tauroaice..33
Raspunsuri - Pagina 12
jenn spune:
Lexi,revin cu 2 intrebari-pe 21,22 mai sunt magazinele deschise?Si 2,poate ne vedem la mare,noi plecam la sfarsit de iunie!Voi cand plecati?
mhldvrc spune:
La Multi Ani, Gaby k 

pe masuta si multi, multi 

si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
anangel_lexi spune:
La multi ani, Gabi_K! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe momente unice alaturi de puii tai!

Jenn, nu stiu sa-ti raspund la prima intrebare, dar CRED ca pe 21 va fi inchis si pe 22 deschis. Nu toata lumea face punte. Noi plecam in tara pe 11 iulie iar la mare vom merge din 20 in 26 iulie.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
gabitz78 spune:
la multi ani gabik!multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de puii tai.

Danelutza spune:
La multi ani, Gabi K !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si iubire, sa ai multe bucurii de la copilasii tai, sa ai parte de multe realizari si impliniri !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

jenn spune:
Mersi,lexi,banuiam ca pe 21 e inchis,ca si aici.Dar s-a rezolvat,stam mai mult !Nu am inteles partea cu" nu toata lumea face punte"!
Gabi_K spune:
Multzam feteleeee!!!
Nush ce prefixe schimbati, eu am ajuns la 42 (de 4 ore jumate ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai am 41 de ani), si nu mi se pare grav deloc! Deci capul sus, si profitati din plin de viata!

Deci va astept la un chef virtual![]()
Cinezee, totusi cat mai ai pana la nunta? Ca tot 4 luni apare la semnatura![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mhldvrc spune:

Aici, pe masuta
si fresh
La multi ani, Amonar

Fetelor, 

tuturor
Weekend placut!!
La multi ani, Milicidana

si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
anangel_lexi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jenn Nu am inteles partea cu" nu toata lumea face punte"! |
Pai "a face punte" inseamna cand ai o zi libera oficial care pica joi sau marti de ex. dar ti se da si ziua de vineri respectiv luni liber pentru a lega ziua libera de weekend. Atunci inseamna ca faci punte, adica primesti o zi libera in plus fata de cum ar fi trebuit. Asa si acum, 21 mai pica joi, pentru a o lega de weekend, unii fac punte si primesc si vineri, pe 22 liber. Doar ca nu toti fac asa, mai ales comerciantii, ca nu le convine. M-am exprimat ca o ciubota, sper ca s-a inteles ceva.

La multi ani Amonar!

Si la multi ani, milicidana, pentru maine!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet