Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 21
ANDREEA11 spune:
Urmy Sa va fie de bine!!! Mie imi place la nebunie sa plec asa pe nepusa masa, sup#259;r trup#259;r. Un scumpic Tudor! Sper ca nu-l sechestrase nea Jiji acolo in portbagaj, îmmm?
valentina_22 spune:
La multi ani si implinirea tuturor dorintelor sarbatoritilor zilei.Multe flori si un pupic in special Ceciliei.Am intrat pe fuga de pe tel surorii.Vin cu vesti nu foarte bune de sambata suntem internati la Colentina boli infectioase.De la o banala intepatura de insecta Andrei a facut o infectie urata de tot urmata de sindromul TSS.A raspuns bine la tratament dar inca nu stiu cand venim acasa.Pana data viitoare va sarut cu drag si aveti grija de voi
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ANDREEA11 spune:
Valentina
imi pare sincer rau. Multa sanatate si aveti grija de voi.
Cecilia maine venim in parc nitel. Insa nu stiu cat voi sta. La 13.30 tb sa ma duc sa-mi iau rezultatul la analize si sa-mi fac eco la ficat. Dc e ceva mai vb maine.
gabitz78 spune:
la multi ani, sanatate, fericire si noroc sarbatoritelor de azi!

acum am venit de la tara, copiii s-au distrat de minune...poze nitel mai tarziu.![]()
in rest, n-am noutati....
va pup dulce.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/aprilie%202009/
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Erina spune:
Buna!
Suntem inapoi in Bucuresti.
Daria e bine, a fost foarte fericita sa inspecteze jucariile de aici!!!
Gabitz, ce poze minunate!!! Copilasii sunt tare frumosi!!! Am vazut-o pe Eliza urmarind pisica si pe Stefan "fata in fata" cu robotul.
Mi-a placut mult tara ta, au copilasii de toate, casuta, cort jucariii...foarte frumos.
Mamici, multumiri celor care au vazut pozele. Sper ca ati avut un week-end frumos.
Sanatate bolnaviorilor!!!
Va las cu o dedicatie> www.youtube.com/watch?v=rCE1MeUZgNk&feature=related" target="_blank">The killers-Human
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Andries spune:
La Multi Ani!! Sa fiti iubite, sanatoase, fericite si mereu optimiste!!

Valentina? ce este TSS? suna foarte aiurea... sanatate multa!!!
Vad ca mai toata lumea se ocupa de petreceri, ce mi-ar place si mie dar abia ce scapama de o viroza tare pacatoasa!! Toata sapatamana am bolit, acum parca incep sa ma simt mai bine!!
Sambata am bucatarit si azi am profitat de o zi de pauza si m-am dus la Mall Baneasa de unde am venit cu o rochie de vara si ...culmea!!(numai eu pot sa fac asa ceva, cand se incalzeste afara sa-mi iau costum cu pantaloni si sacou) un costum de stofa de la ParkBravo pe care nu puteam sa-l las acolo ca arata foarte bine (sper sa se si comporte bine ca n-am mai luat de la ei si nu stiu daca nu-si pierd aspectul) dar totusi nu inteleg ce naiba cereau initial 970roni pe el???? Eu l-am luat redus la 230 ... deci au aparut si la noi reduceri ca-n vest 80% ce bine imi pare... ca suntem la buget de austeritate de la o vreme.
Dar cea mai tare faza a fost ca nu puteam sa-mi scot copilul cel mare de la locul de joaca. Ba chiar mi-a reprosat ca nu l-am luat si pe Mirciu sa faca o "distractie maxima" ![]()
Am putut sa compar Mall Baneas cu Plazza, pai frate in Dr. Taberei in Plazza este pustiu in comparatie cu Baneasa, iar in Carrefour nu mai spun, in Militari daca mergi gasesti majoritari oamenii din comunele limitrofe si mai putin din oras, sa-i fi pierit romanului cheful de shopping?
M-am uitat si eu pe Mosaic TRavel, o sa le cer si eu o oferta pentru August la Albena, pentru mine e locul preferat de mers la mare cu copiii, stiu ca exista si variante mai fancy, dar sincer prefer comoditatea si certitudinea ca pot sa ajung in tara in cateva ore indiferent de ora la care am chef sa plec.
Am si eu o intrebare...asa dupa juma/ de an: la petrecerea papanasilor si dulceturilor noastre a fost un nene care a si filma si eu tin minte ca s-au strans separat cate 10 ron pentru DVD. Eu nu am apucat nici in ziua de azi sa iau DVD ul meu, cine ma poate ajuta cu el sau cu o copie?
merci frumos!!
Andries
mandarinutza spune:
Cecilia, Marunzika si Tomita, La Multi Ani
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
cecilia L spune:
Multumesc mult pentru urari.
Valentina imi pare tare rau ca aveti necazuri, sper din tot suflertul sa veniti repede acasa.
Am vazut si pozele frumoasei Eliza care se vede ca s-a distrat la tara cu fratiorul ei si pe ale lui Tudor la mare...mi-ai facut pofta de ''hai, azi unde mergem?''...ce departe sunt acele vremuri.
Andreea si eu am planificat un parc maine, o sa ajung in jur de10,30- 11, noi nu rezistam mai mult de ora 13(papa si somn), azi a adormit in brate la tati....stabilim dimineata.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem