Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 20
prisi spune:
ma duc sa-mi fac o baie ca doarme pitica si pot sa stau linistita si fara asistenta ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
adimercedes spune:
Cecilia, Marunzika si Tomita, La Multi Ani, sa fiti iubite, fericite si sanatoase alaturi de cei dragi voua!!!! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
cu cea mai mare placere

Doamna Teo, mama lui Mihutuuuuu,multi
Prisi, Danuta, Roxana, ceamica
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bikmaria spune:
Urez si eu LA MULTI ANI cu bucurii si numai impliniri celor trei mamici sarbatorite azi CECILIA,MARUNZIKA,TOMITA
Petreceri frumoase

urmychance spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi : Cecilia, Marunzika si Tomita, sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti parte numai de lucruri bune.
Cecilia - asa m-am bucurat cand am citit de progresele voastre, parca ar fi vorbit Tudor.
Erina - mi-au placut pozele tale foarte mult. Esti o frumoasa.
Noi am fost la mare. Am avut un program foarte bine stabilit si anume: Tudor s=a trezit si avea chef de joaca. EU mai atipeam, mai il supravegheam. Sotul era si el adormit. Mergea televizorul pe Antena 1, la razvan si dani. Sotul a auzit ca ziceau la emisune: va invitam la o plimbare pe malul marii. Sotul imi zice: mergem la mare? Da! Hai. Am hranit copilul si am plecat. Am stat acolo o ora jumate -2 si ne-am intors. Bucuria tuturor a fost foarte mare. Gata.
Am si cateva poze:
http://picasaweb.google.com/urmychance/UnAnJumatate#
ANDREEA11 spune:
Cecilia E ziua ta???????????????
La multi ani, atunci!!
Sa fii fericita, iubita si sa te bucuri de baiatul tau!!!! Si inca un bebe, ca ziceai ca mai vrei!!!!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor zilei:
Cecilia, Maruntzika, Tomitza!!!!Sa iti sanatoase si fericite!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Prisi Cred ca a fost super la o petrecere cu asa tematica....Vaaaaaaaai, ce-as vrea si eu!!! Ai facut baloane din turbo???? Si, sper ca-i pastrat surpriza sa facem schimbul....![]()