FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

pupy primele 10 mesaje sunt citite de moderatori, apoi le putem vedea si noi. Asa ca scrie mai repede 10 mesaje, pune intrebari.
dent multumesc din suflet. Abia astept sa ii vad.
sandica am inteles, ok relaxati-va ca apoi o sa aveti o gramada de treaba cu bebelusii.

Micky 36+ +

AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Am fost azi in Ungaria, toate bune, am inceput stilmularea cu Decapeptylul( facut de Gyongy...care se tot distra ce imi era groaza sa mi-l fac singura )

Mai am in schema Gonal-F, Vitamina C, Aspirina si Femibion.

Multa bafta tuturor!!!

Urmatoarea intalnire: VINERI!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

pupy eu am facut laparoscopie pentru ovare, dar asta nu ca mi-a cerut Zadori, ci mi-a recomandat dr. mea din tara. Acolo chiar nu stiu cat costa, dar oricum nu se face la clinica unde se face FIV.
Daca mai ai intrebari sunt aici.

Micky 36+ +

AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

alsima multa bafta si sa se lase cu bebelusi.

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pupy76 eu am facut laparo si histero la unguri si m-a costat 75 000 forinti..dar sa stii ca pretul difera ..depinde de ceea ce iti gaseste,
dent te pup

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

ooooo, ce veste minunata! Crisis, FELICITARI! Sa fiti fericiti toti 3 (mamica, taticul si fetita), iar Teodora sa aiba toata viata tot la fel de mult noroc cum a a avut la nasterea ei, avandu-va pe voi parinti.
Liana30, iti transmit cele mai frumoase ganduri si iti doresc din tot sufletul sa ai parte numai de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Criss felicitari, sa va traiasca Teodora si sa va bucurati de ea, e superba dar mie mi se pare ca seamana cu tine
Liana ati primit mesajul meu?
Micky2007 mai este asa de putin, nastere usoara si printese sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aoleuuu miha uitai dehhh hormonii isi fac de cap pe ultima suta de metriiprimit si multumim frumos..nici nu am apucat bine sa-l cetesc ca a si ghicit ca-i de la tineva pupam
daniela multumesc iubita si eu iti doresc tot binele din lume..te pup
klauu pe unde umbli muica?
vechiturilor voi numnai intrati diloc???mii dor de voi

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Prezent !!!
liana,aici sunt, te citeam din umbra si nu-mi vine sa cred ca ne scrii in fieare zi ...asta inseamna ca s-a schimbat modificareaaa...si pe bbita leita grasu
Se simte ca stai foarte bine cu moralul, ceea ce ma bucura...tinem pumnii sa treci cu bine si peste ultima incercare si sa te bucuri de mimunea din burtica.

miha,mamica si pintesa !

alsima,bafta multa, Dumnezeu fie cu tine !

Klu 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Doamne ce de vesti !!!!!!!!!!!!

CRISIS Ai o comoara, e foarte frumoasa, m-am uitat la poze cu Rares in brate si spunea intr-una"bebe, bebe". El e mare rau
Va doresc din suflet numai bine, sanatate ca sa o puteti creste pe Teodora. Sper sa o vad si in realitate.

LIANA Vad ca pe ultima suta de metri esti mai activa. Nastere usoara. 4x

SIMA Felicitari ! Sa-ti traiasca fetitele si sa-ti aduca numai bucurii !

BALANTA Am fost luni la Timisoara sa imi scot finuta din spital si am vorbit cu dr. Craina de tine. de bine nu de rau. x4

VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

Mergi la inceput