Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ayumi, bine ati revenit!
Imi pare rau de experientele neplacute, dar in poze baietii arata tare fericiti si, in ciuda bolii, se vede cum le sclipesc ochii de bucurie. Iar parintii tai trebuie sa se fi bucurat tare mult sa-si vada nepotii 'de departe'.
Eu tin pumnii ca rezultatele sa fie mai bune decat crezi tu!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Prisi,Yaia,va multumesc.Da,si eu sper ca rezultatele sa fie bune.I-au pus la control sa se joace cu cuburi,sa bage diferite figuri geometrice in formele specifice...etc.Nu prea au reusit sa faca mare lucru.Dar sa vedem ce va fi.

Mergi la inceput

Danielle de UK, vad ca v-ati decis la numele bebelinei2. Foarte frumos. Stiu ca la Ebonee ati tot ezitat si nu ati stiut sigur ce nume va avea pana s-a nascut. Acum se pare ca a mers mai usor...sau inca nu e definitiv?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Prisi,Yaia,va multumesc.Da,si eu sper ca rezultatele sa fie bune.I-au pus la control sa se joace cu cuburi,sa bage diferite figuri geometrice in formele specifice...etc.Nu prea au reusit sa faca mare lucru.Dar sa vedem ce va fi.

Pai eu zic sa astepti evaluarea lor, sa nu te grabesti. Ei stiu mai bine, ca asta le e meseria. La tine acum e si teama sa nu fie ceva in neregula care te face asa de circumspecta.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multumesc pentru sustinerea voastra! Azi am fost la un gastroenterolog, un doctor super fain din Fundeni. In urma consultului, s-a stabilit suspiciunea de boala celiaca, urmand ca joi sa fac biopsia , care va stabili rezultatul final.Pana atunci tin regim strict fara gluten si pot sa va spun ca sunt mai ceva ca cei mici. Abia ma abtin sa nu dau iama in biscuiti,prajiturele si fursecuri! Ma amagesc cu niste fulgi de porumb!
Sabina,mi-au placut mult pozele cu cei mici! Sofia este o dulcica, dar nici Gheo nu se lasa mai prejos. Uitandu-ma la Sofia, mi-am dat seama ca timpul trece mult prea repede pe langa noi!
Roxana,multa sanatate Alexandrei, cum se mai simte? Zi placuta la birou!
Ceamica,multumesc, tot promit sa pun si eu pozici noi cu nazdravanii mei dar la ce intorsatura au luat evenimentele in ultimul timp numai la asta nu mi-a stat mintea.
Gabriela,
Yaia,ce bine este Tudor! Am vazut ca ati facut vaccinul,sper sa nu se lase cu reactii urate dupa! micului vorbaret si felicitari pentru progresele facute!
Papanash, cu o mica intarziere, vreu sa-i urez lui Ghighi, numai sanatate si clipe minunate alaturi de mamica si taticul lui!
Devylla, uram si noi Erikai sa fie bine si fara reactii adverse la vaccin. Vroiam sa te intreb de ce trebuie sa mergi cu fata la dentist? Am vrea si noi in clubul pustilor rasfatati,cu crize de plans si tavalit pe jos. Pe mine Andrei m-a disperat, acasa mai merge dar se pare ca ii face o placere deosebita sa se de-a in spectacol oro de cate ori suntem plecati. Astazi la spital m-a umplut de nervi, va rog sa ma credeti ca am dat jos sigur 2 kile, numai la cat am alergat dupa el si la cate miorlaituri a trebuit sa fac fata!
Este dulcica rau, rau Erika, mi-a placut mult cum ii statea codita intr-o parte si cum te ajuta ea la bucatarie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Andreea,la noi merge foarte bine,la ambii copii,Humex spray cu apa de mare(pe mine m-a scos din multe incurcaturi), iar ca siropel de tuse eu am luat de la plafar un sirop pe care l-au acceptat fara probleme si care a dat rezultate imediat.Iti spun ce scrie pe prospect:
Sirop natural de tuse- - Plantusin (de la Fares)
Contine: extract de frunze de patlagina, flori de tei,muguri de pin,cimbrisor,scai vanat. Fluidifica secretiile bronsice, favorizeaza expectoratia,calmant, antitusiv cu efecte favarabile in tusea spastica, emolient(protejeaza mucoasele iritate),antiseptic al cailor respiratorii. Se recomanda in tuse de diferite etiologii, raceala, grija,laringita, bronsita.
Copii 1-5 ani:2-3 lingurite pe zi.
Erina, asteptam pozici de la petrecere. Sa stapaneasca sanatoasa Daria, noile achizitii!
Bikmaria, sanatate multa Teodorei! Arata foarte bine pentru varsta ei, Andrei cred ca abia acum are in jur de 11 kg, mi-as dori sa mai ia si el in greutate, desi mananca foarte bine, se mentine baiatul!
Singura, Andrei pana dimineata ori un bibe de lapte urmat de un mar sau o banana,ori un castron de cereale Nestle cu miere si laptic(zuzu), sau 3 crew+ ceva fructe.La pranz neaparat ciorbita + un iaurt cu fructe sau o cana de compot, iar dupa amiaza, ori mancarica fel II sau cereale milupa,branzica de vaci cu fructe, mamaliguta cu smantana sau iaurtele cu sau fara cereale.Intre mese iar fructe, biscuiti si covrigei si multa apa. Felicitari sarbatoritului de ieri, sa creasca mare si frumos ca bradul!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Priviti va rog ce baiat are mama! Cra-cra-cra!
Calitatea imaginii este slaba,am filmat cu telefonul,iar sunetul nu stiu ce are nu se aude, dar sper sa va placa!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Valentina,e dulce foc!!!Si ce frumos se sterge el pe manute,a sters pana si masuta.Ce mandra trebuie sa fii cu asa flacau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna, sunt in tren süre Piatra Neamt.

Am vazut filmuletul Erikai. E asa de dulce si ii sta minunat cu parul lungut. Astept sa ajung acasa sa il vad cu sonor.
L-am vazut si pe Andrei de mami Valentina (multumesc pentru mesaje-hainutele Dariei sunt de la C&A deschis la mall Militari; am mai vazut haine frumoase dar destul de scumpicele la Sergent Major tot acolo) papind iaurt. E tare frumos si dulce!!!

Aseara am vazut pozele puiutilor Sabinei. Si mie mi-a placut mult cea cu parul in vint, in care rideau amindoi.

Mada 28, un week-end minunat si tie!!! E cumva puiutul tau in foto ghicitoarea de pe mailul comun?

Cam atit de la mine, semnalul e prost.Noi abia asteptam sa ajungem la Daria. Cred ca duminica vom reveni toti in Bucuresti. Eu as prefera sa nu o mai chinui pe dru dar sotul ne vrea linga el.
Daca e cineva amator de plimbari saptamina viitoare neßar face mare placere sa ne vedem.

O zi usoara tuturor. Roxana, urmeaza sfatul Yaiei. Vezi partea buna a lucrurilor.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ayumi am citit pe blog. Ai mare dreptate cu sistemul sanitardin Romania. Imi amintesc tehnologizarea si grija din cel japonez. Jos palaria!!!

Am vazut pozele baietilor alturi de surorile ale si nepotica. Tare dragalasi!!!

Sper sa se regleze pe ora Japoniei.

Mamici am vazut toate pozele din urma. Avem dulcetele delicioase si papanasi tare "apetisanti". Sa ne traiasca. La multi ani celor care au implinit 1,5 ani zilele acestea!!!

Ramasesem datoare cu un raspuns Roxali-ei. Am fost la inaugurarea proiectului la constructia caruia a participat si compania sotului.

Pupici tuturor.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput