Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara

Roxmulta sanatate Alexandrei , sa se faca repede bine , ce o fi pe capul tau , acum s-au gasit toate
-ici Andreiului nostru preferat , noi il acceptam si cu un vocabular in dezvoltare

moldoveanca eu am folosit Prospan pentru tuse , iar apa cu sare de mare o accepta, dar oricum la faze de astea cu sirop si picaturi ma misc cat pot de repede sa nu apuce sa riposteze, mai lasa-i flaconul cu apa sa se joace cu el sa si-l bage singur in nas, Miru dupa cateva folosiri , cand il vedea cerea singura sa ii pulverizez

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Papanash pacat de banii pierduti , macar sa le fi facut cadou unor prieteni sa se fi bucurat cineva , lasa ca voi mergeti in 3 cand mai creste si Ghighi si in perioada asta cu intalnirea cred ca e cam nasol pe strazi , polizie , inghesuiala

poze

Mergi la inceput

merg si eu spre dush si apoi ultima statie patul, ca sunt cam obosita , am facut ceva treaba in seara asta

va doresc o noapte linistita si fara evenimente deosebite
pupicei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Prisi m-ai cam botezat, dar e bine ca vine Pastele!!! Eu intrebai de apa de mare si sirop.
Cecilia nu tuseste, inca, intrebam asa preventiv. Pt cultura mea, mai bine zis. Citisem un subiect si gasisem acolo tot felul de siropuri dubioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, sunt acia, numai ca n-am nimic de spus.
Am avut si noi acu vreo 2 sapt 2 zile de muci aposi, apoi 2 zile bune, apoi febra o zi intreaga fara vreun motiv aparent, a aparut si al treilea canin si cam atat. De-atunci suntem bine.
Ana nu vorbeste mai deloc, insa stie tot ce-i in jurul ei: animale salbatice si domestice o multime, culorile, formele geometrice, toate partile corpului inclusiv gene si sprancene, si 4 litere: K, S, M si A. Ah, si e incantata ca a invatat-o Bobo ieri sa scrie MAMA la tastatura. Stie tot ce-i in casa si unde-i locul lor, imi aduce la cerere sticla cu ulei de masline sau de floarea soarelui, scortisoara, sarea, zaharul, cafeaua. Nu se omoara cu mancarea, doarme destul de putin si ma verifica tot timpul sa fiu langa ea, e vesela si prietenoasa.
In week-end am fost la Breaza si, spre uimirea noastra, a recunoscut casa si bunicii dupa 3 luni, ba a cerut si o jucarie cu care se jucase de Craciun. E agatata de mine tot timpul si nu ma ajuta deloc cu intarcarea.

Asa deci, de-asta-mi esti: ai fost la pozat si n-ai dat nici un semn!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am fost seara.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

am fost seara.....

OK. Se iarta...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!!!

Scriu la ora asta tirzie pentru ca tocmai ne-am intors de la film. Am vazut Slam Gog Millionaire. Un film super interesant!!!

Am recuperat din urma si am citit discutii despre vacante si crizutze la copii.
Roxana sanatate Alexandrei.

Eu sunt de miercuri seara in Bucuresti. Imi e asa de dor de Daria... ma gindesc mereu la ea, ce face, cum zimbeste, cum vorbeste...abia astept sa ajung acasa miine seara.

Evenimentul a fost interesant, am cunoscut o gramada de persoane,toate foarte dragute si prietenoase. Roxana, am sa pun poze cu mine aranjata miine seara din PN. Nu am nici card readerul nici cablul la mine.
Azi dimineata am fost la cumparaturi. Am gasit niste role tare faine pentru aniversarea lui Matei, ceva hainute de vara Darei si alte maruntisuri. Dupa-amiaza am mers la tuns. Asta mai mult de nevoie pentru ca in marea graba de aseara mi s-a incurcat peria in par. A trebuit sa tai ceva suvite...

Povestiri despre Daria, de acasa...

O seara linistita dragi mamici

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata de la mare!O zi insorita tuturor!
La noi e frumos si dimineata miroase a primavara. Serios ca am alt chef de viata. In schimb sunt cam ocupata si nu prea am timp sa scriu.
Luca a facut si el pe 26 1 an si jumatate. A primit cadou tricicleta, carticele si ceva hainute de primavara.
E tare vorbaret de vreo trei saptamani. Zice ca-l cheama: Luca (se aude mai usor L deci se intelege Uca) , arata ca are 1 an. Stie multe cuvinte ( si aici e meritul bonei) isi numeste toate hainutele (ieri a zis body cand vroiam sa-l imbrac, gluga si altele)Incepe usor sa lege cuvintele (Ste papa) dar evolutia surprinzatoare a fost in ultimele 3 saptamani. Parca repeta si retine tot ce aude.
In rest papa bine si se plimba mult.La revizie nu am ajuns.Eu vreau sa-i fac Prevenarul voi l-ati facut?
In rest ne bucuram de primavara pentru ca putem sta mai mult in natura.
Sanatate bolnaviorilor!Pupici si un week-end minunat
Mada 28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Fetelor 2 intrebari:
1. Am rezervat niste bilete de avion pt parintii sotului, in perioada de Paste, insa nu pot veni. As vrea sa stiu dc imi mai pot recupera banii????
2. Ia ziceti-mi si mie siropuri de tuse eficiente, si dc copilasii vostri stau la bagat apa de mare in nas???

1. De fapt nu depinde de companie, ci de tipul de bilete de avion. Daca au fost la ceva oferta si mai ieftine, cel mai probabil ca sunt inflexibile si nu poti recupera nimic. Oricum, totul depinde de termenii biletelor. Cand cumperi de pe internet, inainte sa le accepti, trebuie sa marchezi o casuta cu termenii contractului si acolo scrie daca poti schimba biletul sau poti schimba numele calatorului sau poti anula si cat primesti inapoi. De cele mai multe ori, nimeni nu citeste chestia aia, dar acolo scrie daca poti primi banii inapoi sau nu. Daca nu mai tineti minte, puteti suna la companie sau agentia de unde le-ati luat sa intrebati.
2. Sora-mea mi-a trimis un sirop de tuse foarte bun, cred ca e cel de patlagina de la Fares, parca Platusin sau asa ceva. Pot sa ma uit acasa si-ti zic exact cum se numeste...dar sa stii ca nici ala nu prea-i place lui Tudor. De fapt lui nu-i place niciun sirop, niciun medicament. Cred ca de la varsta asta, poti sa-i faci si tu sirop de tuse din ridiche neagra. Ala e cel ami bun din punctul meu de vedere. Functioneaza cad orice altceva esueaza, cel putin la mine asa e.
Si nu (legat de apa de mare), dar am incercat doar o singura data.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput