Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Subscriu si eu. Fiecare copil e unic in felul lui si are nevoile lui. Practic sunt niste adulti in miniatura si nici noi nu avem toti aceleasi preferinte si tolerante alimentare.
Pot sa va spun ca mama a doi copiii nascuti la distanta mare in timp ca totul tine de moda si pana la urma se reduce la situatia economica si financiara a perioadei.
Daca ar fi fost dupa tendintele actuale, la stilul in care l-am crescut pe Bogdan ar fi trebuit sa fie alergic, cu probleme grave de sanatate. Sa va zic ca din spital i s-a dat ceai cu 5% zahar, ca i s-a dat miere (pe suzeta) si lamaie (cand sughita) de la 10 zile, ca i-am dat suc de morcovi la 6 saptamani si supa si pireul de la 3 luni jumatate? Asta a fost atunci, asa am fost sfatuita de MEDICI.
Pana la urma nu pot sa spun cum e mai bine si care va fi mai sanatos in timp. Eu sper din tot sufletul sa fie sanatosi amandoi si acelasi lucru il doresc si copiilor vostri.

Aceleasi observatii referitoare la premergator. Bogdan a fost pus in premergator cate 5 min de la 5 luni, poi pe la 6 mai multicel. A mers singur la 11 luni asa ca n-am avut nici o problema in urma folosirii premergatorului. Singurul lucru care ma deranja era ca uneori isi lua avant in picioare si trosnea mobila.

Citat:
citat din mesajul lui alra

corina m-am tinut sa iti raspund din lipsa de timp
eu cred ca copiii sunt diferiti ca nevoi la mancare si cred ca fata ta e mare mancacioasa - cum era si laura mea. laura de unde de la 2 luni a dormit toata noaptea a inceput pe la 4 luni sa se scoale si la 2.30 si la 5.30 si a tinut-o asta o luna pana am schimbat laptele praf la lapte nr 2.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

bebe Anto sa-i treaca repede laringita. Ai mare grija de el.

Citat:
citat din mesajul lui mav

neatza!
iar scriu pe fuga...
anto a facut laringita, ieri a avut parte de prima injectie din viata lui (exceptand vaccinarile).... i-am facut dexametazona. doua pediatre ne-au pus acelasi diagnostic si ne-au prescris acelasi tratament, fara sa stie una de alta... (am fost la cabinet la prima si apoi la urgenta, pt tratament si acolo ne-a vazut cea de-a doua dr, pe care o cunosteam, f draguta).

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Miky , Mirtha , Amalia .

Amalia, ce mai face puiutul, a scapat de durere?

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pentru mamicile care se mulg si dau lapticul la bebei. De cate ori faceti operatiunea in 24h si cam cat laptic scoateti?

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Buna,

saptamana viitoare plecam la tara, si vom pleca la drum de dimineata, asa ca masa de fructe a lui David o sa fie undeva pe drum.O sa-i fac piure de banana, ca sa nu am probleme, dar ce fac cu sucul de fructe?Ce suc de fructe pot sa fac astfel incat sa nu se oxideze 2-3 ore?Daca nu gasesc o solutie rezonabila ii dau ceai, dar nu parca nu as vrea.

io am reusit odata sa dau mar pe storcatorul manuel de citrice.... ia vezi, merge?

eu sunt mai fara rusine si de obicei iau blenderul dupa mine, trag p dreapa si cer "o priza" la benzinarie, magazin, farmacie, restaurant, orice vad in cale

stiu ca n-ai blender, da iti imprumut io unul dc vrei, ca n-oi muri doo zile fara el

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

La ce raion ca trebuie sa ma dotez si eu?
E voie cu caruciorul cu bebei in supermarket?

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

apropos am gasit la Selgros o razatoare din plastic tare , cu format lunguietz dina acela de care aveau mamicile nostre dar mai mare, super buna, in santuri se aduna si zeama si pulpa , am dat de voie rapid o para

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

nu, carucioarele cu copii in ele se lasa afara in zona amenajata pentru caini

baiii, nu ma mai provocati ca numa in tampenii o tin!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Intrebarea are totusi sens. In Metro acum cativa ani nu a lasat o prietena cu baietelul de 3 ani. Cica nu aveau voie copiii sub 6 ani.

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:

nu, carucioarele cu copii in ele se lasa afara in zona amenajata pentru caini

baiii, nu ma mai provocati ca numa in tampenii o tin!!!

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

banuiesc ca are sens. in romania totu e posibil. nu dati cu rosii!

edit, aici daca ar pune vreunii asa o regula le-ar inchide sandramaua pe motiv de discriminare. mergem cu copiii peste tot: magazine, restaurante, la banca, la doctor, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu m-am uitat cum se numea raionul(eu merg dupa oale si cratiti unde vad acolo ma opresc, soata dupa chestii - anvelope , lichid de parbriz etc.) dar pe partea dreapta sunt multe articole atarnate pt. buctareala : cutite , linguri , polonice iar jos sunt astea mai mult din plastic - jos pe tablie , aproape de sol.

Pe partea singa erau cratite , tigai etc. Sigur daca intrebi personalul de razatoare fructe te directioneaza la tinta.

Nu mai am ambalajul dar pe factura scrie cod articol : 5947033001367 - Razatoare fructe APL . Banuiesc ca pe amabalaj scria firma producatoare dar nu ma avut inspiratia sa ma uit. Eram ff. curioasa daca e buna am rupt rapid ambalajul , am pipait-o iar acasa am si probat-o. Si imi place : rapida , tare si eficienta.

Edit - am intrat cu Eva in carut, nimeni nu a obiectat.

Citat:

La ce raion ca trebuie sa ma dotez si eu?

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

apropos am gasit la Selgros o razatoare din plastic tare , cu format lunguietz dina acela de care aveau mamicile nostre dar mai mare, super buna, in santuri se aduna si zeama si pulpa , am dat de voie rapid o para

Teodora in luna a IV-a

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput