Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

cecilia nu i-am mai facut poze lui Miru ca nu am reusit sa incarca acumulatorii si mereu uit , ocazii au mai fost dar... trebuie sa ma mobilizez

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Singura
Si Mihnea al meupapa:350 ml laptic la trezire(Parmalat de crestere 1-3 ani),1 felie paine(toast) cu branzica almette(/unt/sunca curcan-fff rar)+1 iaurt El Greco de la Brenac(150 G),pe la 11 o banana mare,pe la 13 un castronel maricel de supa/ciorba cu 1 felie de painica inmuiata....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata si de la noi,intr-o fuga rapida va las o postare proaspata pe blog caci mor de fii-mea.:P

http://bebelinaerika.blogspot.com/

Ma duc ca tipaaaaa

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75
Fetelor, ce mai papa puiutii vostri dimineata?

Mai nou al meu acasa nu papa decat cereale de porumb de oameni mari cu lapte. La gradinita au in fiecare dimineata terci de diferite cereale cu aroma de fructe, paine cu unt, lapte si ceva proaspat (felii de fructe sau legume crude). Si papa bine, din cate spun educatoarele si din cate vad pe haine. Dar acasa nu vrea decat cereale de porumb cu lapte.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

eu m-am apucat de curatenia de paste ,nu prea am dispozitia necesara,dar daca trebuie ...
Teodora are rosu in gat ,este cam maraita,a facut si putina febra ,nici nu prea mananca ,de doua nopti doarme cu intreruperi dese ,am fost si noi la medic,are 12,2 kg,86 cm,

Bravo pt. datele tehnice, buhuhuuuu bolii, sa plece repede de la Teo.
Cand termini la tine, te astept la mine la curatenie. Promit sa-ti mai fac o prajitura buna, dupa reteta ta!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
il dau cu cutaden, parca mai rau ii face.

La noi, cand fundu' e mai rosu decat nasul lui Rudolph, Weleda cu zinc face minuni in timp foarte scurt.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Scriu asa mesaje in viteza...ce apuc sa citesc cat ma lasa Erika,acuma mananca iar eu sunt pe post de asistent.

Erika dimineata papa cam asa:1 banana,1 iaurt simplu sau cu fructe(uneori fructe proaspete puse de catre mine,alteori cumparat)

sandwich dintr-o felie de paine patrata cu cascaval si/sau sunca.Si daca mai doreste un iaurt sau o banana(foarte rar insa9

Dimineata mananca putin...baza o are la pranz si seara!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Miru mananca dimineta sunca de pui , cascaval, almette , ou de 2 ori pe saptamana fiert sau facut pe teflon fara ulei , rosii, iaurt, cateodata dar mai rar si fructe asta de luni pana vineri , ca in weekend cand e cu mine mananca avocado cu banana si cu para in prima faza si apoi ce se mai nimereste , o felie de paine prajita cu ceva, fulgi , de la mamaie nu mai vrea fructe decat intregi si portocale in mod special
la pranz si seara mananca ciorbita sau supa in fiecare zi, peste, carnita cu legume, cartofi , branzica, paste si aproape orice se mai gaseste

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Am revenit si noi acasa...uffff ce greu a fost.Baietii au fost mai tot timpul bolnaviori,nu prea am iesit din casa.Am pus cateva poze pe blog.Atatea cate am reusit sa facem.
De cand ne-am intors,dormim ziua si stam noaptea....se pare ca au ramas cu fusul orar din Romania.
Astazi am avut controlul neurologic,unde,nu s-au descurcat prea bine.Inca nu am primit rezultatele,asteptam.
Fug la baieti,si promit sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Ayumi bine ai revenit, pacat ca nu a fost o vacanta reusita si ca baietii au avut probleme, de sistem ce sa mai zic , mai bine sa nu ai de a face , dar i-am vazut pe pitici sunt tare dulci si s-au facut baieti mari si frumosi
multa sanatate si rezultatele sa fie bune

poze

Mergi la inceput