Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Andreea11,nici Mihnea nu vb cine stie ce!Pe tac'su il striga nonstop,cere apa,papa,pa-pa;stie si el o multime de lucruri.Mi-a picat fata intr-o seara:imi lasasem ochelarii pe noptiera,i-a luat ,le-a desfacut bratele si si i-a pus la oki!Sa mor nu alta,desteptu' lu' mamacra-cra-cra.....
Din ciclul ,,olitele'':avem deja 3 bucati,modele si culori diferite.Le incaleca pe toate,daca il trimit sa stea pe ea se executa imediat,dar canci facut una-alta acoloMai am rabdare!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Andreio de Prahova,Stanciuleasco care esti(cred ca ti-am mai zis ca Stanciu m-a chemat inainte de Mihailescu,da?),de ce vrei tu sa-mi bagi fierul inrosit in pipota cu pozele alea?Huh?
Ma chefuiam ce-i drept(a-props,aveam 39 sapt acolo si umblam lela prin targ),dar nu vazushi bre ca avem vreo 3 tone(de fapt aratam de 3 tone ca aveam apa retinuta,cat sa umplu canalul Dunare -Marea Neagra)
Da,da' io cand am trecut la schimbat pampersi,voi deja dormeati toata noaptea,iar io eram planton

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Hai ca ma tirez,pe Jiji nu-l eliberara...,saracu',ma duc sa visez frumos!
Papanashooo,sa nu eziti in caz ca ai nevoie,da?

Noapte buna,dragelor!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

TEo, chiar le stiu pe fetele de la Mosaic Travel, superdragute si profi! Prompte si eficiente! Cred ca nu ai de ce sa iti faci griji!

Erina Frumos. Frumos. Frumos.

Andreea, nici Sara nu zice decat foarte putine cuvinte mama, tata, papa, nana, pa, ta-ta(tic-tac si la tren) si o multime de onomatopee, dar e incredibil cate intelege si ne uimeste cu analogiile uimitoare pe care le face!Mai nou citeste singura cartile, are o mimica si o expresie de milioane... Eu cred ca pana va articula cuvintele nu mai e mult si sincer nu imi fac nicio grija, atata vreme cat o vad ca e desteptuta foc!

Roxana, ma bucur ca s-a ridicat moralul!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabitz78,uite mami,www.mosaic.ro/APP_cms/content.asp?CatId=553&contenttype=Vacante_externe" target="_blank">aici o multime de oferte!Vezi in ce perioada a anului te intereseaza.
Eu,una,am cautat de-am innebunit oferte la toate marile agentii din Bucuresti.
Un pretz bun mi-au dat si aia de la Jeka,dar mai bun ca Mosaic Travel nu mi-au dat niciunii!

Gabriela,nu-mi faceam griji!!!feelingul mi-a dictat:seriozitate!!!!Cu Ioana Sfarlea m-am conversat/emailat cel mai mult!

O zi buna sa aveti!
Eu ma apuc de sortat haine sa bag niste masini la spalat!

Uitasem ce era mai important:Mihnutzu' nu mai are absolut nimic!Niciun muc/kk/febra!Doar 2 colti de la o maselutza stg sus!!!!Iubitu' lu' mama!!!!!!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Pe mailul comun au aparut poze de ghicit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!
Teodora multumesc mult pentru adresa agentiei. Deja am scris tipei de acolo. I-am spus sa imi trimita oferta pentru Turcia, Spania si orice alta destinatie exotica apropiata (inca nu stiu ce mi-ar placea mai mult).
Concediul nostru e tot de pe 19. Poate mergem tot la Delphin si se vor juca puiutii impreuna. Mi se pare super oferta gasita de voi.

Multumesc pentru complimente.

Daria e bine, treaza din jur de ora 6. E asa de dulce si dragalasaaa...Astazi o sa stam mult pe afara, o sa ne jucam si o sa rezolvam si ceva treburi administrative.

Va doresc o simbata placuta. Fug sa vad ghicitoarea de pe mail.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza tuturor.
teo - e ceve in neregula...mie nu-mi merge site-ul lor...te-am intrebat ca eu tot in perioada aia vreau.poate mergem impreuna.
andreea11 - sa stii ca nici eliza nu vorbeste...dar ea inca nici nu merge singurica....e "campioana"...in sens negativ.asta e...
erina - distractie faina!
tuturor un we placut.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Teodora ai intrebat de C&A. Preturile sunt un picutz mai mari ca afara plus ca nu stiu daca vor avea aceleasi reduceri ca in Germania. I-am gasit Dariei ceva tricouri si pantalonasi tare frumosi. Si pentru mine ar fi fost cite ceva, mai ales ca aveau citeva articole care beneficiau de reducerea de inaugurare dar pina slabesc nu imi iau nimic. Au marcile stiute, adresate diferitelor categorii de virsta, au si stil office si casual.
Ce pot sa spun e ca in prima zi a foarte foarte aglomerat si au avut super vinzari. Ca stil si calitate dupa opinia mea, e inferior H&M.

Pentru iubitorii de sport recomand magazinul Decathlon, singurul loc din Romania unde am vazut o mare varietate de corturi si produse pentru fiecare ramura sportiva. Deasemeni un magazin absolut minunat cu articole pentru copii-Imaginarium.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

TEo, pe Ioana o cunoscusem si eu si e chiar ok! Ce bine ca e ok Mihnutul, curajosul mamii curajos!!! Noi am scapat de dinti si masele!

Erina, e superba vremea si la noi, numai buna de stat pe afara!

Gabitzule, ce frumos ar fi sa va adunati o gasca, se vor distra copiii impreuna! O sa vezi tu ce te va alerga Eliza pe acolo

Eu sunt cam indispusa, m-am cam certat cu C, dupa ce ca in timpul saptamanii e absent, in weekend si-a facut deja planuri de fotbal si probleme administrative ale blocului Aveti vreo tigaie la indemana?

Inca o intrebare, Vigantolul pana cand se da, ca am uitat sa intreb dr?

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput