Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 13
singura75 spune:
Buna dimineata!

pt toata lumea
Fetelor, ce mai papa puiutii vostri dimineata?
Roxana , multa sanatate Alexandrei si tie o zi usoara

Mamaaa, papanash ce matinala ai fost!Te-ai trezit special sa faci de papa?
Andreea, eu stiam ca stodal e bun si pt tuse seaca si productiva, deasemenea si prospan
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
singura75 spune:
ups! am pus gresit emoticonurile .scuze, cred ca n-am fost atenta
cecilia L spune:
Buna si de la noi.
Prisi multumim de cafeluta, niste poze recente cu creata ta nu ne mai pui sau am ratat momentul?
Eu recunosc ca nu ma uit la pozele de la semnatura numai daca spuneti ca ati pus poze, asa ca anuntati si baba![]()
Roxana, uite un
de la Cristi, sa treaca toate relele....a venit primavara si nu ai voie sa fi suparata.....eu cand sunt suparata, imi trece repede cu o imbratisare si un pup de la dotolul meu Cristi, asa ca azi ii dau voie sa fie si dotolul tau.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bikmaria spune:
eu m-am apucat de curatenia de paste ,nu prea am dispozitia necesara,dar daca trebuie ...
Teodora are rosu in gat ,este cam maraita,a facut si putina febra ,nici nu prea mananca ,de doua nopti doarme cu intreruperi dese
,am fost si noi la medic,are 12,2 kg,86 cm,
cecilia L spune:
Singura, noi papam lapte(210+2masuri de cereale) la 6, apoi pe la 9 papa bobo, un castronel(bobite de cereale de la nestle)fara lapte, la 11 un danonino(branzica cu piure de fructe, asta de curand a descoperit ca-i plac, el nu papa alte fructe), iar apoi ciorbita intre 1 si 2....cam asa stam noi dimineata, uneori mai cere sunculita de pui(ffff rar mezeluri) cu castravete, branza topita, painea goala
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria eu m-am apucat de curatenia de paste ,nu prea am dispozitia necesara,dar daca trebuie ... Teodora are rosu in gat ,este cam maraita,a facut si putina febra ,nici nu prea mananca ,de doua nopti doarme cu intreruperi dese ,am fost si noi la medic,are 12,2 kg,86 cm,BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Pupa mama pe ea de fata frumoasa
!Si Mihnea a facut ieri 37.6,dar se simtea de parca ar fi avut 39!De mancat mananca,presupun ca e de la molari

Ieri ne-am culcat la 17:30-eu,tati si puiul.
M-am trezit buimaca si nu stiam cat e ceasu';ma dsuc in dormitor ca am unu' electronic si vad 2:35
Am zis ca nu vad un 2,credeam ca e 22:35
De fapt era 02.35 dimineatza!!!!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
Andrei are fundul rosu ca focul, nu stiu de la ce s-a iritat asa rau, cred ca de la suc de porto. il dau cu cutaden, parca mai rau ii face.
singura, io nu-s matinala deloc, cam asta ar fi ora la care m-as scula
, dar n-am incotro cu asa copil, care dealtfel ii seamana tatalui la trezirea inainte de zorii zilei ( de multe ori pe la 5
). acum a adormit si eu is plina de nes, nu se mai lipeste somnul de mine pana dupa miezul noptii.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
singura75 spune:
Teo,
super tare, se vede ca erati obositi cu totii.Pupam Mihnutzu
Si al meu a facut febra 38cu 7 de la canini, l-a tinut 3 zile.
cecilia l , wow
papa f bine Cristi.Lui Mihnea nu-i plac iaurturile cu fructe in ele,bine nici nu prea i-am dat.Dar el nu mai mamanca nimic dimineta in afara de biberonul de lapte de la 6.30, cu greu daca mai papa un mar, apoi la 2 upita(supita)
singura75 spune:
Asta am facut eu ieri cand Mihnea a facut 1 an jumate ![]()
![]()
http://www.flickr.com/photos/36946964@N07/3408319661/
prisi spune:
Teo super , se vede ca te-ai odihnit de ai venit in vizita pe la noi 
ieri a fost praf de la mos Ene in aer, miru s-a culcat la 7 si a dormit pana dimineata la 7 jumate , cu un bibe la 5 , iar tati de la 9 , ca azi a mers sa doneze sange si trebuia sa fie odihnit, merg si eu saptamana viitoare ca acum sunt in perioada cu musafiri si nu e voie
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)