste praguri , butuci de vie, copaci , gaini , pisici...si alte ce stau in curte) , cade " civiizat " se ridica si isi continua numarul( este platit la km) , pe la 9-10 maninca , apoi doarme o jumate de ora ruseasca ( pina la 11-12) se trezeste , "ide pa" se joaca mainca , mai alearga si pe la 3 iar are un somn de 1 ora ruseasca de data asat ( pina pe la 5)
, si iar "ide pa" iar afarasi tinete de el. Saraca mama nu mai poate..........Iar eu stau si bocesc dupa intoarcerea din parc.si pe desupra mai is si invizibila![]()
am simtit nevoia sa va mai zic si voua.a si dupa ce face KK se duce la mama si spune "ptiu, ptiu" si da din mina la nas
, baiat curat nu gluma
va pup si sunt in zona.
AMr 2 sapt si am pitucul acasa
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
gbutucica spune:
NAty uitai sa spun ca nu ma movalisi. la ei aceasta culoare este maro![]()
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
natynic spune:
Mama Giani ce frumos pove tu...Ma inverzesc de cat de frumos petrece Andreiu...Mami, sincer, sincer-inteleg PERFECT cat iti e de greu fara el dar CHIAR ii e bine puiului acolo
Naty
mamica
amira_roxana spune:
aoleu nicoleta ce o sa franga matei la inimi cu okii aia frumoshi ai lui!!!
vazut si filmuletz cu americanii, andra era absolut fermecatoare cu rochitza si bentitza iar adrian un scumpic!
naty...poate ca ma gandeam de 2 ori inainte sa ne ducem la Zoo daca imi ziceai...acum am zis ca nu mai mergem decat peste 2 ani! fata...ce zi ai avut si tu!!!
poze ZOO
la toata lumea, sa aveti o saptamana frumoasa!