Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 16
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia,ce bine este Tudor! Am vazut ca ati facut vaccinul,sper sa nu se lase cu reactii urate dupa! micului vorbaret si felicitari pentru progresele facute!Vroiam sa te intreb de ce trebuie sa mergi cu fata la dentist? |
Multumim!

Aici contolul la dentist e obligatoriu, mergi doar sa verifice ca dintii ies ok si sa-ti dea diferite sfaturi despre spalatul pe dinti al copiilor. Si-ti dau si o periuta gratis pt. pitic.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Dragelor, m-ati amuzat copios cu mesajele voastre si chiar m-ati facut sa zambesc.
Auzi la ele...operatii pe creier, mafioti, si altele.
Ce sa zic, dimineata am clacat. M-am certat cu colegul meu consultant, am facut ditamai scandal pentru ca nu m-a informat. Intre timp ne-am impacat, acum ma gandesc ca am fost cam dura, dar partea buna e ca a2a oara nu va mai proceda asa. Ba pe deasupra a venit si mi-a zis altele de care nu ma informase pana acum.
In plus vad ca lumea e mai relaxata aici cu problemele. Eu inteleg ca daca imi dai o treaba, eu ma fac luntre punte sa o rezolv. Aici lumea o ia mai usor...lasa ca se face. Si cum mi s-a zis cu mirare ca doar nu credeam ca ei se asteapta sa rezolv eu acum ceea ce e nerezolvat de un an (eu chiar asta incercam sa fac), o s-o iau mai moale.
Din cat am comunicat cu ai mei pana acum, Alex nu a mai facut peste 38.2. Mai vedem seara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Abia astept weekendul pentru relaxare. Duminica programasem un gratar, sa vedem cu o sa fie cu febra Alexandrei si sper sa nu ia si Bubu. In plus vreau si eu sa vad pozele voastre linistite, sa imi savurez pupicii primiti de la voi
si sa citesc pe indelete.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Mai fetelor, voi va tot laudati papanashi si dulcetele aici cu vocabularul lor impresionant. As vrea sa stiu daca mai este vreun copilas care nu zice nimik????Doar arata si executa
.
P.S. Multam pt raspunsurile la sirop si bilete
crishtina spune:
Andreea, da mai sunt
Robert spune putine cuvinte insa stie de toate...chiar ieri ma gandeam...parca stagneaza in vorbire si nu mai invata cuvinte noi. Si chiar ieri mi'a aratat...a gasit un pachet de servetele... 'ata ata' arata la pachet si apoi 'ata ata' si arata la nas
Cu caciula la fel face...e de pus pe cap...si multe multe altele care vad ca le stie de pe o zi pe alta ...si nu e de stresat...cand o sa inceapa sa vorbeasca o sa ne uimeasca cate stie. ca ei de pe acum invatza si apoi deaodata spun
Aaa..si cu olita...el stie cand mergem noi la baie...si vrea si el numaidecat sa stea pe olita...sau dupa ce face ma duce la baie si vrea pe olita...ca nu face niciodata nimic acolo e alta treaba...eu ma bucur totusi ca a inteles mecanismul ![]()
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Mai fetelor, voi va tot laudati papanashi si dulcetele aici cu vocabularul lor impresionant. As vrea sa stiu daca mai este vreun copilas care nu zice nimik????Doar arata si executa P.S. Multam pt raspunsurile la sirop si bilete ![]() andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Da. Al meu are trei cuvinte in vocabular: tati, caca si `ncare (ultimul inseamna mancare, ii e foame). In rest tipa, urla si se da cu fundu` de pamant.
In contrast cu el, V la un an si jumatate vorbea in propozitii simple: "vreau apa", "mama da-mi cutare", "mergem pa pa".
Andries
Erina spune:
Buna seara!
Am ajuns cu bine la PN. Revederea a fost foarte frumoasa. Am gasit-o pe Daria foarte vesela cu bujorei in obrajori. A fost minunat cind ne-a cuprins pe amindoi in bratele ei mici.
Atit pentru astazi. Mergem la
.
O noapte linistita tuturor!!!
P.S. Trimit imediat un link pe mailul comun la citeva poze de la party.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Erinaaa,wowwwwww

!!!!
Ce lady
!
Ai fost(de fapt, esti) o prezenta extrem de rafinata!Bv mami!
Ce preturi sunt la C&A comparativ cu cele care sunt afara?Similare sau mai mari?Ca lucrurile sunt dragute,recunosc!
Ramasesem datoare cu Antalya:Royal Wings-ul e in stop sales pina la sf sezonului.S-au rezervat biletele de anul trecut,daca iti vine sa crezi!
Noi am luat la www.delphinpalace.com/index.php?page=foto" target="_blank">Delphin Palace,in Lara,din 19 iunie!
Am gasit o oferta tare faina la o agentie din Cluj,www.mosaic.ro/APP_cms/default.asp" target="_blank">Mosaic Travel
Chiar asa,Gabi de Cluj,ce stii de agentia asta?Am citit pe forumuri de turism numai de bine despre ea.De fapt ,si mie mi s-au parut tare prompte si dragute tipele de acolo!
Am dat 1554 E pt 7 nopti-cu taxe de aeroport,de rezervare,viza,Mihnea are gratuitate totala.Anul trecut la Paralela 45,ne-au luat 95 E taxe de aeroport si 10 E taxa de viza pt Mihnea.
Abia astept sa plecam!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Ma duc la nani
,sunt franta!
M nu a mai facut febra deloc,e f tonic,am fost in parc si s-a jucat extrem de mult,a alergat dupa catei...
Azi a avut 3 scaune destul de moi.L-am pus pe regim:orez cu morcovi,bautura Ors200 de la Hipp,Nan delactozat,biotics si Sanzyme.Sper sa nu-l constip
Antitermice nu i-am mai dat ca nu mai era cazul(cred).
Papanash
iti ofer cu mare placere o crema Weleda cu Zn;asa cum zicea si Yaia,face minuni!Noi nu am avut pb niciodata cu iritatia de scutec,l-am dat mereu preventiv.Insa, verisoara mea are un kk-cios de prima clasa,a avut saracu' o enteroviroza cu rotavirus,de pe 26 ian pina pe 20 martie a crezut ca innebuneste si nu-i da de cap la pb.Il dadea la popou cu bepanthen si era carne vie bietul de el.In 2 zile ,cu Weleda,i-a facut un popou de catifea.Serios!
Stii unde stau,da un tzirrr sa stiu,trimite sotiunea(sau veniti impreuna)si-ti da mama crema magica![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii