FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

klau cu moralul tot timpul am stat binemodificarea nu s-a schimbatam bagat net ca vroiam sa va scriu din sala cand voi nasteda se pare ca nu am cum pt ca austriecii nu vor sa-mi faca epidurala..asa ca o sa va scriu dupa ce ma voi trezipana atunci tipati voi tare ca sa ma trezec mai repede
adela multam frumos..va pup si eu

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

iN alta ordine de idei vin iar cu rugamintea de a ma ajuta sa ajut o cunostinta, o amica,care se afla la a treia pierdere de sarcina.
La o luna de la asta e insarcinata din nou in sase saptamani si medicul i-a dat o sansa...daca face progesteron injectabil sau gravibinon....
In fine povestea e cama sa;:
A ajuns la doctoritza mea dupa trei peirderi si insarcinata din nou...miercuri are din nou programare pentru a vedea in ce stadiu este sarcina...deocamdata i-am dat eu toate fiolele pe care le aveam de progesteron,c fiole pe care le-am obtinut datorita voua.Voi imi stiti povestea.Miercuri va afla daca sarcina ei are sanse sau nu.In caz ca are sanse as vrea sa va rog sa o ajutati asa cum m-ati ajutat si pe mine.Mentionez ca are toate analizele ok,atat ea cat si sotul ei,doar el are un mic defect la cromozomul 9 dar nu asta e problema cel putin asa i-au spus medicii..
Azi am izbutit sa-i redau increderea ca poate va fi bine.
In speranta ca o veti ajuta daca are nevoie ...
sI ARE...BEBE TRAIESTE SI II BATE INIMIOARA SI ARE 8 SAPTAMANI...
Va rog haideti s-o ajutam...asa cum m-ati ajutat si pe mine,si ati salvat-o pe eva...s-o ajutam si pe ea...poate traieste puiul....

va multumim din suflet....

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

am uitat...schimbam semnatura

va pup pe toate

Madalina 23+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

astept un raspuns ..si daca e ok poate pot sa o ajut eu cu cateva fiole..te anunt cum primesc raspunsul.

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Eu am facut pana acum 5 histero, in decursul anilor.si 2 operatii pentru desfundarea trompelor, una laparoscopica si una clasica, dar trompele deja din septembrie pana in ianuarie se infundase.

Mergi la inceput

Cei de la Giulesti mi-au recomandat inainte de Fiv laparoscopie pentru clipsarea trompelor pentru a se evita o posibila sarcina extrauterina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

luck scot majoretele
Maine vreau un cadou frumos.
Miha2004 merci de urari.

Micky 36+ +

AMR 16 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Cei de la Giulesti mi-au recomandat inainte de Fiv laparoscopie pentru clipsarea trompelor pentru a se evita o posibila sarcina extrauterina.

Mergi la inceput

Micky pentru inceput o sa trimit un mail Dr Zadori, am rugat pe cineva sa ne ajute cu traducerea in ungureste, dar de obicei dansul raspunde mailurilor? Multumesc din suflet pentru rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Ade, si eu sunt foarte multumita de el ca ginecolog, si mai ales ca si chirurg. Mereu cand ma duc la el, ca vreau, ca nu vreau, ma pune la ecograf. Si ma intreaba si de spermograma sotului daca s-a imbunatatit, ca si cum ar spera intr-o minune (are astenozoospermie si face tratament, dar inca nici o schimbare). La ultumul consult mi-a zis ca de aici inainte sa vin de fiecare data cu dosarul dupa mine, ca sa reevalueze toata situatia si cu un stick ca sa imi puna pe el fiecare ecografie (probabil ca sa avem evolutia in timp a situatiei mele).
Eu lucrez la 5 minute de mers pe jos de clinica Bega si iti dai seama ca de fiecare data cand am o problemuta, prefer sa merg personal la el decat sa il sun .

Cand am facut laparo, am stat in reanimare cu 2 fete laparoscopiate fiecare de cate un alt medic. Vreau sa iti spun ca pe la nici una nu a trecut medicul dupa operatie si nici macar dupa ce le-a coborat in salon; ci doar inainte de externare...Pe cand la mine, cum a iesit doctorul Craina din operatie s-a dus direct la sotul meu desi il astepta o multime de lume si i-a povestit cu amanunte cum a fost, si peste vreo 15 minute a venit la reanimare sa ma vada, apoi a venit si seara; nu ma zic ca a venit si rezidentul care a fost mana a doua plus anestezistul.
Ade, x4 si o tai imediat la lucru.

Si si toate FIV-oasele: foste, actuale si viitoare si sper sa auzim de cati mai multi .

Mergi la inceput