FIV in Ungaria 54

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAAA MUUUULTI AAAAAANI !!!!
Micky sa traiasca si sa fie mamica a doi gemeni sanatosi si papaciosi!
LA MULTI ANI IUBITA !!!

Miha cu mine la falci seamana. Tasu zice sa nu o mai indop cu mancare ca se face cat mine. Ce sot "dragut" am......
Adela va asteptam sa o vedeti si live cand vreti voi. De fapt va asteptam pe toate sa ne vedeti live.Luck sunt cu pumnii stransi pentru tine!
Daniela multumim! Va asteptam sa ne vedeti!

pentru mamici, burtici si viitoare burtici!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bucuria lumii toata,
Zi de zi-n usa sa-ti bata,
Bunul Dumnezeu sa-ti dea,
Tot ce iti doresti s-ai vrea!
La multi ani Micky!!!!!

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

criss stiam eu ca nu uiti, te de un milion de ori.

liana merci pentru poezioara, frumoasa.
pupy poti sa ii scrii lui Zadori si in engleza si in general raspunde tuturor e-mail-urilor. Daca ai nevoie de traducere in engleza pot sa te ajut.

Micky 36+ +

AMR 15 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

eumada ti-am trimis PM s-a rezolvat..intra in actiunete pup si numai bine.

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetele,

n am mai intrat de multisor dar mereu v am cititdoar sunteti primele mele prietene(aspirante)!

Liana- in sfarsit imi merge forumul, ti am vazut comoara, ai dreptate ca semana cu taicasu! dar la ce e mai imp. seamana cu tine

Cris- sa ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea ! s a nascut sub o stea norocoasa !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.24 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Dragelor, am si eu o intrebare: in afara de a bea 3 l de apa/zi si a lua tratamentul, in perioada PRE-punctie mai sunt alte indrumari sau interdictii???
(Sa nu radeti de intrebarea mea...)
va puuup,

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsima,te asigur ca nu rade nimeni de tine...poti sa intrebi tot ce-ti trece prin cap.
Ai grija ce mananci, cat mai sanatos : branza vaci, oua, peste, suc de rosii...intr-un cuvant proteine la greu si plimbari in aer liber...ajuta la foliculi.
Bafta multa !

Klu 24+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Da maaa si...sex...ca eu uitai si cum se scrie

Klu 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

alsima eu as pune si relaxare totala la indrumari, plimbari prin parc, cumparaturi, etc. Cred ca asta este cheia succesului din punctul meu de vedere.

Micky 36+ +

AMR 15 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput