Clopotei de ian-feb 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Si Alexia mai nou,sta prost la capitolul mancare, tot din cauza dintilor. Dr. i-a dat o solutie, ceva cu glicerina cu care o da pe gingii, mai tot timpul, ca nu afecteaza stomacul sau altceva........A inceput usor usor sa manance mai binisor.
O sa inceapa sa manance poate dupa ce-i ies dintii.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

O solutie cu glicerina, sau glicerina boraxata? Mananca dupa ce o dai cu acea solutie/glicerina?

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

...alta viata....viata la tara...
Fetelor daca aveti posibilitate si daca pt weekend,lasati copiii la tara la bunici,credeti-ma nu vorbesc prostii.Si noi am iesit zilnic in parc sau pe unde am putut(chiar in fata blocului meu e sens giratoriu)dar nu se compara.

Sonia ii in extaz,toata ziua pe afara,ieri a urcat singura scarile azi a invatat sa coboare scari mai pe burta,mai in maini,important e ca se descurca,tot azi a invatat sa strige pisicile,e mare figura...

Suntem in zona dar cine apuca sa scrie ....,sunt la zi cu pozele,puteam sa ratez primul fratior de clopotei,primii pasi ai unei domnisoare,primul peste prins,sau o domnisoara eleganta in parc?

Dana,si pt Darius,este un copil foarte reusit la fel ca fratiorii lui

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Elle,incet incet se contureaza un capitol nou,mai sunt doar 2-3 pagini,cred ca de acum inainte trebuie sa ne obisnuim asa mai rarut...

mare si pt Eva,mai da cu matura?

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ioana, nu stiu exact cum se numeste, dar o sa intreb cand sun acasa . Mami zice ca ai amortesc gingiile si mai mananca, nu asa bine ca inainte, dar.....binisr. Acum la noi mai e problema si cu amigdala infectata, si nu prea poate inghiti.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Pup fetele///

Sunt prin zona...nu scapati de mine

Danutza, am vazut pozele Sunteti absolut superbi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Natalia, condoleante pt bunica ta! Dumnezeu s-o odihneasca in pace !

Lala20, am vazut-o pe printesa ta scumpa la plimbare cu jucaria-premergator. Nici nu ma gandisem s-o scot cu ea afara dar mi-ai dat ideea. Multumesc ! vom vedea ce va iesi...imi place cum da ea lapte cu biberonul la papusa hihi... e frumoasa tare!

Dana, sunteti o familie perfecta ! Darius e un scump si un finutz. Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti ! tu arati de milioane, ca intotdeauna, mami draga ! m-a apucat nostalgia...ce mic si senin e Darius si vazand pozele cu copiii tai frumosi in jurul lui Darius abia astept sa facem si noi bebe #2

eu maine merg sa-i caut incaltaminte Mayei desi tot nu-s lamurita de care ar trebui sa-i iau pt mers...adica s-o ajute, sa nu-i dauneze. aveti vreuna din voi poze cu pantofiorii/sanadalutele clopoteilor? inalte la spate, sa-i sustina glezna, dar cat de inalte? of, sunt grea de cap...

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Hello!
Hai mai Elle ca va salvez eu...sau nu ca ma striga bia...
Poze noi de aici daca aveti timp:
http://home-and-garden.webshots.com/photo/2963366460102239560TMNXuF
Revin!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Wow ce scumpa este lala mica Oare ea s-a nascut prematur cu 2 luni mai devreme?!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Miutza, uite aici papucei ortopedici cu glezna, ar trebui sa se gaseasca la orice mag. de incaltaminte pt. copii, eu am dat 550.000 lei. Sunt din piele si au diverse combinatii de culori. Alexia ai are de vreo luna si s-a obisnuit cu ei, nu-i mai dam jos dcat cand doarme sau cand vrea sa se joace in pat. Sunt f. buni.

Ioanact, e vorba de glicerina cu anestezina, daca intrebi la farmacie vor sti sa-ti spuna. Si am cautat si pe net si uite ce am gasit,2 retete care se prepara in farmacie :

1. Rp/ Anestezina /aa 2g
Rezorcina
Alcool 12g
Glicerina 200g

2. Rp/Nistatin 0,20g
Anestezina /aa 0,10g
Rezorcina
Glicerina Boraxata 20g
DS badijonari gingivale...

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

PATRICIA ALEXIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna ziua!Am reusit sa pun cateva poze cu familia noastra in albumul Darius.Pupici tuturor si multumesc ptr sfaturile voastre.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Uraaaaaa!!!!
Toti sunteti la superlativ !!!
Darius - micutul voinicel este un bebelus tare frumos! Ce linistit doarme, ce gurita mica are... Si privindu-l pe albert nu-mi vione sa cred ca ne stim de cand era si el la fel de mic ca si darius...
Vanessa este oprintesa delicata iar tu mami esti su-per-ba!!!
Ai nascut de doua saptamani sau 2 luni ?!

a, si mi-am amintit un truc ce a functionat la colicii lui eleni... in timpul crizei ii tineam foenul indreptat spre burtica. Aerul cald, zgomotuil motorasului o adormeau destul de repede...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Dana ce bebe frumos ai tu acolo...Doamne,e asa dulce si micut.Fratiorii pareau incantati de noul membru al familiei si tati nu-si mai incapea in piele de mandru ce e...cu doi feciori,o fetita si o sotie asa frumoasa il intelegem cu totii.

Multumesc fetelor pt sfaturi

Lala tocmai am incercat si metoda cu lucruri interzise.S-a kk-cit si am schimbat-o.La dat jos pampi n-a comentat,s-a lasat singura pe spate cu punga de servetele umede in brate,dar cand sa-i pun pampi iar crize,doar ca mai pe "silent"...

Ieri i-am luat fetei ochelari de soare.Am gasit la reduceri,de Polaroid,asa ca i-am luat o pereche.Aseara,pe la 10,fii-mea era cu ochelarii pe nas,afara,iar dimineata,de cum s-a trezit direct la ei..
inainte s-o culc statea in fata televizorului(aproape cu nasu in el) si se uita la desene prin ochelari...nu stiu ce mare lucru o fi vazut

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

mai, este mortala irisuca ta ....!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput