Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Off din nou copilasi bolnaviori...sanatate fetelor Teo(bikmaria) si Alex(Rox)

Alinush sanatate samburici si sarcina usoara in continuare

Sabina frumoase poze

Andreea siropul stodal e homepat...dar depinde ce fel de tuse are...cataroasa, grasa(se zice aici) ar fi bu un bisolvon(ceva care calmeaza si dizolva catarul)

Devylla ce fel de vizita e la dentistptr fata ...are deja toti dinti??

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11, Andries, Erina

Andreea cred ca foarte curand, adica mai mult ca sigur luni vom servi IOR, am inceput sa ma satur de nisipul pe care il aducem din parculetele de langa bloc, mai ales ca bagam in gura mainile super murdare, asa ca daca luni vrei ne vedem.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gagici, buna seara! Citit tot. Pupam pe Cristi cel vorbaret si pe Ayumi si baietii calatori care au ajuns acasa. Si pe toata lumea, dar pe ei in special.

Pe cumatra si finutzu ii pup maine live la un gratar. Da, vorba sotului meu, a venit primavara si s-a deschis sezonul de gratare. Motiv pentru care azi am robotit toata ziulica prin casa, terasa si mai ales gradina. Am luat inca un rand de plante si arbusti si sunt tare incantata de schimbari. Sotul meu zice ca intentionez sa fac jungla, dar nu e deloc incarcat. Posibil sa fie cand apar frunzele.

Alex e ok, nu a mai facut febra. Bubu nu a luat nimic deocamdata, asa ca stau linistita. Pestii insa nu sunt ok, daca se mai mananca intre ei pana maine nu mai avem ce sa aratam musafirilor. Am gasit si vinovatii, uite ca nu sunt clovnii. Culmea, canibalii sunt cei mai mici dintre pesti, o specie albastra. Sub ochii mei unul din ei si-a sfasiat colegul de acvariu. Il ataca si pe celalalt, ma intreb daca il mai gasesc dimineata. Sper sa nu se dea si la clovni. Zau daca pricep ce are de e asa agresiv.

Azi am stat afara o multime. Si copiii la fel. Andrei s-a facut ca un purcel prin pamantul meu de flori. Apoi s-a jucat cu furtunul cu apa si era fleasca. Adora cateii, azi i-a tinut vecina catelul lor, un TerraNova imens. Doamne ce l-a mai iubit. Apoi s-a dus si a stat nemiscat la gardul lor cat au spalat ei cainele cu furtunul. Mda, ce bombaneam eu copiii vecinilor, acum Andrei al meu umbla prin toate curtile, ia jucariile tuturor si uneori mai intra si in case. Azi l-am vazut pentru prima data disperat dupa copii, unde erau copii se ducea si el si incerca sa imite ce fac ei. Evident nu a fost prea bine primit, nici in gasca sora-sii.

In rest nu vorbeste mare lucru. De fapt poceste cuvintele. Tete inseamna si ghete si bebe. Azi a fugit la un bebe la carucior si striga de zor tete. Nu executa comenzi prea mult, insa raspunde la nume si intelege destule. Daca ii zic hai in scaun sa mancam se duce si se aseaza singur. De fapt mai nou se urca pe scaunele de bucatarile si sta sa se joace la masa mare, spre disperarea mea ca e gata sa se rastoarne. Pe deasupra mai vrea sa faca tup tup pe ele si uite asa pica pe gresie.

E disperat dupa ochelarii de soare. Poate reusesc sa va pun in seara asta si dovada.

Ma duc sa culc atomica si sa verific temperatura. Va pup. Noapte buna!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ahhh ce bine e duminica...
Pacat ca la noi iarasi e un val de frig,n-am nici un c\hef de iesit...insa am facut o promisiune de-un picnic sub florile de cires,asa ca daca nu tuna si fulgera.Ser totusi sa nu fie f frig si sa pot face cateva poze ca n-am mai iesit la pozat de vreme buna.

Cecilia felicitari pentru o asemenea propozitie.e absolut normal sa fii mandra si sa vrei sa te lauzi.Daca era Erika ma stia tot cartierul
Erina ai fost tare frumoasa si eleganta!
Sabina vazut copii,sunt tare draguti,iar Sofia e o "babuta" veritabila.
Roxana eu acum vreo 4 ani am avut primii pesti,erau vreo 6 in acvariu.Carasi aurii,inca un soi de carasi si doi carasi negri superbi.Erau pui toti,insa carasii carora nu le cunosc denumirea intreaga erau f rai si s-au inhaitat,au pus stapanire pe acvariu,atacau orice le statea in cale.Asa mi-au omorat unul din cei doi carasi aurii si erau gata gata sa il omoare si pe celalalt,cand i-am despartit.
Andrei este un dragut.Si Erika week-endul trecut se lipise de vitrina unui restaurant unde se vedea un bebe in carut si il striga intruna!Deabia am reusit sa plecam de-acolo.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani fericiti sarbatoritelor de azi:Marunzika,Tomitza,Cecilia!Sa fiti snatoase,fericite si iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Vineri am reusit sa ajungem la coafor,asa ca m-am tuns scurt,bob si am profitat de ocazie sa o tunda si pe Miru...ma gandeam ca n-o sa stea,dar am tinut-o eu in brate si asa a reusit coafeza...a plans putin,cand sa-i taie bretonul.
Ieri am profitat de vremea frumoasa si am iesit la iarba verde,Miru a fost tare incantata,nici nu ma mai baga in seama..

Cecilia felicitari pentru propozitie,cred si eu ca a fost emotionant momentul!

Gabriela n-am fost eu pe faza,ca-ti trimiteam o tigaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

intru si eu sa urez LA MULTI ANI cu fericire si noroc sarbatoritelor de astazi

Cecilia , Marunzika , Tomally

superba zi de nastere aveti mamici ! profit si eu - se cere picnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Mare petrecere mare azi:

Maruntzika, Cecilia si Tomita! Sa fiti sanatoase, iubite si fericite, sa aveti numai bucurii si realizari!

SabinaY, cred ca exact asa am patit noi. Nu intelegeam ce e cu genocidul in acvariu, asera am vazut cu ochii mei. Culmea este ca e un peste care sta ascuns in piatra mereu, si cand iese se duce direct si ii ataca pe ceilalti. Nu am reusit sa il prind, am vrut sa il scot de aseara si sa il tin separat intr-o punga, macar o zi.

Ma duc sa termin curatenia in asteptarea musafirilor. Va pupic si va doresc duminica placuta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si o duminica placuta

Cecilia, Marunzika si Tomita sa aveti parte de fericire si impliniti araturi de cei dragi

Erina foarte eleganta , sa poarte Daria sanatoasa toate achzitiile

Rox distractie placuta azi si pupici Andreiutului

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi suntem bine am avut un sfarsit de saptamana incarcat, azi speram sa ne odihnim daca nu apare ceva nou la orizont

vineri seara am fost la o petrecere retro , Anii 80 -anii copilariei" , a fost super , organizatorii ne-au primit cu vata de zahar, pufuleti , guma Turbo , muzica a fost de mare exceptie si am dansat vreo 4 ore ca in tinerete , va mai aduceti aminte de "Sandy Bell","Dragoste la Prima Vedere"

ieri am fost la curte, tati a muncit la casuta, iar eu m-am jucat cu pitica in nisip si am ajutat-o pe mamaie un pic la curatenia de primavara , trebuie sa ma apuc si acasa sa vad cum reusesc saptamana asta ca am facut pana acum doar dulapurile pe interior

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput