Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 10
devylla spune:
Annisia La multi ani!
Alinush felicitari pentru fetita!Sarcina usoara in continuare.
Sabina faine pozicile...inca n-am apucat sa intru pe mail sa vad copii.
Azi am mers si noi la vaccin.hib vaccin(adica INFARIX) care aici costa,ca si cel de varsat de vant si oreon(cam 60 euro).Saptamana viitoare avem vaccinul polio...deja Erika e iriata tare numai cand vede mdicul,se agata de mine si incpe sa planga cat o ttin plamanii...apoi dupa ce iesim din cabinet se linisteste in macim 5 minute.
Trebuiee sa ajung cu ea si la controlul dentar dar chiar nush cand...
Si noi intram in club,tavalit pe jos si plans fara motiv...aaaa si tipat pe cea mai inalta nota vocala care iese....luuung si cu volum(asta e cel mai iritant) cand o apuca tipatul simt cum pocnessc nervii unul dupa altul
altfel crizele si plansul aiurea il rezolv vorbind cu ea,explicandu-i ca daca plange nu ne intelegem...uneori imi reuseste,altori nu.Cere foarte des in brate si e dependenta de mine in ultima vreme.
in rest doarme bine,mananca bine,e activa si restul problemelor le facem noi fata.
Ma ingrijoreaza decat problema cu pielea...caci sub barbie,e o bucata de circa 2 cm cubi care apare si reapare,s scarpina pana isi da sangele...medicul n-a parut ingrijorat...insa eu ma gandesc la prostii.Daca nu trece cu medicamentul nou primit,am sa cer o analiza mai detaliata.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
ieri m-a apucat harnicia si am spalat geamurile, azi ploua.
mi-a luat almeu sot un pinguin de-ala cu aburi, i-am zis ca am nevoie pt faianta,aragaz, etc.de-aboa s\astep[t sa vad cum functioneaza, ca azi am citit ca nu-i bun, dar cumparase deja dimineata
.
stiti ce face acum Andrei ?a scos toti pampersii din punga si vine cu cate unul la mine sa-l scimb, zice pipi canca si ma trage de mana sa-l schimb. recunoaste pe scutece maimuta, catelul, vaca, pisica si face ca fiecare dintre ele, sunetele seamana dar sunt diferite .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
Hello!
Profit si eu ca doarme Miru si savurez o cafea alaturi de voi..
Valentina multumim
sanatate multa si ai grija de tine
Ceamica multumim
v-am admirat pozele,super luna de miere a-ti avut 
Gabriela pupam punk-ista ![]()
Alinus cum sa va uitam mey? Sarcina usoara si felicitari pentru soricica...daca are cracii lungi,o faceti manechin ![]()

papanash sa-ti traiasca printul!
hai la noi ca e cald si soareee...da nu te pun la sters geamuri![]()
Myral mama, la flic ala nu se pricepe baba...mai insista la sot ![]()
myral spune:
Si Isabela a facut forme fff usoare la bolile copilariei iar oreion nu a facut deloc desi colegii ei au facut si la gradi si la scoala (soacra mea zice ca s-ar putea sa fi facut fara sa o deranjeze )Ea nu a fost vaccinata decat antirujeolic asa era atunci, fara priorix , varilrix, etc.Asta e situatia noastra, binenteles ca fiecare alege ce crede ca e mai bine pt copilui lui
Edit. Si Elisa a facut rubeola, forma usoara, la un an, fara sa fie vaccinata.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
papanash spune:
Sabina, ce poze misto am vazut pe mail, aia cu sofia si Gh pe leagan in miscare e super (cand are parul in vant).
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Roxana, pai la asa program nu m-as baga !!! auzi, ora 22 !!!
daca nu aveai parintii aici ce faceai ?
noi trebuia sa fim in londra la ora asta
, am avut asa un iures de evenimente ca am uitat sa anulam rezervarea camerei de hotel, asa ca am platit si o noapte de cazare
, despre biletele de avion nu mai zic, am uitat sa le pun la vanzare, v-am zis doar voua odata...
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
ANDREEA11 spune:
Fetelor 2 intrebari
:
1. Am rezervat niste bilete de avion pt parintii sotului, in perioada de Paste, insa nu pot veni. As vrea sa stiu dc imi mai pot recupera banii????
2. Ia ziceti-mi si mie siropuri de tuse eficiente, si dc copilasii vostri stau la bagat apa de mare in nas???
De fapt sunt 3
, dar speram sa imi raspundeti.
papanash spune:
andreea, depinde de compania de zbor, citeste pe site-ul lor daca biletele sunt returnabile si daca da in ce conditii
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Intrat doar pe fuga. Alex are 39.5. Am fost azi la dr Bogdan la Medicover, se pare ca e ceva viral pentru ca nu pare sa aiba nimic in afara de putin rosu in gat. Acolo avea 36.8, acasa a ajuns cu 38.4, acum 39.5. Frige, are frisoane si dureri mari de cap. Daca o ia si Andrei am incurcat-o.
Nu mai zic nimic. La birou a fost cam nasol azi. Mi-e si jena sa ma mai plang.
De vorbitul lui Andrei nu am ce sa zic, la noi toate seamana intre ele, sper sa zica si el ceva propozitii pana s-o insura.
Ma retrag la fata ca face scandal la sosetele cu otet. Noapte buna!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Roxana, sanatate atomicei si sa speram ca nu ia si bubu,asa cum ai spus si tu, iar tie o noapte linistita si multa putere
Andreea11, la pct.1 nu stiu sa-ti raspund, la 2 pt tuse i-am dat Stodal(este din plante), Eurespal(nu au fost cine stie ce rezultate), in rest nu mai stiu....doar tuseste sau mai aveti si alte simtome? sanatate multa
Cristi a fost tare agitat in seara asta,banuiesc ca oboseala...desi a dormit 2 ore azi, am iesit afara doar pe seara.....oricum i-am dat putin nurofen, a adormit la 9.30....sper sa nu fac noapte alba.....
, nu se mai trezeste sa ceara apte, dar acum plange sau vb in somn de cateva nopti

Papanash, felicitari pt primele mini propozitii, tinete bine sa vezi ce urmeaza![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem