Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 18
a.cicel spune:
N-am citit nimic din ce ati scris azi. Nu am reusit ca am avut tensiunea 200, cred. Sunnam la faculatet din ora in ora pana au resuit sa dea rezulatatele. Deci am luat 7 la scris. Eu nu ma gandeam la nota asta. avand in vedere ca aveam impresia ca nu stiu nimic. Sambata merg la Sibiu din nou pt sustinerea lucrarii.
Vreau sa-i multumesc lui the_andreea din suflet. S-a oferit sa ma cazeze vineri noaptea, dar o sa merg numai sambata dimineata. ma duce sotul, ca eu nu conduc noaptea.
pe toata lumea si ma retrag sa ma pregatesc pt sambata
anaxena spune:
Maria a terminat cu injectiile si a dat peste ea mucii,care de vreo 3 zile ii are dar nu vroiau sa iasa
Maria a cazut de n ori si din pat si cu capu de mobila si de gresie si de coltzuri, ce mai ea cum e asha mai zburdalnica si vrea sa faca multe se loveshte,nici nu mai plange probabil ca i se pare normal dc e sa cada sa o si doara,si a avut si cucuie si zgarieturi si vineteli si din toate astea acum shtie ca din pat nu se arunca pe burta ci se coboara,ca dc e o treapta sa ridice piciorul,ca dc e sub o masa nu trebuie sa se ridice ca da cu capul,adiq eu am lasat-o sa vada ce se intampla dc face ce o taie capul fara sa gandeasca
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Ooka ce sperietura cred ca ai tras! Pup frumusica!
A.cicel bravo pt. 7 si multa bafta la urmatorul!
the andreea ce mai face?
Cuscra ai reusit sa o filmezi?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
nu am reushit ca imi trebuie distanta mai mare,tre sa ajunga sotzul acasa sa ne filmeze el
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
flo1980 spune:
Apropo cuscra, cand e sarbatoarea lalelelor?...sau simfonia lalelelor...
narcisa multumim de vestile despre maitreyi si Alex,
fetele!
Am plecat s afacem baitza!
Nu cred ca mai intru...va spunem noapte linistita tuturor!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flo1980 Apropo cuscra, cand e sarbatoarea lalelelor?...sau simfonia lalelelor... narcisa multumim de vestile despre maitreyi si Alex, fetele!Am plecat s afacem baitza! Nu cred ca mai intru...va spunem noapte linistita tuturor! _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
saptamana viitoare din cate shtie neuronu meu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
Gini75 spune:
Buna seara!
Azi, cu Irina cu tot, am ajuns la Shopping Center Militari, unde era deschiderea magazinului Decathlon. Fara sa stiu am nimerit si la deschiderea magazinelor C&A si DM din acelasi complex. La DM Militari (langa Auchan) este reducere de 15% la toate produsele in perioada 2-4 aprilie. La C&A sunt preturi promotionale la cateva produse. Eu nu prea am avut rabdare sa stau mult ca se plictisise Irinuc.
Narci, cred ca poti sa faci cu orice peste oceanic care nu are oase sau are putine. In loc de unt poti sa pui ulei de masline, dar cum a zis si anka, sa fie din belsug, la fel si portocala, ca altfel iese putin sos.
Sursula, chiar ma gandeam la tine, ca suntem in aprilie si ma intrebam daca ai terminat repetitiile.

Marina_1609 spune:
am incercat sa o filmez pe Sofi cum sare dar bineinteles ca nu a mai sarit la fel ca inainte...probabil de emotii. ce a iesit, puteti vedea www.youtube.com/watch?v=-O0caVy3qJ4" target="_blank">AICI
daca mai reusesc, pun si alte filmulete
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
anaxena spune:
va prezentam pe Maria in:
merg 3 pasi si apoi ma arunc!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
gallyb spune:
Muiltumim de admiratia pozelor si de comentarii.

CAPRIOARA si Xenia scoate mancarea cu degetelele din gurita, la mancarea pasata cu furculita, dar nu scoate mult. Matei cum m-ai este?
NARCISA da, tot din motive de distanta...
A.CICEL multa bafta!!!