Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 16
flo1980 spune:
Pica uite www.fastmarket.ro/product.php?c=1043&p=1397" target="_blank">aici biscuiti leibniz
Am vazut eu ca sunt deosebite scutecele...nu am ami luat de mult libero, cand avea Alex cred ca 7-8 luni, erau cu ratuste...
Ce frumoasa e Xenia, chiar foarte petita!
Am editat ca am gasit alt link cu poza mai clara si preturi mai bune
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
gallyb spune:
PICA caciulita e roz deschis si e cadou, nu stiu de unde e cumparata. E cu " mon amour" pe ea
SURSULA eu folosesc degetarul de la NENEDENT, deocamdata fara pasta.
ooka spune:
salu
noi tocmai ne'am intors de la spital ca Sofi a picat in nas. Cica nu are nimic, s'a lovit fix in nasuc, e un pic rosu si umflat. Pe de alta parte la eco i'a descoperit un colecist septat, de unde poate si problemele ei cu varsaturi si greturi. Io m'am speriat tare de tot, mai ales ca a fost total neasteptat, statea cuminte in pat si se juca, nu era in explorari. Aia e, clar luam tzarc. Au puricat'o destul de bine si in afara de copil gazos si colecist septat nu i'a iesit decit ca e sanatoasa si foarte frumoasa
. Asa sa o tina Dumnezeu.
Ptiu, greu a mai fost. Asa se tinguia puiul mic, n'am mai auzit'o niciodata plangand asa.
in alta ordine de idei, din ce'am citit fugitiv, legat de dinti, eu am o prietena cu rezidentiat in pedo si ortodontie. Si daca nu ma baraie la creieri cu spalatul dintilor de m'a capiat. Plus ca imi mai si povesteste ce cazuri noi mai are la ea acolo, copii de 1 an si citeva luni cu dintii praf. So, recomandarea profesoarei ei este spalat cu apa (fiarta si racita/ser) si cu o fasa sterila, inainte de culcare dupa supt, cu sfintenie, bine poti sa mai speli si in timpul zilei. Se spala si dintii si gingia. Ideea e sa se culce cu gura curata. Pasta nu mi'a recomandat din cauza florului care daca nu e bine dozat iti slabeste structura dintelui. Cam atat.
mami de Sofi
Gabriela82 spune:
Pica multumesc de lamurire.
am vazut poze cu Sebila sedinta foto si cu David de Iriss cu mami si surioara, frumosi foc.
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
Ooka sanatate la pui si sper sa nu se mai repete cazatura in nasuc. sa vezi cand o incepe sa misune peste tot cum o sa fie. Irina cadea f des la inceput cand am lasat-o pe jos, acum cade mai cu grija, stie ca e tare ![]()
acum legat de dintuci, ce ne facem cu bebeii care mai papa noaptea si mai rau care adorm numai la san 
Capri imi pare rau ptr sotul tau, mai spunea cineva, dar si mie mi se pare o mare nascocire criza asta si multi profita de pe urma ei.
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
mcoca spune:
Cu spalatul dintzilor, eu cred ca este o moda. Sa fim seiosi, ce bine ii face daca ii "spalam" cu apa. Pasta pe langa curatzire, mai modifica si ph-ul si da, asta e important. Si iarasi pastele astea pe care le poate inghitzi, hmm. Bref, eu sunt de acord ca exista copii cu probeleme mari dar, sigur au stat cu biberonul in gura, sau cine stie ce aiureli dulci au mai supt. Eu o sa o invat se se spele pe dintzi cand o sa fie ea capabila, adica pe la 2 ani (sper), si cred ca o sa fie ok.
bebe+soare mai bebele NU trebuie sa se bronzeze. De aia au cremele factor mare de protectie, si cu toate astea mai zic sa ii pui si un tricou, ochelari, palarie, sa fie camuflat cat mai bine pana la 3 ani.
Capri
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ooka spune:
Vicky, nu stiu daca e neaparat moda. Mie una mi se pare de bun simt daca are dinti sa'i spal. O obisnuiesc si cu treaba asta si ii mai curat si dintii si gurita. Chiar si cu apa. Acu' fiecare stie ce mostenire genetica lasa si protejeaza ce crede ca trebuie.
Gabriela, noi halim formula. Banuiesc ca alaptand e mai dificil, dar de bine de rau, si daca as alapta tot as spala dintucii, macar inainte de somnul cel mai lung de noapte. Si
pentru simpatia adresata purcelului zburator.
mami de Sofi
Marina_1609 spune:
multumesc pentru sustinere. azi copilul a fost mai putin miorlait... am reusit sa spal si sa pun la uscat 2 masini de rufe
, am spalat vase, am mancat supa crema de bebe ca am facut ieri si a iesit mai multa
, acum Sofi doarme (de retitnut ca a adormit singurica si fara scandal
)
ile, ii place mult in jumper. primele zile nu stia exact ce trebuie sa faca si mai mult se juca cu toate prostiile alea din jurul ei dar de 2 zile sare in sus de nu o mai pot opri
. Al nostru nu se agata de tocul usii. as fi vrut sa iau din acela pt ca este mai ieftin dar la mine usile sunt ingropate cumva in pereti si nu am cum sa-l prind. asa ca l-am luat pe www.fisher-price.com/fp.aspx?e=product&pid=38839&st=2002" target="_blank">acesta
aici e tare scump. cam 650-700 RON dar eu m-am gandit ca fac super afacere daca il iau de pe amazon, unde era 75 $. ei bine ca nu a fost tocmai mare afacerea pt ca m-a costat transportul 100$
anna eu i-am dat Sofiei biscuiti de ovaz foarte gustosi. sunt produsi de FRANZELUTA adusi din republica moldova. am gasit aici prin supermarketuri... ii plac f mult
trimit mes asta ca imi merge prost netul si ma tem ca il pierd
revin cu completari daca e cazul
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-
Emma INVINGE cancerul!
Mami Marina - Gospodina
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Ralu79 spune:
Off Ooka saracu' poc. Si mie mi-e groaza de chestii din astea. Colecistul septat nu e grav, nu? (eu habar n-am). Pupam pocu' pe nasuc
Caprioara spune:
Helau din adancul butoiului,
Multam muuult de bataile prietenesti pe umar 
. Un
special pentru Narci, Xena si Profa, stiu ele de ce.
Ooka, pupam pocu zburator sa treaca repede. Cate o sa mai patim de astea de acum
.
Cuscra,
.
Io nu am cum spala pe dintzi Ilincu ca nu sta
. Si ea adoarme mai mereu la san, asa ca... Cu Matei a fost la fel, si nu am avut probleme cu dintzucii de lapte - nu a avut in 7 ani juma nici o carie. Dar, cum spun Ooka si Vicky, si eu cred ca depinde si de mostenirea genetica si de ce ii dai sa suga (eu nu i-am dat dulce).
Cu suptul degetului: si Matei l-a supt si Ilinca o face. Nu imi mai bat capul cu asta, o sa se dezvetze ea singura. La Matei m-am stresat si am incercat de toate - nika nu a mers. Cand a vrut el sa termine cu subiectul a terminat singur. Il sugea pe cel mare (si fata la fel) si ce pot spune e ca acum avem probleme cu arcada de jos deocamdata: ii ies dintzii definitivi mai latzi decat aia de lapte si nu au loc, asa ca ies la 45 de grade. Dar nu cred ca are legatura cu suptul degetului, cel putin dentistul la care a fost (e si ortodont) a zis ca nu.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze