Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 18
devylla spune:
Erina ai editat mesajul si a disparut link-ul...eu nu te-am vazut
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Gabriela77 spune:
Sabina, vezi ca pozele Erinei sunt pe mailul comun
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
Erina, nici eu nu am apucat sa vad poze
Nu vreau sa fiu rea si nici sa supar pe nimeni, desi am spus ca nu mai spun ce spunem si ce facem, dar azi chiar am primit un super cadou in avans de la baiatul meu drag, a spus prima propozitie adevarata, a venit la mine dimineata si mi-a spus: ''mamiiiiii pasaea a zbuat ''(in traducere mamii pasarea a zburat),am ramas fara replica, imi venea sa-l pap tot, iar tati a ramas masca, el spunea cate doua cuvinte legate de multa vreme, gen vreau apa.....sau mami aide, urmat de pauza si apoi sus(mami haide sus), dar nu asa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Gabriela77 spune:
Cecilia, felicitari pt propozitia lui Cristi, cred ca ai fost mandra si emotionata!
Nu inteleg insa de ce crezi ca ai supara sau ai fi rea? In mod cert asta nu e un concurs, ci impartasim cu drag gandurile, bucuriile, supararile noastre sau reusitele puilor nostri! Am parcurs impreuna un drum frumos si sper ca asa va fi si de acum incolo! 
cecilia L spune:
Am reusit sa vad si eu pozele de pe mail-ul comun.
Sabina, ai doi copii frumosi, Gheo o sa franga inimioarele peste cativa ani...cel putin pe mine m-a vrajit cu privirea si zambetul lui.
Erina,foarte frumoasa
Singura l-am vazut si pe Mihutu cel mic( adica poze de cand era mai mic)

sper ca nu am ratat pe nimeni.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cecilia, felicitari pt propozitia lui Cristi, cred ca ai fost mandra si emotionata! Nu inteleg insa de ce crezi ca ai supara sau ai fi rea? In mod cert asta nu e un concurs, ci impartasim cu drag gandurile, bucuriile, supararile noastre sau reusitele puilor nostri! Am parcurs impreuna un drum frumos si sper ca asa va fi si de acum incolo! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |

da, am fost si sunt fffffff mandra si emotionata(mi-au dat lacrimile)de baiatul meu, ca orice mama nu?
Ideea era ca mai sunt papanasi care nu spun prea multe cuvinte si chiar nu vreau sa le necajesc pe mamici, dar de data asta nu puteam sa nu va impartasesc prima noastra propozitie adevarata...o sa incerc sa-l mai filmez pe Cristi cand vb, ca sa arat si dovada
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Gabriela77 spune:
Sigur ca esti mandra,Cecilia, ca noi toate! Nu cred ca este pe aici vreo mamica care sa nu isi adore puiul si sa nu fie mandra de el!
Cat despre faptul ca unii copii spun mai multe sau mai putine cuvinte, zic eu, e relativ si e pur o chestiune de timp, asta nu cred ca-i face pe unii mai destepti sau mai putin destepti!
Si mai cred ca nu ar trebui nimeni sa se supere sau sa faca comparatii nejustificate. Sunt convinsa ca toti papanasii si dulceticile fac si spun lucruri extraordinare, poate nu avem timp sa le insiram pe toate si poate unele dintre noi nu vor sa o faca neaparat, daca avem incredere in ei e suficient!
Imi permit sa mai adaug ca nu e nevoie sa te abtii sa mai povestesti din reusitele lui Cristi, noi ne bucuram pt voi si asteptam cu interes sa-l si vedem in actiune!
Felicitari inca o data!
Weekend placut tuturor! Daca nu se ofera nimeni cu o tigaie, presupun ca trebuie iertat domnul!![]()
Ma opresc ca m-am lungit cat o zi de post
ANDREEA11 spune:
Cecilia FELICITARI!!! Pupam baiatul vorbaret. Pe mine nu ma necajesti
, eu chiar ma bucur ca sunt copii asa precoce. Chiar citeam ieri la strumfi de iulie august, si mamica unei fetite spunea ca zice,,baga hainele in sinofier", ,,nu vreau sa ma imbrac cu pantalon".....
. Pai, ce sa ne lasam noi mai prejos ca strumfii?????? BRAVO, Cristi!!!!!!!
Cecilia cand mai bagati un IOR, ca de acum, dc Cristi vorbeste asa de mine, eu tot nu-mi pierd nadejdea ca l-o face si pe Cris sa zica ,,da-mi jucaria ta"![]()
Andries spune:
Cecilia sa-ti traiasca vorbaretul. Exact asa era si V cand era mic, a inceput sa turuie foarte repede. Vei avea parte si de momente amuzante dar si de momente in care iti vei dori sa mai taca un pic.
Al meu cel mic nici poveste sa simta nevoia sa comunice verbal mai mult, cred ca depinde de copil. Imi povestea socrela cum ta-su nu se rupe vorbind cine stie ce, iar la 3 ani dupa o perioada de spitalizare (in spital fara mama sau matusa, nu mai stiu ce boala de copii complicata, etc) pur si simplu i-a lasat cu gura cascata cand a venit acasa si au constatat ca vorbeste foarte bine si variat si in romana si in rusa!! Si socrii mei nu au incercat niciodata sa il invete rusa, dimpotriva!!
Andries
Erina spune:
Buna seara!
Cecilia, felicitari!!! cred ca si mie mi-ar fi dat lacrimile la asa o propozitie!!!

Bravo Cristi!!!
Astazi am avut o vreme superba la Piatra Neamt. Gabriela
sper ca ati profitat din plin si voi.
Emma am vazut abia acum mesajul. Noi dimineata am iesit in parcul mare si pe Stefan cel Mare pentru ca am avut ceva facturi de platit.
Cred ca a fost superb in stand. Data viitoare cu siguranta ne vedem. Daca imi dadeai mesaj pe mobil sigur am fi aranjat ceva si astazi.
O noapte linistita si numai bine va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)