Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 16
danonique spune:
Abia acum am intrat si noi in casa.Am fost la cumparaturi,ne-am plimbat,am mancat dar Darius tot nu da semne ca ar vrea sa vina.Am vorbit cu dr si mi-a zis sa mai asteptam pana miercuri cand vom incerca sa "fortam" iarasi colul.Daca nici miercuri nu va vrea sa vina imi va face o declansare in clinica ceea ce nu prea vreau.
tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
DARIUS
38+
poze albert
stoisor spune:
ola fete cucuiete........nu am aparatu ca faceam o poza.......RAMOOOOOO a iesit tare buna prajiturica cu visine.......super,sper sa i placa si lui Sasa mica si pitik,
multam frumos de reteta si o vom face mereu caci e super rapida si gustoasa
Dana pusic pe burticica
si noi si noi ,Gatta ,suntem super geloase dar lucram la aceasta problema pt ca trebuie sa inteleaga ca mami si tati se iubesc si inca mult ......si da am auzit-o si eu pe Sasa suspinand in somn,si cateodata mai si rade ,depinde de ce impresii are de peste zi,eu asa le cam asociez,pt ca in seara in care am avut 2 pusti in vizita,si sau distrat in acea seara a ras in somn......asa ca ,poate sa o fi afectat si sa fi visat peste noapte si a luat-o pe Sisitica mica jalea,dar mami a fost acolo si deci este ok,pupam Sarita mica
dispar ca mai am ceva de facut prin casuta
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ceska777 spune:
Repede, repede.
Stoisor, Ramona ia ghiciti voi ce am scos eu tocmai acum 5min din cuptor???? Prajitura cu visine. Ca mi-ati facut pofta si in beci mai aveam 2 borcane cu visine aduse de mama in noiembrie. Dl sot a facut ochi mari ca ma apuc de copt si sunt curioasa daca le-o placea baietilor mei ca eu mor dupa "paji cu sisine" asa ii ziceam cand eram mica.
Mai vroiam sa zic ceva dar asta mic desi e taica-su acasa tot pe mine ma ia de buna. Dar a dormit de la 13-16:30 si eu la fel!! Deseara precis abia dupa 21 e lat.
Pacat ca e memory card-ul plin si nu am apucat sa sterg: dl sot si gaza se inalta amandoi peste usita cu grilaj si adulmeca aerul din bucatarie unde e la racit praji......
Danonique,
miercuri e chiar 1 aprilie!!!!! Vb serios? Poate isi face bebe totusi luni, marti aparitia? Oricum suntem pe faza si in week end!
Ven,
uf uf ce trante or mai trage astia mici pe-afara nici nu vreau sa ma gandesc!!!! Si al meu urla si pt un aua mic mic mic.
Mama e de doua zile la soacra si am vb scurt doar de doua ori ca soacra mi-a retezat-o ca au treaba!!!!!! Sper sa nu regret ca am chemat-o pe mama sa-mi ajute soacra!!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stoisor spune:
ha ha ha ce fain Ceska,cred ca si Ramo o facut azi praji........iamiiii,pofta bunaaaaaaaaaa
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Eliza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Fetelor, unde sunt pozele si inregistrarea Elizei? Vreau sa vad si eu ratusca cu codita-n sus ![]() |
uite aici linkul: http://good-times.webshots.com/video/3074923450102710211UIQBcJ
Dana vad ca lui bebe ii place mult acolo in burtica. Repeta-i si tu ca miercuri il scoate nenea doctorul de urechi afara si ca ar fi bine sa isi aleaga singur ziua de nastere. Eu cred ca am facut carare pe scari tot urcand si coborand ca sa o fac pe Emma sa iasa ca vroiam eu sa fie varsator. Si ea a decis sa fie pesti, s-a nascut in prima ora din pesti(pe 19 la 0:56). Imporant e sa fiti voi bine indiferent de ziua de nastere pana la urma

pentru fetele care mi-au admirat ratusca. Eliza

Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor ha ha ha ce fain Ceska,cred ca si Ramo o facut azi praji........iamiiii,pofta bunaaaaaaaaaa Sara Ioana 15.02.2008************************** am un anisor ************************* POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008![]() 7.11.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA ************************** |
Da da, am facut si eu.Ii place piciului tare mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Eliza spune:
Laura carne de porc stiu ca nu au voie pana la 3 ani. Ciuperci astia de aici zic ca e ok dupa un an...dar eu ma tem pentru ca stiu ca sunt multi alegici la ciuperci asa ca o sa mai astept.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=807e61a27cadc9117f3e64&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aproape un an cu Emma...
Povestea nasterii
ramonab spune:
Noi abia am venit de afara.Toata ziua am fost pe afara, de la 2 pana la 19 si jumate .Doar cat a papat piciu am fost in casa.Tare bine a fost ca e cald, e noros da e foarte placut.
Danutza poate incerci metoda clasisca, stii tu, sex.
Sau nu ai voie?
Ven sper sa nu fie conjuctivita.Nu stiu parca nu e mai asa rosu.Si nici nu-i curge ochisorul.Mai vad pana dimineata ce se intampla si daca vad ca nu ii trece aplic sfatul tau.Mersi mult 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
Laura I, ciuperci, varza, fasole uscata si vinete nu au voie pana la 2 ani. si nici carne de porc. asa mi-a spus mie doctora, acum...fiecare face cum crede de cuviinta. 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
LaLa_20 spune:
De otet in salata nu stie si mie nimeni sa-mi raspunda?
Vreau sa fac mainde dim salata si as vrea sa-i sau si lu bia un pic...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!