Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxana, sper ca Alex a trecut cu bine noaptea si ca febra a scazut. Sanatate multa Atomicei!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza si de la noi!
Yaiaaaaaaaaaaaaaaa,cine m-o fi pus neica sa ma uit in pozele tale?
Lesin aici,imi curg balele siroaie si o sa ma ai pe constiinta!Ce-i bunaciunea aia cu foi asa crescute si pufoase?
Baga si la mandea o reteta,ca imi fac ochii ca la girofar

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Buna nu e la mine, mi-a crescut tensiunea de cum am ajuns la serviciu. Nici nu mai vreau sa povestesc dar chiar sunt pe punctul de a claca.

Alex nu avea febra dimineata, insa nu stiu la ce sa ne asteptam. Cica o sa tot faca febra pana la 72 de ore de la debut, mai rau seara. E la ai mei fata, insa au zis ca nu o tin daca face febra mare ca ei nu se descurca.

Pe mine nu contati azi ca sunt cu capsa pusa rau. Va pup. Sa aveti o zi frumoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

'neatza si de la noi!
Yaiaaaaaaaaaaaaaaa,cine m-o fi pus neica sa ma uit in pozele tale?
Lesin aici,imi curg balele siroaie si o sa ma ai pe constiinta!Ce-i bunaciunea aia cu foi asa crescute si pufoase?
Baga si la mandea o reteta,ca imi fac ochii ca la girofar

Aoleeeeeeeeeeeeu...ce-mi facusi? M-am uitat si eu acum la pozele mele si acum ma ai tu pe mine pe constiinta! Siroaie curg si la mine...aia e prajitura cu branza de vaci si frisca, reteta Mariei. E chiar pe prima pagina a subiectului Mamicile de dulceturi si papanasi gatesc, ai link pe prima noastra pagina...Acum trebuie sa fac parjitura, ca mooor aici de pofta! Si maine vin la lucru....cand imi fac eu timp de prajitura?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Neata. Buna nu e la mine, mi-a crescut tensiunea de cum am ajuns la serviciu. Nici nu mai vreau sa povestesc dar chiar sunt pe punctul de a claca.

Alex nu avea febra dimineata, insa nu stiu la ce sa ne asteptam. Cica o sa tot faca febra pana la 72 de ore de la debut, mai rau seara. E la ai mei fata, insa au zis ca nu o tin daca face febra mare ca ei nu se descurca.

Pe mine nu contati azi ca sunt cu capsa pusa rau. Va pup. Sa aveti o zi frumoasa!

Roxy, din cate stiu eu, nu fac operatii pe creier. Asa ca respira adanc, gandeste-te la Malta si scaote un zambet: Alex nu mai are febra! Pana nu te suna ai tai ca are febra, zic sa dai uitarii tot ce-i rau si sa o iei incet. Ignora persoanele rele care vor sa-ti puna capse. Azi lucraza doar cu nasturi...sau arici, sau fermoare...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare, ziua buna tuturor.
eu deja-s obo, trezita de la 6 am facut deja papa pt. toti, ceva ordine prin casa.
am bagat o cafea strong (reteta stiuta nes cu pepsi).

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Papanasho, ai grija cu reteta stiuta...suna periculos!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si la toata lumea

Andreea dau si mielu' ce sa fac

Rox sa treaca toate problemele repede si multa sanatate Alexandrei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bernixu, cum mai nu ai ce sa zici ? chiar asa ?
Alinush, felicitari pentru fetita, o sa ai o pereche super, asa cum mai au si alte mamici de-aici.
Roxana, varsa-ti nadufu aici, mama lor de mafioti ! Sanatate multa atomicei !
Prisi, ai cam incurcat personajele aseara sa faci aprovizionare cu miei . Anuntasem amicii de disponibilitetea biletelor, dar a fost prea din scurt si perioada mare.
Andreea, pt tuse conteaza mult de care tuse este,productiva sau nu.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata,

Am citit tot din urma,am baut si-o cafeluta (tare buna),am servit si-o praji de la Yaia,trebui musai sa mai fac si eu una ca nu am mai facut de mult
Am vazut o multime de poze cu fetite si baieti care mai de care mai frumosi.

Mergi la inceput