Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
Votez pentru aerosoli. Tratamentul cu marea e bun dar nu acum cind laringita e in floare. Eu as merge , acum , pe solutia cea mai puternica si sigura. Marea ca alternativa si profilactic.
Dehhh...poate sunt usor paranoica. V-am spus ca ma trec transpiratiile cind ma gandesc la asociarea Eva + croncobauri , temperaturi si restulll
| Citat: |
| citat din mesajul lui mav steliana, te-am sunat pe nr pe care l-am gasit pe emailul comun si nu raspunzi..... ... tre' sa mergem sa cautam aparat pt aerosoli...desi o prietena mi-a spus ca in loc sa dau banii pe aparat, de ce nu duc copiii pe malul marii?? n-am stiut ce sa raspund... Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mar_ysa_28 spune:
nu inteleg comentariu alra...imi poti expica?????
| citat din mesajul lui alra malinas, da' numa borcanele de bebelusi sunt iradiate sau si conservele comune? sau alea sunt cu E-uri? si laptele si sucurile la cutie? ba acu nu e de gluma, ca vazusi ca fata mar_ysa-ei are par pe poponeata! ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui mav steliana, te-am sunat pe nr pe care l-am gasit pe emailul comun si nu raspunzi..... ... tre' sa mergem sa cautam aparat pt aerosoli...desi o prietena mi-a spus ca in loc sa dau banii pe aparat, de ce nu duc copiii pe malul marii?? n-am stiut ce sa raspund... Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
suna-ma acusica
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
zi-i bre ca tu nu aerosoli d-aia faci
se mai pune si altceva acolo nu numai ser fiziologic
hauzi la ea, sa te duci pe malul marii..... de fapt asa zisei si io asta vara, cand aveam laringita, in august
cum dreaq, am venit la mare sa fac aerosoli si mie mi se umfla tot gatleju?

si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
mar_ysa_28 spune:
Pai are dreptate prietena ta ca stai in Constanta...fugutza la mare...eeeeeeeeeeeee.
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
stewie spune:
Sunt foarte "fericita" ca aici au anuntat ploaie/ ninsoare pentru urmatoarele 2 sapt asha ca probabil o sa aflati in curand despre sinuciderea noii venite
Am si eu o mare rugaminte la voi..daca puteti sa imi raspundeti la 2 intrebari
NO1...Pt fetele cu cezariana: voua vi s-a mai umflat partea de deasupra operatiei, ca mie ba mi se umfla ba e ok, nu doare , nu e rosu sau tare dar e asha proeminent...voi ati patit asha ceva..ca daca e sa-mi fac programare la dr probabil ca o sa ma vada peste 5 luni
NO2...Eu stau ca asta mica toata ziua, insa nu prea stiu cat de mult sa o bag in seama...poate ca pare o intrebare stupida...dar uneori am senzatia ca vorbesc prea mult cu ea iar alteori ca nu o bag destul in seama...Am tot citit ca trebuie sa ii vorbesti cat mai mult ca sa interactioneze insa sa o lasi si sa mai stea singura. Voi cam cat vorbitzi efectiv cu ei? Trebuie sa precizez ca Thea e foarte independenta, daca o las sta singura toata ziua, nu urla, se joaca toata ziua in baby gym, uneori parca nici nu are nevoie de mine. In brate nu prea ii place, doar daca mergem la oglinda, deci chiar ma simt uneori foarte inutila,. Poate ma puteti ajuta cu un sfat, ca nici sa vorbesc asha non stop nu-mi vine.
In legatura cu dormitul eu sunt incredibil de norocoasa, doarme de la 8-8.30 seara, fara sa ii fac nimic ( o pun in pat, o pup de vreo 20 de ori de noapte buna si atat) si se trezeste minim la 5, dar de obicei la 7 am. Ce am facut inca de cand era non nascuta, noapte era numai pentru mancare si schimb, nu aprindeam decat o lumina foarte slaba si nu prea vorbeam cu ea ( lucru foooarte greu de facut), asha ca s-a obisnuit ca noaptea e vorba numai de papa si se trezeste numai daca ii e foame. Sper sa tina asha...
XOXO
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
aleinad.g spune:
Lasa marea, treci pe tratament serios. Cu laringita nu-i de joaca.
Sanatate multa la puiut! 
| citat din mesajul lui mav desi o prietena mi-a spus ca in loc sa dau banii pe aparat, de ce nu duc copiii pe malul marii?? n-am stiut ce sa raspund... |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Si eu sunt defecta rau de tot. ![]()
| citat din mesajul lui mav sper sa nu regret ca am scris despre asta... invit mamicileX2 la discutii despre problema.... la voi cum e? poate ca m-am defectat doar eu.... ![]() |
Teodora in luna a IV-a
aleinad.g spune:
Evita va avea un fratior? Sau o surioara?
Asteptam vesti. 
| citat din mesajul lui Mirtha Ma scuzati pt. descriere...cred ca ma bantuie neste fantome....Je (recitind mesajul pt. greseli gramaticale si de altele , pe care le fac in mod curent si care oricum imi scapa ca ma ochii si crerieii varza) constat ca am pus o descriereeee a razatoareii ![]() ![]() ......Cre"ca trebuie sa iau ceva masuri. Pe 24/25 ne-am impiedicat atit de zdravan ca am uitat de orice protectie - ca patilutze nu m-am indurat sa halesc. Saptamana avitaoare iau betigase. Desi uratii nu au venit am inteles ca nimic nu e exclus. Deci daca va anunt ca e dubla linutza sa stiti ca se poate... ![]() |
Teodora in luna a IV-a
Mirtha spune:
Meiii...soata zice ca lui ii spune intuitia ca nu va fi nimic...
Eu mai sceptica astept pina saptamana aviatoare ...sa vedem ce spun betele....![]()
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aleinad.g Evita va avea un fratior? Sau o surioara? Asteptam vesti. ![]()
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora in luna a IV-a |
Alina
mama de
Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

... tre' sa mergem sa cautam aparat pt aerosoli...
Antonio(27 oct 2008)