Pepenasi de iul-aug08 (106) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
anaxena spune:
nu se scarpina Maria!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
kamelya spune:
Lcazangiu 
Am vazut si eu pozele de la intalnire: sunt suberbi pepenasii
m-am apucat de curatenie si pe deasupra am mai si racit;sper sa nu ia si Daria
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
ankalaura spune:
Dr Anca - sa stii ca e cam devreme de teatru de papusi la un an... Sigur, poti proba, dar eu zic ca e cam devreme. Piesele nu au nici o legatura cu ce stim noi (adica povestile sunt un amestec aiurea dupa parerea mea, la Tom Degetel apare... MERLIN vrajitorul!
) Efectele speciale sunt foarte diferite de cum erau pe vremea noastra si un copil asa mic se poate speria...
Noi am stat deja afara 2 ore juma'. Am mancat si ne pregatim de tura nr 2 afara. Cand sa descarc pozele, am ramas fara baterii si nu stiu unde e incarcatorul!
Eu si Xena patim asa ceva...
anaxena spune:
Maria doarme si iar doarme!!uff macar de ash shti ca doarme de placere,dar saraca recupereaza ,ca asha plange si se trezeshte si noaptea,ea care dormea de mica fara probleme toata noaptea
am un ritm la curatenie,incet si foarte incet
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
narcisa.s spune:
Neatza...Vine si la noi toamna...Ma duc sa ma uit la poze sa intru in depresie...
Xena...special...pupam floricica si manuta.Sa treaca repede bubitele
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Cat sunteti de faine toate!!!!!Si niste pepenasi minunati, Dmnezeu sa-i binecuvinteze pe toti.
No ca mi-am vazut si eu Sun-ulcu bufnita pe tricou...Pai bine mai fata mai...Bufnita??????
narcisa.s spune:
Bujorelule, eu zic ca poza aia...e adulter....Ia vorbeste cu Filpanu'
anaxena spune:
narcisa multzam pt pupic
te-ai otravit si tu cu pozele lor?
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
ankalaura noroc cu intalnirea ca mai vaz si eu cum arata Erika
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
dr_anca spune:
Anklaura mersi de informatii, e bine de stiut . Deci ma mai gandesc eu credeam ca e fun cu multi copii ca Sarei ii place mult sa stea cu copilasi dar nu m-am gandit ca se va speria ![]()
Bebele meu nu mai vrea in carut
Sper sa fie o faza trecatoare dar ea vrea in brate sa impinga carutul si ma omoara cu nervii sau eventual pe jos tot sa impinga la carut dar in el Doamne fereste 
Dupa ce se trezeste cred ca iesim pana in parc cu masina ![]()
Narcisa la voi vine toamna 
La multi ani Lcazangiu si tot ce iti doresti!
Mamica de
cuminte
iulie 2008