FIV in Ungaria 54
Raspunsuri - Pagina 17
alsima spune:
Waiii ce bebe frumos e Teo...sa-ti traiasca mami si sa fiti fericiti!!!
Eu maine plec in Ungaria, va fi ziua 2...Am mari emotii., abia stept sa incep si sper din toata inima ca luna asta sa se lase cu burtica!!
Va pup si multa bafta tuturor!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)
leny2007 spune:
CRISS-FELICITARI,ma bucur nespus de mult ca va-ti implinit visul.
E cel mai pretuit dar de la Dumnezeu,Teo e o papusa o scumpete,sa va traiasca,sa aveti numai bucurii alaturi de ea

andicu spune:
Alsima, bafta multa! 
Luck, 
. 
Bun venit celor care isi incep sau se gandesc sa inceapa FIVul la Unguri, bafta multa si reusita rapida! 
Ne pregatim de majorete pt viitoarele mamici, Micky si Liana! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Micky2007 spune:
andicu 
Micky
36+
+ 
AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
Liana30 spune:
criss grasu nu e ca nu avea loc
da e fiesa care e leita el
andicu pregateste-le ca numai e mult![]()
alsima bafta multa!!
lenyyyyyy te pupppp
va pup pe toate
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
sandica spune:
Micky noi nu ne grabim. Momentan ne gandim pe unde vom hoinari la vara. Poate la toamna, dar inca nu stim.
Iti tinem pumnii!
Cris s-ar putea sa ajungem la voi la vara, ca sigur mergem in Delta! Cum e sa fii mamica?
Magduta 
Blanche25 spune:
Criss FELICITARI!!!!!!!!! Doamne....cred ca este fericirea suprema!!! Sa va traisca si sa va lumnineze viata!
BB Teodora bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa fericita si norocoasa alaturi de cine te iubeste mai mult pe lume!
dent spune:
CRISIS,felicitari pt fetita voastra! Dumnezeu o sa va faca viata frumoasa, in mod sigur!
MICKY2007,LIANA30,voi mai aveti f putin mamaicilor...si o sa va tineti minunile in brate!Doamne ajuta sa treceti cu bine momentul!
ALSIMA,sa fie luna mai a ta si a tuturor care incearca! Mult succes!
LUCK,asteptam vesti f bune,pina atunci fii relaxata si increzatoare ca vei reusi!
SIMA1, in mod sigur esit f solicitata de cele doua printese,dar si fericita.Sa-ti traiasca fetitele sanatoase!!!
pupy76 spune:
Multumesc din suflet Micky, am fost asa dezamagiti aseara cand am vazut ca nineni nu ne-a raspuns...
, nu prea am priceput de ce apar asa tarziu mesajele.
pupy76 spune:
Din cate am citit se pare ca dr Zadori este cel mai cautat...doream sa stiu daca voua vi s-a facut o laparoscopie inainte de FIV, pentru clipsarea trompelor.Noi initial vrem sa facem la Szeghed dar poate aveti idee cu aproximatie cam cat ne-ar duce?
Si felicitari proaspetelor mamici.