Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (291)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
Alinus, felicitari pt soricica confirmata! Sarcina usoara si sa ai grija de tine!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
prisi spune:
salutare
ce liniste e pe aici... si nu e prea frumos afara ...
eu asa m-am plictisit , vreau acasa
nu mai am chef de nici o treaba , bine macar ca nu face sefu valuri, sta cuminte la el in birou ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Buna ziua!
Azi am fost la controlul de 1,5 ani.
-10.8kg
-80 cm
-49,2 circ. capului
Zice asistenta ca Tudor creste mai mult in greutate decat in inaltime, dar cica e foarte bine. :))
Am facut si vaccinul Priorix si ne-a avertizat ca se lasa cu febra cam la o saptamana dupa vaccin, deci chiar la timp pt. vacanta de Paste (aici e aceeasi cu cea Catolica, adica saptamana viitoare). Speram sa nu fie cazul.
Am vorbit si cu asistenta despre vaccinul anit-varicela si cica oricum o sa faca boala la gradinita, asa ca parerea ei e sa nu facem vaccinul ca va face boala, nu e grava si economisim 60 de euro.
Asta e gluma, cum vaccinul nu e obligatoriu, costa. Si ea cica il cam facem degeaba, ca oricum o sa faca boala de la gradinita. A plans Tudor la vaccin cam tare si apoi tot tragea de plasture, dar l-a linistit tati. In rest a fost super cuminte si la doctorita care l-a consultat si verificat peste tot, si la asistenta. Si a topait si sarit si alergat si zambit si vorbit acolo...de le-a zapacit de cap pe bietele femei. ![]()
Si ca sa inchei cu o lauda:ieri Tudor a zis prima propozitie in finlandeza: Äiti tulee! (adica vine mama). Ma vazuse venind si i-a zis educatoarei. Si acum le saluta in finlandeza la plecare si zice Hei-hei asa de suav!![]()
Va pup!
PS Carpatinooooooooooooo!!!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
Yaia felicitari pentru revizie si multi pupici d-lui Tudorica fara frica si ce daca e plans la vaccin tot Praslea e 
felicitari pentru prima propozitie 
poze
prisi spune:
si Miru zice mama aide,mama baie, sau mama apa si trage dupa ea o sticla de apa de 2 litri cand ii e sete
aseara se certau unii la televizor si ea se distra de mama focului, iar cand unul a zis "taci" a repetat si ea de vreo 3 ori, apasat si tare mandra de ea ....cra cra ![]()
poze
myral spune:
Pai si rubeola si oreion oricum vor face dar priorix e gratuit
Am vazut si freza haioasa a SAREI, oricum mi se pare ca ii sta fff bine tunsa ii scoate in evidenta ochisorii frumosi. Si Elisa mai are crizute dar trec repede, eu o iau in brate
, ori a mea e mai cuminte ori nu consider eu asa o problema crizele astea .Am vazut-o si pe frumoasa Mirunica la un an jumate care chiar arata de doi anisori.Am admirat si multi baietei frumosi, (inca mai oftez si eu dupa unul
) Vladi cel cuminte cantand la pian cu Yanis, pe Robert care e baietel mare si frumos, pe Stefan si Mihnea care s-au distrat la zoo, pe stelistul Cristi.Oricum eu admir cu placere toate pozele chiar daca nu sunt pe faza de multe ori
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Am vorbit si cu asistenta despre vaccinul anit-varicela si cica oricum o sa faca boala la gradinita, asa ca parerea ei e sa nu facem vaccinul ca va face boala, nu e grava si economisim 60 de euro. Si ca sa inchei cu o lauda:ieri Tudor a zis prima propozitie in finlandeza: Äiti tulee! (adica vine mama). Ma vazuse venind si i-a zis educatoarei. Si acum le saluta in finlandeza la plecare si zice Hei-hei asa de suav! Va pup! PS Carpatinooooooooooooo!!! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Pai aceeasi dilema aveam si eu...ca pana la urma tot va lua boala,de la gradi sau anturaj.insa doctorul mi-a xplicat ca daca copilul este vaccinat,boala va fi mai usoara.
M-a lamurit si sora mea...nepoata a facut varsatul de vant c vaccinul facut si doar a facut ceva febra si fara bubite.
Felicitari pentru rezlatele bune ale lui Tudor!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
Fetelor, mersi de raspunsuri in legatura cu vaccinul. O sa mai vorbesc cu sotul sa vedem daca il mai intepam o data pe Tudor. Daca da, trebuie sa scriu mail asistentei sa ceara doctoritei reteta, ca aici vaccinul nu se cumpara pur si simplu de la farmacie...or fi oare nebuni care ar cumpara vaccinul sa (-si) faca rau?
Cat priveste vorbitul, tocmai am luat o sapuneala aseara de la sot...ca cica nu il invat pe Tudor decat substantive in romana si de asta nu spune propozitii in romana inca...desi prima propozitie a spus-o in romana, demult-demult, si a fost: tata caca. Taica-su era la baie, pe tron.
Dar de atunci nu a mai spus. Asa ca azi-dimineata i-am spus: Tudor, baga mana! Si el zice: Baga! Dar mana nu a mai zis, desi zice cuvantul perfect! Of, mari probleme am si eu!![]()
![]()
Va pup, pe maine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
papanash spune:
Fetelor, azi dau de baut, baiatul meu are un an si jumatate, sunt mandra foc de el !!!
de 2 zile a invatat sa zica , bineinteles zice in timp ce-l schimb si-l intreb ce-i acolo.pana acum zicea doar canca(kk).Greyeras, m-ai uimit cu Adelina cea vrednica la facut la olita, acum mi-am adus aminte.
Andrei evolueaza forte frumos, in fiecare zi invata ceva nou, chiar daca-s chestii marunte pe mine ma da pe spate. Ieri am invatat culoarile, stia alb ( si zice AB) si de ieri stie sa arate galben, verde, portocaliu (asta-i place mult). Uneori si albastru, dar il cam incurca cu verdele. Am citit despre ordinea invatarii culorilor, cele deschise sunt cel mai usor de invatat.
Nu prea mananca de cateva zile, eu oricum fac de cel putin 2 ori/zi mancare pt. tata socru, si fac de regula 2 portii, dar el nu vrea, am luat si borcanele dar nici un sfert din ele nu mananca o data. Si lapte bea mai putin.E putin mucios, mai ales dupa somn.
azi-dimineata a varsat o punga cu orez, nu m-a lasat sa-l trag eu cu aspiratorul , a facut scandal sa-l las pe el
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

nu ne onorati cu prezenta ?