FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

ceau balanta_tm

eu nu cred ca o sa trebuiasca sa fac FIV.Dar pot sa iti spun preturi la analize.eu de ex.am platit pt o ecografie intravaginala 75.00 lei,pt sange cam 200.00 lei.am inteles de la prietena mea de care v-am povestit ca un FIV cu tot cu tratament si cu drum a ajuns la 2500 euro.cam 1000 euro in prelevarea de ovule.m-am interesat iar o inseminare artificiala ii cam 1500 euro max.depinde de ce probleme sunt.poti sa imi spui la cate zile de la ovulatie se poate face test?
eu am luat bromocriptina,si mi-azis sa incerc pe cale naturala.sunt foarte curioasa.va tin la curent .pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

criss sunt tare fericita pentru voi si stiu ca unguru este topit dupa ea (bine si tu, binenteles). Aseara cand am vazut nu imi venea sa cred, ca stiam ca trebuie sa nasca mai tarziu. Si eu am topait prin casa ca sandica, este un lucru minunat. Va pup si cand nasc si eu tu deja ai experienta...
Luck eu deja scot majoretele

Micky 36+ +

AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Crisis, ce frumusete de copil !!! Nu po sa cred cat seamana cu tatal ei...si cu timpul o sa preia cat mai mult din trasaturile voastre. Felicitari mamico pentru curaj !!! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii !!!
Frumos nume si noi am decis ca pe fetitza noastra sa o cheme tot TEODORA ...darul lui Dumnezeu.

Sima, felicitari si bun venit printzeselor pe lume !!! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele !!! Sper din tot sufletul ca sunteti bine toate trei.

Luck, hai cu beta mareeeee !!!

Klu 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

criss tu stii ca io nu vb aiureae leitaaaa fatooo tacs“oaaa si e normal sa fie asa doar fetele se inteleg mai bine cu tatzi si sunt mai““belite““cu noi
klauuu ma sarisi?
luck pumnii sunt stransi bine!!

apropo daca vreti sa“mi vedeti comoara d8n burtica bagati un ochi la semnatura
va puppp pe toatee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Crisis felicitari. Sa iti traiasca comoara.
Liana ce mai faci fata?
Mihaele dar tu ce mai faci?
Atelocin

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

apropo daca vreti sa“mi vedeti comoara d8n burtica bagati un ochi la semnatura

Ori e Grasu acolo in poza.... ori seamana numai cu el.
Micky abia astept sa-ti dau sfaturi .
Klu multumim!
Miha3 ideea incolteste in sufletul meu de multi ani, dar ma gandeam ca mai astept. Acum insa stiu ca nu trebuia sa astept deloc. De fapt... trebuia...nu se nascuse prinsesa. Nu am crezut vre-o data ca pot fi atat de fericita.
Sandica va pupam si va asteptam la vara sa ne vedeti. Vezi ca Mihai a promis!

P.S.: m-am apucat de scris devreme dar abia acum am venit de afara si am terminat!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mi-am facut semnatura......
Avem si poze noi.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Asa da semnatura .

Micky 36+ +

AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

sandica cand incepi?

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput

pupy te rog scrie repede 10 mesaje scurte, ca ele sunt moderate si se vad mai tarziu si ai impresia ca nu vrea sa iti raspunda nimeni. Eu te sfatuiesc sa trimiti un e-mail lui Zadori (in cazul in care vrei sa faci cu el FIV) in care ii explici situatia si vezi ce zice. Daca mai ai intrebari, te rog sa le pui, ca eu citesc in fiecare zi si promit sa iti raspund daca stiu. Multa bafta. Ai sa vezi ca sunt foarte multe reusite in Ungaria.

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput