Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Roxana, sper ca Alex a trecut cu bine noaptea si ca febra a scazut. Sanatate multa Atomicei!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
mihailescu teodora spune:
'neatza si de la noi!
Yaiaaaaaaaaaaaaaaa,cine m-o fi pus neica sa ma uit in pozele tale?

Lesin aici,imi curg balele siroaie si o sa ma ai pe constiinta!Ce-i bunaciunea aia cu foi asa crescute si pufoase?

Baga si la mandea o reteta,ca imi fac ochii ca la girofar

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Neata. Buna nu e la mine, mi-a crescut tensiunea de cum am ajuns la serviciu. Nici nu mai vreau sa povestesc dar chiar sunt pe punctul de a claca.
Alex nu avea febra dimineata, insa nu stiu la ce sa ne asteptam. Cica o sa tot faca febra pana la 72 de ore de la debut, mai rau seara. E la ai mei fata, insa au zis ca nu o tin daca face febra mare ca ei nu se descurca.
Pe mine nu contati azi ca sunt cu capsa pusa rau. Va pup. Sa aveti o zi frumoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'neatza si de la noi! Yaiaaaaaaaaaaaaaaa,cine m-o fi pus neica sa ma uit in pozele tale? ![]() ![]() ![]() Lesin aici,imi curg balele siroaie si o sa ma ai pe constiinta!Ce-i bunaciunea aia cu foi asa crescute si pufoase? ![]() ![]() Baga si la mandea o reteta,ca imi fac ochii ca la girofar ![]() ![]() |
Aoleeeeeeeeeeeeu...ce-mi facusi? M-am uitat si eu acum la pozele mele si acum ma ai tu pe mine pe constiinta!
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Neata. Buna nu e la mine, mi-a crescut tensiunea de cum am ajuns la serviciu. Nici nu mai vreau sa povestesc dar chiar sunt pe punctul de a claca. Alex nu avea febra dimineata, insa nu stiu la ce sa ne asteptam. Cica o sa tot faca febra pana la 72 de ore de la debut, mai rau seara. E la ai mei fata, insa au zis ca nu o tin daca face febra mare ca ei nu se descurca. Pe mine nu contati azi ca sunt cu capsa pusa rau. Va pup. Sa aveti o zi frumoasa! |
Roxy, din cate stiu eu, nu fac operatii pe creier. Asa ca respira adanc, gandeste-te la Malta si scaote un zambet: Alex nu mai are febra! Pana nu te suna ai tai ca are febra, zic sa dai uitarii tot ce-i rau si sa o iei incet. Ignora persoanele rele care vor sa-ti puna capse. Azi lucraza doar cu nasturi...sau arici, sau fermoare...

Poze
papanash spune:
salutare, ziua buna tuturor.
eu deja-s obo, trezita de la 6 am facut deja papa pt. toti, ceva ordine prin casa.
am bagat o cafea strong (reteta stiuta nes cu pepsi).
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
Papanasho, ai grija cu reteta stiuta...suna periculos!![]()
Poze
prisi spune:
'neata si
la toata lumea
Andreea dau si mielu' ce sa fac ![]()
Rox
sa treaca toate problemele repede si multa sanatate Alexandrei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Bernixu, cum mai nu ai ce sa zici ? chiar asa ?
Alinush, felicitari pentru fetita, o sa ai o pereche super, asa cum mai au si alte mamici de-aici.
Roxana, varsa-ti nadufu aici, mama lor de mafioti ! Sanatate multa atomicei !
Prisi, ai cam incurcat personajele aseara
sa faci aprovizionare cu miei . Anuntasem amicii de disponibilitetea biletelor, dar a fost prea din scurt si perioada mare.
Andreea, pt tuse conteaza mult de care tuse este,productiva sau nu.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
bikmaria spune:
Buna dimineata,
Am citit tot din urma,am baut si-o cafeluta (tare buna),am servit si-o praji de la Yaia
,trebui musai sa mai fac si eu una ca nu am mai facut de mult
Am vazut o multime de poze cu fetite si baieti care mai de care mai frumosi.