tauroaice..33
Raspunsuri - Pagina 11
mhldvrc spune:

si fresh

tauroaicele si fug la treburi 

si

de
si
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
jenn spune:
Buna!O zi buna sa aveti!Eu nu simt nimic schimbat,desi am o varsta coapta sa o numesc asa
.Voi?
anangel_lexi spune:
Mihaela, foarte bun freshul, multumesc!
Jenn, eu sunt deprimata rau ca schimb prefixul anul asta, ma simt ca si cum as fi ajuns la jumatatea vietii
Dar asta e, viata merge inainte si o sa incerc sa profit din plin de fiecare zi din viata mea.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi eu sunt deprimata rau ca schimb prefixul anul asta, ma simt ca si cum as fi ajuns la jumatatea vietii Dar asta e, viata merge inainte si o sa incerc sa profit din plin de fiecare zi din viata mea. |
Hei, sa nu te-aud!Vorbesti prostii

PS: Salutare tuturor!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va pun aici cateva poze de la o cetate pe care am vizitat-o duminica (scuze, nu mai stiu daca v-am spus sau nu, ce ti-e si cu imbatranitul asta), o cetate construita in anul 1000. Sper sa va placa!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:

Wow, ce loc frumos ai vizitat Lexi!
Si eu vreau sa-l duc pe Edi la Tg.Neamt sa vada Cetatea Neamtului, ca am trecut intr-o seara si a vazut-o frumos luminata si vrea sa se asigure ca nu sunt soldati acolo 
jenn spune:
Lexi,nu esti la jumatatea vietii!Astia aici vor sa muncim pana la 67 de ani si am de gand sa pap si ceva pensie
Ce pot sa zic mai nou e ca am inceput sa elimin din viata mea persoanele aiurea,m-am saturat de conventii sociale!
Cinezee spune:
lexiii mooooma ce misto sunt locurile unde ai fost
gabi k (robert si lili) LA MULTI ani multa sanatate si o zi plina de bucurii
pana la
mai sunt cam 4 luni si cam o sapt