Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 17
Kimmy spune:
Neatza 
Ce mai faceti fetelor?
Noi am fost la plimbari la bunici,asa ca n-am intrat deloc in weekend.Tocmai am vazut pozele de la intalneala,si trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe voi ca va puteti intalni asa multe.Dar eu o am pe Atb cu turturica Nicholas si ne facem noi bine si iar ne vedem...![]()
Timi de 2 zile pe langa lapte manca si cereale,o portie pe zi,alta mancare inca nu.A mai mancat jumate de danonino,ca eram disperata si am zis ca poate ii place si manca...
Dintii tot n-au spart gingia
,nu stiu cand au de gand,dar deja simt cum imi pierd rabdarea si sunt din ce in ce mai ingrijorata ca Timea nu manca.Deja s-a tras la fata 
Inca mai tuseste,rar si bine,asa ca mai serveste Stodal de 3X/zi,momente in care urla deja ca din gura de sarpe...E si mucioasa,dar nu de speriata.Bine ca nu a mai facut febra.
Va pup si mai revin dupa ce citesc din urma
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dara_d spune:
Buna fetelor acum am si eu timp asa ca facem si noi act de prezenta sa nu uitati de tot.
Am vazut poze de la intalnire SUPERBE aveti niste pepenasi superbi.Am vazut ca au venit si SUN si Thea ,o frumusete de pepenas.
Noi nu am avut cum sa venim pentru ca am fost plecati cu denisa la Veliko Tarnovo de sambata si ne-am intors ieri dar seara tarziu ca ne-am oprit si la Ruse.Denisa s-a comportat exemplar , a fost cuminte , a papat bine i-a prins bine iesirea asta, drept urmare i-am cumparat multe jucarii si cate ceva de imbracat, deci la noi a venit iepurasul mai devreme.Nu am putut sa ma abtin mereu fac asa ii cumpar multe dar ce sa fac daca nu rezist.
Chiar mi-a placut in Bulgaria, cred ca o sa mai mergem, pana acum nu am stat in bulgaria doar am trecut, frumos, curat.
O sa pun poze dar cand o sa am timp sa le descarc.
Sapatamana trecuta am spalat si geamurile , nu neaparat ca vine Pastele ci pt ca erau murdare, asa ca saptamana asta trebuie sa fac restul.
Pupici,santate multa pepenasilor bolnaviori si spor la treaba fetelor care aveti de facut.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
flo1980 spune:
AnnaB felicitari pentru
!
Anaxena, Cristina,
spor la treburi!
Dana81 
Kimmy multa sanatate la puiut!
Dara_d sa va fie de bine plimbarea, astept poze!
Gata pauza fug la treburi, da' mi-e o leneeee de ma dor toate 
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Kimmy spune:
Flo
ca esti atenta la toata lumea,si ai o vorba buna pentru toti.Esti o scumpa jumatate 
Am imbracat-o pe Timi pentru plimbare,si vad ca sunt 17 grade deocamdata.Eu am imbracat-o pentru 20-22 ![]()
Multa sanatate Mariei,scumpa prin cate trece 
Spor fetelor care fac curatenie,si eu ar cam trebui sa fac,dar mai aman putin ![]()
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kimmy Neatza ![]() Ce mai faceti fetelor? Noi am fost la plimbari la bunici,asa ca n-am intrat deloc in weekend.Tocmai am vazut pozele de la intalneala,si trebuie sa recunosc ca sunt invidioasa pe voi ca va puteti intalni asa multe.Dar eu o am pe Atb cu turturica Nicholas si ne facem noi bine si iar ne vedem... Timi de 2 zile pe langa lapte manca si cereale,o portie pe zi,alta mancare inca nu.A mai mancat jumate de danonino,ca eram disperata si am zis ca poate ii place si manca... Dintii tot n-au spart gingia ,nu stiu cand au de gand,dar deja simt cum imi pierd rabdarea si sunt din ce in ce mai ingrijorata ca Timea nu manca.Deja s-a tras la fata ![]() Inca mai tuseste,rar si bine,asa ca mai serveste Stodal de 3X/zi,momente in care urla deja ca din gura de sarpe...E si mucioasa,dar nu de speriata.Bine ca nu a mai facut febra. Va pup si mai revin dupa ce citesc din urma Iza mami de Timea (28.06.2008) Povestea noastra |
Kimmy multa sanatate si pofta de mancare. Noi inca nu avem dinti asteptam sa vedem cand vor aparea si eu i-am dat stodal cand era un pic racita si tusea si la fel era scandal mare cand ii dadeam nu vroia deloc trebuia sa insist, cred ca nu le place gustul ala nasol.
dara_d spune:
ANNAB felicitari pentru dinte noi nu avem inca sunteti mai "tari" ca noi ,ea oare e singura care nu are dinti???
FLO plimbarea noastra in bulgaria a fost test sa vedem cum face la drum mai lung denisa si a fost ok , cred ca o sa o mai laergam asa ca sa o antrenam pentru grecia la vara ca noi vom merge cu masina.
anaxena spune:
si noi suntem fara dintzi si avem 9 luni jumate
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dara_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena si noi suntem fara dintzi si avem 9 luni jumate Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
OK am inteles m-am mai linistit deci se poate si fara, mai are timp ea abia face 9 luni sambata.
flo1980 spune:
Dara Alex la 1an si 2 luni a avut primii dintisori (cred ca am zis de 10 ori..scuze de repetitie) deci nu va impacientati, copil fara dintzuci nu s-a mai vazut! ![]()
Anaxena se scarpina Maria?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
si noi suntem fara dintzi si avem 9 luni jumate
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii