Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
KAM - la Babypoint dureaza cam doua saptamani. Coletele se ridica din Giulesti - daca nu vrei sa platesti in plus la curier.
OOKA - copil gazos si colecist septat = cu ce in romaneste???
Daca vrei pasta fara fluor, exista NENEDENT pentru bebei. E vreo 20 de lei sau asa ceva la farmacie, un tubulet de 20 g. Eu nu stiu ce vede pretena ta, da' nu te mai criza chiar asa.
Desigur, igiena guritei este foarte importanta, dar sa stau acuma sa fierb si sa racesc apa si sa prestez curatat la dinti cu comprese sterile... eu una n-am timp. O sa o spal pe dinti mai incolo. Pentru moment, mozoleste degetarul ala cand i-l dau.
In rest sunt de acord cu Vicky. Mai ales la partea cu dulciurile. Si Eliza a stat cu biberonul pana pe la 3 ani si n-are nici o carie, nu ii dau fluor si mai nou i-am luat si pasta fara fluor. Dar se spala bine pe dinti, ba chiar ma mir ca ea singura face asta, cand eram noi mici mama ce chin era sa ne spalam pe dinti... Cred ca din cauza cicalelii maica-mii.,...
VICKY - o sa o speli tu mai devreme de 2 ani, si o sa se poata spala singura pe la un an juma'. La 2 ani are o gramada de dinti, nu stiu daca nu cumva are si cateva masele zdravene, deci e musai sa o speli inainte.
Nu mai stiu cine ne-a dat site-ul cu activitati pentru copii, dar sarumana de o mie de ori!
Frate ce ocupata ma tine! Am facut cu Eliza coronita din palmute, mare senzatie, o sa pozez. Acuma ma duc sa facem niste insecte din amprente! Erika e toata gramada peste noi.
Acum venisem de fapt sa vad ce mai facem azi pe langa coronita!
Caprioara spune:
Am urmatoarea problema: la pranz, ca si ieri, a inceput sa scoata afara cu limba sau cu degetele pireul cu carne pasat la furculitza. Nu prea cred ca a inghitit mare lucru. Daca am vazut asa i-am pus pe masa bucatele de legume din supa mea si apoi din fasolea verde, le-a strans in mana, le-a bagat in gura, le-a scos. Concluzia e ca nu-mi dau seama cat a mancat (dar sunt convinsa ca putin) si am facut o mizerie pe jos, pe scaun, pe masutza; iar ea era ca porcul pe maini, fatza, bavetica, haine. Mizeria nu ar fi cea mai mare problema, ca se spala, dar trebe sa pape...
Nu stiu ce sa ma fac, ce sa-i mai dau sa manance ca sa manance cum trebe, fara sa scoata afara… Mai patzitzi sau ati patzit careva asa? Idei, sugestii ce sa fac?
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
kamelya spune:
pica,ankalaura mersi;
Capri eu inca ii dau pireul de legume pasat la blender;cand i-am dat odata banana am obs ca bucatile mai mari le scotea afara
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Caprioara spune:
Kamelya, acum ceva vreme mi-a refuzat blenduit, voia cu bucati
. Nu prea ma incanta ideea sa revin la blender, ca trebe sa invete sa mestece, dar cred ca incerc maine sa vad cum va fi.
.
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
pica1 spune:
Mai fetelor, sunt suparata ca i-am pierdut lui Sebi o caciula. Am cautat peste tot. Pina si in vecini am cautat si nu am gasit-o. Ma gindeam eu asa in sinea mea...ce bine ar fi sa dai un search pe google si sa gasesti lucrurile pierdute....
Capri eu una la Sebi (dar precizez ca este vorba de un copil care maninca in general) cind incepe sa imi faca faze de genul sa isi bage miinile in gura si sa scoata mincarea sau incepe sa faca bolboroci cu ea la gura, inchid taraba, il curat si il pun la joaca sau ce vrea el sa faca si revin cu mincarea dupa 10-15 minute, sau efectiv ii dau altceva. Astazi spre exemplu nu a vrut sa manince spanac cu carne, asta in cazul in care mincase acum 2 zile acelasi spanac cu ou insa, drept urmare i-am scos un borcanas, am testat sa vad daca vrea si pina la urma a mincat mai mult de trei sferturi. Oricum, mai nou am despistat cum sa imidau seama daca ii place mincarea sau nu:cind ii place scoate niste sunete in timp ce maninca ca si cum ar ingana.
Caprioara spune:
Vazut poze
si comentat cateva.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
narcisa.s spune:
Kamelya, mie mi-au venit in 10 zile maxim
AnnaBaby,eu cred ca sunt ok biscuitii...Si noi am inceput sa mancam biscuiti normali
Ankule - aici am doar lime iar unt nu pot sa folosesc din motiv de colesterol ridicat.Merge si cu margarina?Iar peste de apa dulce n-am merge si cu oceanic?
Maitrey sunt bine, slava Domnului...Ale are umpicut de diaree dar sunt ceva mai bine
Galyb, dar pe voi de ce nu v-au vazut bunicii?tOT DIN MOTIV DE DISTANTA?
Sursula, da...Eu incerc sa o spal in fiecare dimineatas si seara cu pasta de dinti cu degetar.Cateodata mai uit dar in principiu incerc sa ma tin de program...Si ca si Ankalaura,ii mai dau din cand in cand si cate un degetar la ros
Ooka, si v-a dat sa puneti ceva pe nasuc?
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
flo1980 spune:
Cica a venit sotul acasa...20 minute
apoi a plecat la fotbal cu amicii
si io tot cu copii ramasei ![]()
Cu bucatelele...nu trebuie acum dintr-o data multe....eu ii mai las cateva, el le gaseste, le mesteca, dar daca i-as da numai bucatele, el ar sta 1 ora sa termine un castronel
...
Daca sunt prea mari si el le scoate, sau le inghite si se scutura, probabil il racaie pe gat...
De la pasat la ... numai bucati, eu zic ca vrem prea multe...
Capri incearca sa-i strecori cateva bucatele prin piure.
Alex are 3 ani si nu se spala singur pe dinti, se freaca numai in fata asa ca il spal tot eu.
Pe la 2 ani urla cand ma vedea ca iau periuta sa-l spal, acum il las sa se joace cu apa si nu mai comenteaza.
Priam oara l-am spalat aproape de 1,5 ani, caci lui i-au dat de la 1,2 ani dintii.
Nu i-am curatat niciodata gingiile si nici lui David nu i le curat.
Pericol este la copii care beau lichide dulci (suc, ceai), chiar lapte, noaptea, din biberon.
Cunosc o fetita care obisnuia sa bea cacao cu lapte noaptea, din biberon si pur si simplu nu mai are dinti in fata..
Pica asa face si David...parca ingana, parca zice hmmm hmmm ce bun e
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ileanna spune:
Marina merci 
ooka ca veni vb de omorat cupilu' ... io nu l-am scapat ever din pat (inca) si oricum daca il las liber il las mai mult pe jos, unde nu poate decat sa se dea cu capul de mobile
. Da' l-am piscat ieri cu fermoarul de la bluza de trening de era sa-i dea sangele ... aproape i-a dat. Abia abia l-am linistit, are o ditamai pata sangerie pe piele ... 
fuuug ca moare de foame