Clopotei de ian-feb 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 20
stancutza spune:
Miutza, chiar ma gandeam la voi, zilele astea am imbracat-o pe Sofia in rosu si mi-am aminiti de blondinele de la Galati :-)
Sofia poarta cu mare placere ghetutele de la BabyFox, model PITIC, sunt super usoare, sustin glezna, merge frumos cu ele etc: http://www.botosei-babyfox.ro/produse.html
Irlandeza, eu nu am vazut ghetute precum cele ale lui Patti, sunt frumoase si solide, dar ma gandesc ca la 23-25 grade s-ar putea sa le fie cald in ele. Ce frumoasa e albastreaua mica! 
M-am mai indragostit de draguta de Pipe, desteapta si vorbareata mica, care seamana cu mami!
Si de fratiorii Vlad si Iulia, doi frumosi, desi atat de diferiti...Vera, Iulia e superba, si iti seamana leit!
Dana, cel mai tanmar membru al familiei voastre este foarte frumusel, bebele mic si mufat :-) Am vazut pozele in care il alaptai si m-am induiosat... ce frumos papa el lapte de la mami! Iar tu aratai ca de obicei foarte bine si am vazut ca puteai sa stai asezata dupa nastere :-) bravo tie, mamica curajoasa!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Miutza spune:
Irlandeza, multumesc mult!!!
// vroiam sa-ti spun ca m-am ingrozit cand am vazut cate afectiuni ti-au depistat doctorii...
de arca n-ar fi fost de-ajuns cate ai patimit in timpul sarcinii si dupa
Alexia e o dulceata de fata, e frumoasa de-ti vine s-o mananci si pare fetitza mare 
Laura, am vazut poze cu eleni papacioasa si cu Dimi ce se comporta ca un fratior mai mare f responsabil
aa, mi-a placut mult si in pozele la nisip! cred ca are nisip peste tot cand o iei de acolo, nu? mie mi-e groaza ca va manca f mult nisip Maya, inca baga tot in guritza 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Ceau zuzilic! Mai rarut pe aici si eu ca acum cu vremea asta mergem de dimineata afara, intram in casa la papa si un somn, apoi urmeaza tata la plimbare ca eu ma duc si la sala.So nu prea am timp, da citesc si vad poze multe multe: Pipetzica jucausa si primii ei pasi, Bianca la plimbare cocheta tare si puiutul nostru Darius un grasun si un frumos si cu fratiorii lui ocrotitori..(abia am asteptat pozele cu el) Roli felicitari pentru casuta, sa fiti fericiti in ea. ![]() Laura D felciitari pentru procesul castigat, sper sa primesti ce ti se cuvine. Alina te cred ca ti-e greu,lasa ca timpul le face si le vindeca pe toate.Ai rabdare ca va trece putin pana vei avea alt samburel in burtica. Cu mancatul am avut si noi o faza de greva foamei care nu s-a asociat cu nimic, adica nu a fost nici din cauza dintilor, nici balauri crocobauri.Pur si simplu nu voia sa manance, ciugulea numai ca o gaina.Da a trecut, si acum mananca la fel ca inainte, mult. Da tot nu stiu unde merge atata mancare.Cand i-am facut vaccinul si l-a cantarit avea 8.800 si 77cm .Aproape ca ma bate gandul sa-i dau iar Sanzime, ca tare bine o crescut atunci cand i-am dat acu vreo 5 luni.Ca zicea atunci o pediatra ca poate nu digera bine mancarea si e aceea nu ia in greutate. Sa-i dau? Despre spalatul pe cap, si eu il spalam ca tine Iulia, il tinea sotu pe spate si eu il clateam de sampon.Acuma ii place sa-i torn apa direct pe cap asa stand in fund, sa-i curga pe fata. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+ ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
ramo
pentru felicitari ! si pe roli la fel 
mai, fetelor eu am glumit cu prima... lucrez totusi la stat asa ca nu sta nimeni sa te premieze in mod exceptional.... eu sunt fericita ca am reusit fiind vorba de un domeniu de dreptulmuncii in care nu am mai intrat pana acum si apoi, daca-l pierdeam ... tineau ei minte si-mi taiau din prima pe care ne-o dau la toti cu ocazia pastelui...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
irlandeza spune:
Dana, incearca cu ceai de chimen pt. colicii lui Darius. La noi a functionat f. bine. Si cu INFACOL, 2-3 inainte de a bea laptic sau de a suge.
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
off fetelor ce m-am enervat azi in parc .. eva era sa cada in cap de pe tobogan .. impinsa de un drac de baiat .. era o casuta din aceea care intr-o parte are o rampa de urcat, timona, un podium si intr=o parte tobogan .. ea era pe culoar foarte aproape se se agate cu mainile de bara si sa se puna in fund si vine asta si o impinge .. eu nu am mai apucat sa fug la primire .. dar noroc ca era bunica baiatului acolo si practic i-a aterizat in brate .. daca nu era ea acolo .. Doamne fereste .. si era o inaltime de 1,5 m ..
stiu ca era copil .. si nu stia ce face dar credeti-ma ca-mi venea sa-i dau una .. l-a luat ma-sa mare de urechi, l-a altoit .. si i-am spus ca nu cu bataia rezolva ... trebuie sa-l faca pachet si sa plece cu el acasa .. poate se dezvata de obiceiuri din astea urate .. Doamne fereste, din prostie poate sa schilodeasca un copil sau chiar sa-l omoare .. daca ateriza eva in cap .. nici nu pot sa ma gandesc ca mi se pune un nod in gat ..
si oricum, tot nu s-a potolit .. arunca cu nisip in copii, dadea cu picioarele si ridica tot praful si tot nisipul .. imbrancea copiii sa se urce el primul in casuta, iar bunicii si ma-sa niste panarme "daviducu, mami, buni .. nu mami .. iubitu, fii cuminte"
... Doamne fereste de asemenea exemplar de copil .. pe bune!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
13+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Miutza spune:
Laura, e o scumpa eleni! si ce mandra isi poarta ea carliontii (asa adorati de mami hehee) 
Stancutza, multumesc, am vazut poza si am bagat la cap, insa pantofiorii aceia sunt si pt exterior?! adica sa mearga cu ei afara? ca mie mi se pare ca nu...
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
irlandeza spune:
Miutza, da, am destul de multe afectiuni.......dar sper sa ma fac bine cu timpul, am de facut cateva tratamente.....si o sa fiu bine.
Alexia e maricica intradevar, e lunguta are vreo 88 de cm acum. Seamana cu sotul meu.
Stancutza, eu cand le-am cumparat era frig. Acum s-a mai incalzit afara, dar nu stiu ce papucei ortopedici cu glezna poti gasi pt. vara. Nu sunt imblaniti, au doar captuseala normala, ca toti papuceii. Eu i-am luat si sandalute, cu talpa tare, dar nu sunt cu glezna.
Edit. Miutza, Stancutza, botoseii aceia sunt f. draguti, dar nu au talpa si glezna tare , pt. a forma piciorul corect pt. mers se recomanda talpa tare.
Aici de ex. se merge pe talpa moale, fara glezna, I-am luat si eu Alexiei, dar sa stiti ca talpa papucului fiind moale , piciorul s-a mulat dupa ei si a inceput sa mearga cu picioarele inauntru. De aceea am optat totusi pt. o talpa tare.
MARINELA
Patty la 14 luni
Patty - la 13 luni
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui irlandeza Ioanact, e vorba de glicerina cu anestezina, daca intrebi la farmacie vor sti sa-ti spuna. Si am cautat si pe net si uite ce am gasit,2 retete care se prepara in farmacie : 1. Rp/ Anestezina /aa 2g Rezorcina Alcool 12g Glicerina 200g 2. Rp/Nistatin 0,20g Anestezina /aa 0,10g Rezorcina Glicerina Boraxata 20g DS badijonari gingivale... MARINELA [/teal] Patty la 14 luni Patty - la 13 luni www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
ok. Merci.

ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi
DOAMNE AJUTA!
Miutza spune:
vai elle ce spaima ai tras...
si eu ma oftic tare cand vad/aud de astfel de copii needucati care-s violenti si le pot face rau copiilor buni si frumos educati si de cele mai multe ori mai mici si neajutorati
bine ca a fost doar spaima...si nu s-a intamplat nimic mai rau.
Maya 6-12 luni
Maya 1an
roli25 spune:
| citat din mesajul lui gattasalvaje Roli , felicitari pentru casuta cea noua ! S-o stapaniti sanatosi si sa va mutati cat mai repede ! Poate ne vedem in parc , in 23 August ...organizam o intalnire cu fetele care mai stau in zona ! Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE [blue]Povestea nasterii |
D-abia astept!

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

09.01.2008