Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Mav multa sanatate! Cum ti-ai dat seama ca are laringita? De la tuse? Si eu am o teama de vremea asta inselatoare, ziua frig la prinz cald..

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ma scuzati pt. descriere...cred ca ma bantuie neste fantome....Je (recitind mesajul pt. greseli gramaticale si de altele , pe care le fac in mod curent si care oricum imi scapa ca ma ochii si crerieii varza) constat ca am pus o descriereeee a razatoareii......Cre"ca trebuie sa iau ceva masuri.
Pe 24/25 ne-am impiedicat atit de zdravan ca am uitat de orice protectie - ca patilutze nu m-am indurat sa halesc. Saptamana avitaoare iau betigase. Desi uratii nu au venit am inteles ca nimic nu e exclus. Deci daca va anunt ca e dubla linutza sa stiti ca se poate...

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Nu m-am uitat cum se numea raionul(eu merg dupa oale si cratiti unde vad acolo ma opresc, soata dupa chestii - anvelope , lichid de parbriz etc.) dar pe partea dreapta sunt multe articole atarnate pt. buctareala : cutite , linguri , polonice iar jos sunt astea mai mult din plastic - jos pe tablie , aproape de sol.

Pe partea singa erau cratite , tigai etc. Sigur daca intrebi personalul de razatoare fructe te directioneaza la tinta.

Nu mai am ambalajul dar pe factura scrie cod articol : 5947033001367 - Razatoare fructe APL . Banuiesc ca pe amabalaj scria firma producatoare dar nu ma avut inspiratia sa ma uit. Eram ff. curioasa daca e buna am rupt rapid ambalajul , am pipait-o iar acasa am si probat-o. Si imi place : rapida , tare si eficienta.
Edit - am intrat cu Eva in carut, nimeni nu a obiectat.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

La ce raion ca trebuie sa ma dotez si eu?
E voie cu caruciorul cu bebei in supermarket?

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

apropos am gasit la Selgros o razatoare din plastic tare , cu format lunguietz dina acela de care aveau mamicile nostre dar mai mare, super buna, in santuri se aduna si zeama si pulpa , am dat de voie rapid o para

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

lorena, pai e RAGUSIT, mama, e tare ragusit... si avea si apnee pt fractiuni de secunda... d-aia ne-a si dat dexametazona... ne era frica sa nu se sufoce peste noapte...
si apoi, dr l-a consultat si a pus diagnosticul! eu zic merci ca nu ne-a internat... ca in mod normal, bb de 5 luni cu laringita... se interneaza in spital. tratamentul in spital este acelasi ca si cel de acasa, +aerosoli, doar ca in caz de apnee mai lunga.... se intervine rapid...
laringita in sine, e o raceala banala, ce se trateaza banal, dar poate deveni periculoasa in unele cazuri... cand inflamatia gatului este prea mare...

revin cu alte raspunsuri mai tarziu...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

mirtha iti tin pumnii pt bb2! mie nici nu mi-a venit pana acum si nici nu prea m-am impiedicat... cre'ca o sa ajung la psihoterapie
chestia este ca de cand avem 2 copii, eu nu mai am energie nici pt mine, da' pt dat si la altii...
cand am chef, nu se poate si cand s-ar putea, pic de somn si nu-mi mai trebe altceva...
sper sa nu regret ca am scris despre asta... invit mamicileX2 la discutii despre problema.... la voi cum e? poate ca m-am defectat doar eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna mamici,

Legat de vremea inselatoare.... cum va imbracati bebeii cand iesiti cu ei afara? Ca eu zau daca mai stiu ce sa-i dau pe ea. Ieri am imbracat-o cu salopetica de catifea si hainuta de primavara (catifea captusita), destul de grosuta insa si dupa 15 minute de plimbare eu nu mai stiam ce sa dau jos de pe mine, eram in tricou si turbam de cald si ea dormea... dar in casa am vazut ca avea niste pete rosii pe ea de la caldura. Azi am imbracat-o doar cu un pulovaras si nu a vrut sa adoarma nicicum si se tot foia, poate ii era frig? Sau tot prea cald? Eu tot in tricou...afara 20 de grade, la umbra.
Si in cap le mai puneti caciulite? Eu i-am dat o palarioara de catifea cu urechiuse, dar parca si aia mi se pare prea groasa acum.

V-am tot citit zilele astea dar e clar ca nu pot tine pasul cu voi. Nu stiu cum sa fac sa am si un pic de timp liber, voi cum reusiti? Sau e doar o iluzie, de fapt tastati la greu cu bebeii in brate? :) (mai putin Alra, care e la job... mamaaa ce m-as duce si eu la serviciu! mi-e dor de colegi, de ce faceam inainte, de activitate...da' asa, sa stau si cu Alexandra, daca s-ar putea :) )

Eli, felicitari ca bebe mic suge la san!! Sa stii ca e extraordinar, am incercat si eu, si in afara de faptul ca m-a muscat zdravan cu cei doi dintisori din dotare... nimic.

Am urmarit si discutia despre premergator, eu una n-am nici o opinie deocamdata, dar ma gandesc ca pe premergatoarele alea scrie de la cate luni e voie in ele si ca producatorii nu se joaca cu treburile astea.

Mav, insanatosire grabnica la puiut! uite de asta ma streseaza si pe mine vremea asta, sa nu raceasca pitica.

Alra sa sariti sanatosi pe trambulina, faina idee.

A, si sa ne laudam si noi un pic: de o saptamana doarmim de la 10 jumate - 11 seara pana dimineata la 6. Si seara adoarme singurica in patut, fara suzeta, fara leganat, fara cantat. Sper s-o tina naravul! :)

Numai bine la toata lumea,

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

steliana, te-am sunat pe nr pe care l-am gasit pe emailul comun si nu raspunzi........ tre' sa mergem sa cautam aparat pt aerosoli...
desi o prietena mi-a spus ca in loc sa dau banii pe aparat, de ce nu duc copiii pe malul marii?? n-am stiut ce sa raspund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Buna,

saptamana viitoare plecam la tara, si vom pleca la drum de dimineata, asa ca masa de fructe a lui David o sa fie undeva pe drum.O sa-i fac piure de banana, ca sa nu am probleme, dar ce fac cu sucul de fructe?Ce suc de fructe pot sa fac astfel incat sa nu se oxideze 2-3 ore?Daca nu gasesc o solutie rezonabila ii dau ceai, dar nu parca nu as vrea.

io am reusit odata sa dau mar pe storcatorul manuel de citrice.... ia vezi, merge?

eu sunt mai fara rusine si de obicei iau blenderul dupa mine, trag p dreapa si cer "o priza" la benzinarie, magazin, farmacie, restaurant, orice vad in cale

stiu ca n-ai blender, da iti imprumut io unul dc vrei, ca n-oi muri doo zile fara el

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

cred ca ii dau marul pe razatoare la coltul strazi si rezolv problema.

Voi pe unde si cand iesiti la aer?Ca eu ma plimb singura prin militari, de pe la 14.30 pana pe la 18 si parca as mai vrea ceva companie>sunt deplasabil pe distante mici...asa ca ..

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Mav nu pot decit sa imi imaginez cu doi bebei cita energie consumi.
Eu ma consolez cu gandul ca este doar o perioada , ca undeva pe drum o sa ne intram toti trei intr-un ritm comun.

Si da si mie mi se intimpla sa pic lata in 99,99% din zile , frinta de simt numai furnoicaturi in tot coprul de amorteala chiar daca simt....sti tu...Numai ca daca "simt" si ma culc fortat obligat ca imi cere creierul somn iar ratiunea urla : culca-te ca Eva doarme pina la ora de .... sa sti ca mai tirziu , in noapte ma trezesc ca somnabula si nu mai tin cont de oboseala lui sau a mea - ca nu prea mai sunt chiar treaza - si apoi "ne certam" ca chiorii care a inceput : a tuuu , ba tuuuuu .

Si soata al meu a avut niste zile infioratoare : o colega e plecata in CIC , celuilalt coleg i-a nascut sotia duminia trecuta si a fost singur in spate cu tot departamenul credite IMM .Si daca mai adaugi naveta zilnica si ne-somnul Evei.....Banuiesc ca e o imagine completa a surmenajului.

Am insa obiceiul sa ma scurtcircuitez in perioade de suprasolicitare...In sesiune eram linistita pina in dimineata examenului. Dimineata nush , nu poc explica da" nu era loc de comentarii - adica io berbeaca , cum imi e zodia.Nah...nu pot intra in detalii. Asa se intimpla si acum. Tot pe fond de scurtcircuitare.

Cred ca pe undeva sunt defecta cam ca atunci......si functionez ca atare .

Tu esti rac...la voi e pericol cu romantismul.Si daca ma uit la poza ta de pe Mes.....lumarele si sampanella nene .Plus buchetoiul de roze care nu se discuta.

Lasa mai creste Antonelu" si va decongestionati treptat , treptat. Sigur lucrurile nu pot merge tot asa de solicitant pe masura ce creste. Ma gandesc ca altfel nimeni nu sr msi fi supravietuit dupa aparitia lui bb2 sau bb3 plus ca Sebi e un baiat cuminte. Se vede dupa "perlele strumfesti".

Citat:
citat din mesajul lui mav

mirtha iti tin pumnii pt bb2! mie nici nu mi-a venit pana acum si nici nu prea m-am impiedicat... cre'ca o sa ajung la psihoterapie
chestia este ca de cand avem 2 copii, eu nu mai am energie nici pt mine, da' pt dat si la altii...
cand am chef, nu se poate si cand s-ar putea, pic de somn si nu-mi mai trebe altceva...
sper sa nu regret ca am scris despre asta... invit mamicileX2 la discutii despre problema.... la voi cum e? poate ca m-am defectat doar eu....

Mergi la inceput

Pai in primul rind imi place chestia cu fara suzeta , fara cantat si fara leganat. Semn bun dupa parerea mea. Sa aveti bafta in continuare si sa o tineti tot asa.

In al doilea rind am trimis-o pe Eva cu soata afara (de asta am timp acum) in body scurt , shtrampi si salopeta din raiat. Salopeta fara mineci , doar cu bretele, cu pantofiori de pinza. Fara caciula. Cind vin le fac o poza ca sa exemplific.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buna mamici,

Legat de vremea inselatoare.... cum va imbracati bebeii cand iesiti cu ei afara? Ca eu zau daca mai stiu ce sa-i dau pe ea. Ieri am imbracat-o cu salopetica de catifea si hainuta de primavara (catifea captusita), destul de grosuta insa si dupa 15 minute de plimbare eu nu mai stiam ce sa dau jos de pe mine, eram in tricou si turbam de cald si ea dormea... dar in casa am vazut ca avea niste pete rosii pe ea de la caldura. Azi am imbracat-o doar cu un pulovaras si nu a vrut sa adoarma nicicum si se tot foia, poate ii era frig? Sau tot prea cald? Eu tot in tricou...afara 20 de grade, la umbra.
Si in cap le mai puneti caciulite? Eu i-am dat o palarioara de catifea cu urechiuse, dar parca si aia mi se pare prea groasa acum.

V-am tot citit zilele astea dar e clar ca nu pot tine pasul cu voi. Nu stiu cum sa fac sa am si un pic de timp liber, voi cum reusiti? Sau e doar o iluzie, de fapt tastati la greu cu bebeii in brate? :) (mai putin Alra, care e la job... mamaaa ce m-as duce si eu la serviciu! mi-e dor de colegi, de ce faceam inainte, de activitate...da' asa, sa stau si cu Alexandra, daca s-ar putea :) )

A, si sa ne laudam si noi un pic: de o saptamana doarmim de la 10 jumate - 11 seara pana dimineata la 6. Si seara adoarme singurica in patut, fara suzeta, fara leganat, fara cantat. Sper s-o tina naravul! :)

Numai bine la toata lumea,

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Mamiseli Dr noastra de familie e Pediatra....asta face de 40 ani!!!!

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Lamuriti-ma si pe mine cum e cu treaba asta med de fam versus pediatru?? Ce naiba isi da cu parerea un medic de familie la copii mici ca nu inteleg? Nu era lege ca nu au voie sa inscrie copii sub 2 ani? Med de fam e pt familie fara copii mici, pediatru e numai pt copii.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput