Clopotei de ian-feb 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Noi suntem tot in greva foamei , de o luna de zile Sara nu mananca mai nimic ...ma capiaza. Analizele au iesit super-bine , nici anemie , nici viermisori , niciun balaur in pipi , in caca , in nas sau in gat. Singura cauza posibila a inapetentei a ramas eruptia dentara.

I-am dat Peritol , Viusid ...nicio imbunatatire . Acum ii dau Sana-sol , sa vedem daca asta face vreo minune , desi nu cred.

Este energica , vioaie , face numai nebunii ...cred ca ma stresez eu prea tare . Ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca am un copil sclifosit si s-o las in pace daca nu vrea sa manance.

Pupici si incerc sa intru mai pe seara

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna zuzuci!

NataliaS ma bucur sa aud ca fetele sunt bine, si ca i-a revenit pofta de mancare, Stefaniei.
Imi pare rau pt bunica ta , DUMNEZEU SA O ODHINEASCA IN PACE!
Lala 20 am vazut-o si eu pe printesa cu palarie, tare draguta e, dealtfel si mamica..e bine ca impinge la geata postasului, asa isi va da drumul la mers mai repede.
roli25 Felicitari! pt casuta, sa o stapaniti sanatosi.
danonique FELICITARI! Darius e atat de frumos( ca si ceilalti fratiori)..abia astept sa ma refac si sa ma ajute Dumnezeu sa raman iar insarcinata.. VREAU INCA UN BEBE!
Au fost cateva seri in care visam ca am nascut.. Vise taica, vise..dar cu ajutorul lui Dumnezeu pot deveni realitate..vreau sa treaca mai repede timpul..
gattasalvaje nici Ioana nu mananca, dar am zis sa o las in pace si cand ii va fi foame, va manca..lasa-o sa flamanzeaca si atunci va manca mai bine. I-am dat si eu Sana-Sol, cat ii dadeam manca(un pic mai bine) dar dupa ce am terminat iar intra in greva foamei, si am zis, nu ii mai dau nimic, cand ii va fi foame, atunci va manca..
Laptele il bea?

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

natycondoleante, imi pare tare rau pt bunica ta...

dana, te felicit din toata inima pentru curaj si pentru familia minunata pe care o ai! bebe Darius e o dulceata de copilas (ca si fratiorii lui)si sunt sigura ca va va aduce numai bucurii. sa nu te temi ca se va obisnui sa doarma cu tine, nu e obligatoriu sa se intample asa, e prea micut ca sa se rasfete. si eu am dormit cu tudor pe burta luni de zile, si totusi de la 6 luni doarme singur in camera fara probleme (spre deosebire de sora-sa, care nici macar n-a avut colici )

roli, stim victor manu, cum nu, am copilarit in cartierul asta! esti la doi pasi de noi (si de irinouka), asa ca...ne vedem in parc!

fetele, irinouka va pupa, nu prea are timp sa intre de la serviciu.

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau zuzilic!
Mai rarut pe aici si eu ca acum cu vremea asta mergem de dimineata afara, intram in casa la papa si un somn, apoi urmeaza tata la plimbare ca eu ma duc si la sala.So nu prea am timp, da citesc si vad poze multe multe: Pipetzica jucausa si primii ei pasi, Bianca la plimbare cocheta tare si puiutul nostru Darius un grasun si un frumos si cu fratiorii lui ocrotitori..(abia am asteptat pozele cu el)

Roli felicitari pentru casuta, sa fiti fericiti in ea.

Laura D felciitari pentru procesul castigat, sper sa primesti ce ti se cuvine.

Alina te cred ca ti-e greu,lasa ca timpul le face si le vindeca pe toate.Ai rabdare ca va trece putin pana vei avea alt samburel in burtica.

Cu mancatul am avut si noi o faza de greva foamei care nu s-a asociat cu nimic, adica nu a fost nici din cauza dintilor, nici balauri crocobauri.Pur si simplu nu voia sa manance, ciugulea numai ca o gaina.Da a trecut, si acum mananca la fel ca inainte, mult.Da tot nu stiu unde merge atata mancare.
Cand i-am facut vaccinul si l-a cantarit avea 8.800 si 77cm .
Aproape ca ma bate gandul sa-i dau iar Sanzime, ca tare bine o crescut atunci cand i-am dat acu vreo 5 luni.Ca zicea atunci o pediatra ca poate nu digera bine mancarea si e aceea nu ia in greutate.
Sa-i dau?

Despre spalatul pe cap, si eu il spalam ca tine Iulia, il tinea sotu pe spate si eu il clateam de sampon.Acuma ii place sa-i torn apa direct pe cap asa stand in fund, sa-i curga pe fata.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

of,Ramo..Iris pana la faza de saptamana trecuta satea asa frumos la clatit;ii spuneam sa lase capul pe spate si se intindea pe mine.Acum cred ca iar o luam de la inceput cu clatitul asta..

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Alina te cred ca ti-e greu,lasa ca timpul le face si le vindeca pe toate.Ai rabdare ca va trece putin pana vei avea alt samburel in burtica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Astept sa treaca timpul, n-am ce sa fac..

ALBUM
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTIN/IUSTINA te astept sa vii in burtica la mami si sa ne nastem sanatosi DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Larisa am vazut pipetzica dulce indragostita de mu na na. Ca sa scape de obsesie ai putea sa ii pui la laptop si altceva care sa o atraga...sti de filmuletzele alea cu baby enstein parca

Laura_dimitris

Natalia imi pare rau de bunica ta. Cred ca toti avem ceva special pastrat pt bunica...aceea care ne-a crescut si alintat.

Elle a venit vara, frecventza redusa...e scuzabil.

Lala ce scumpa e pitica si cum da ea pupicuri. Iar tu esti asa de tanara...as zice ca esti liceanca.

Iulia cred Iris e putin socata ca ai fortat-o sa stea pe spate (si din pacate nu prea aveai de ales). Si cum zic si fetele pampers de pus in picioare, noi folosim de mult si sunt f practici...ai putea sa gasesti o activitate placuta care o facea cand era bb si care necesita sa stea pe spate...(ex. Cucu-bau cu prosopul, sau daca ai jucarii din acelea suspendate\centru de activitate) pt a o reasigura ca nu i se intampla nimic, ca e in siguranta...pune jucari multe in cada...fa baie cu ea.

Am fost ieri la Tancabesti la peste...distractie mare...pt tati si copii ca mami imi tremura inima sa nu cada in apa...Vlad nu are nici un simt al pericolului iar cand ii spun sa stea, mai repede o ia la picior...asa ca sa vezi alergare pe pontoane. Sa va mai povestesc cum lingea toate cele...cum manca nisip...nu asa finut ci cu lopetica Cel mai distractiv a fost ca Iulia a prins primul peste din cariera de pescar - "Mami, sunt o mare pescuitoreasa"
revin cu poze.

Edit: Primul peste prins de Iulia

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
[b]POZE[/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu mai ma satur de uitat la pozele cu cele trei minuni, danutza .. cat de frumos si delicat este darius ..Doamne .. esti o super mamica cu 3 copii superbi!!!

am admirat-o si pe printesa bia la plimbare in parc, imbracata elegant .. dar si acasa la baita si la strabunici. o comoara ai tu lala .. e un copil frumos si reusit!!

am tras cu ochiul si la iulia si vladut la peste .. ce frumos a fost .. se vede ca le-a placut copiilor!! felicitari pescuitoarei sefe!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 13+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna ziua!Am reusit sa pun cateva poze cu familia noastra in albumul Darius.Pupici tuturor si multumesc ptr sfaturile voastre.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Vai ce gogosica frumoasa ai tu acolo........Darius e un scump, si ceilalti 2 sunt tare frumusei. Sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Noi suntem tot in greva foamei , de o luna de zile Sara nu mananca mai nimic ...ma capiaza. Analizele au iesit super-bine , nici anemie , nici viermisori , niciun balaur in pipi , in caca , in nas sau in gat. Singura cauza posibila a inapetentei a ramas eruptia dentara.

I-am dat Peritol , Viusid ...nicio imbunatatire . Acum ii dau Sana-sol , sa vedem daca asta face vreo minune , desi nu cred.

Este energica , vioaie , face numai nebunii ...cred ca ma stresez eu prea tare . Ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca am un copil sclifosit si s-o las in pace daca nu vrea sa manance.

Pupici si incerc sa intru mai pe seara

Si Alexia mai nou,sta prost la capitolul mancare, tot din cauza dintilor. Dr. i-a dat o solutie, ceva cu glicerina cu care o da pe gingii, mai tot timpul, ca nu afecteaza stomacul sau altceva........A inceput usor usor sa manance mai binisor.
O sa inceapa sa manance poate dupa ce-i ies dintii.

MARINELA

Patty la 14 luni

Patty - la 13 luni

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput