Clopotei de ian-feb 2008 (203)
Raspunsuri - Pagina 15
Ven spune:
Ramona, poate ii un inceput de conjunctivita. Daca e asta, avanseaza repede, si pana luni e mult.
Unguent oftalmic cu Kanamicina sau picaturi de ochi Tobrex.
Noi cu astea am scapat de fiecare data, chiar si cand nu am mai mers la dr. tot asa pt. ca au facut in weekend si daca ii lasam pana lunea, nu se mai dezlipea ochisorul....
Ah, ori una ori alta, nu amandoua.
Multa sanatate 'narcisistului' mic.....pai are si ce sa admire baiatul, ca e frumos foc, nu? ![]()
Dana, si noi ne gandim la tine si-ti transmitem energii pozitive, sa se nasca bebe repede iar tu sa ai dureri cat mai mici si totul sa decurga perfect 
Ven spune:
La noi e nesperat de cald azi. Vreo 15 grade. Am stat cu copiii in curte de la 11 la 14. Nimic nu pot sa fac, trebuie sa ii pazesc permanent. 
Markus e un mare iubitor de plante si insecte, cerceteaza si descopera tot felul de plante care rasar si insecte iesite la soare, si eu trebuie sa le trec in revista pe toate, n-am voie sa ratez nici una
Eventual sa dau si mii de explicatii la fiecare, ce e, cu ce se hraneste etc. etc.
Mathias are o viteza mai mare decat ii permite coordonarea de pitic de 15 luni, asa ca, in timpul primei (si ultimei) mele tentative de a face ceva treaba (am intrat 2 min. sa bag niste rufe la spalat), a cazut fix in bot, si-a julit fruntea si nasul destul de serios....
Si cu greu l-am bagat in casa, era trezit de la 9 si abia la 14 am reusit sa-l culc....
Oricum, cred ca ii ies ceva dinti, masele, ca de vreo 3 nopti se trezeste iar de cate 4-5 ori pe noapte si plange.....
godzila spune:
Irina ce mai face Ileana…vre-o reactie de l antib?
Shose, Elisa
Elisa ce fetitza frumoasa ai
...se vede ca ii place in apa. Ratusca scumpa (uite un cantec care i se potriveste, si pe care il canta fii-mea prin casa „Ratustele mele pe apa s-au dus\bis\Stau cu capu-n apa si cu coada-n sus\bis” 
Vazui si un alt harnicut, pe Luca de Miki, bravo mamico...o sa iti multumeasca nora.
Iulia, Doamne ce scumpa e Irisuca...e atat de expresiva...o dulceatza
...fi-miu cand se uita la desene, ca ii plac si lui e fff serios...nu stiu ce se petrece in capsorul lui.
Codrutza stai linistita mami, nu e regres, in jur de 18 luni intzeleg ciudata oglinda.
Ramona offff, si eu zic ca Ven ca e posibil sa fie conjunctivita...
Mda, Ven si noi tot afara am petrecut azi...eu inca il tin in ham caci se dezechilibreaza serios asa ca trebuie sa stau langa el...cand am ceva de facut il "spanzur" in leagan si o mai rog pe sora-sa sa il impinga...ii place ca e fain, vede de sus...dar nu prea mult timp, max 10 min...asta in caz ca nu vrea sora-sa instant acelasi lucru.![]()
gattasalvaje spune:
Hello zuze !
Eu mor de draci...tocmai a trecut pe strada mea o masina de-aia de publicitate mobila cu megafoane si urlau in gura mare ceva despre un targ de artizanat si normal ca mi-au trezit-o pe Sara. Tocmai cand terminasem si eu de citit si ma pregateam sa scriu un mesaj...
Hai , ca poate nu incepe sa urle si am si eu timp sa scriu 2 randuri.
Dana 

, asteptam cu sufletul la gura vestea cea mare ! Eu am intrat special sa vad daca micul Darius si-a facut aparitia. Sa ai o nastere usoara , rapida , fara dureri !
Vali si celelalte fete care m-ati felicitat de ziua mea si carora nu v-am multumit...va multumesc acum. Multi 
Miki , i-a mai vino si pe la mine in vizita cu Lucutza , ca vad ca e tare harnicut
. Nu stiu ce gasesc picii astia asa interesant la matura , mop sau aspirator , ca si Sara este innebunita dupa astfel de instrumente. Sa nu dea naiba sa incercam sa-i luam din mana matura sau mopul , ca e jale...se da cu capul de pereti , se tavaleste pe jos de plans , nu tine sa-i dau altceva in schimb...arunca tot.
Am vazut-o si pe ratusca Ema , tare scumpa e ea , cum baga capul in apa 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Am uitat sa va zic ce mi s-a intamplat azi-noapte.
La un moment-dat , m-am trezit ca mi s-a parut ca plange Sara. M-am dus la patutul ei si dormea , dar avea o respiratie tare ciudata , ca un soi de suspin sacadat ...am mangaiat-o si am intors-o pe partea cealalta si s-a oprit pt cateva secunde , apoi iar a inceput cu suspinatul. Daca am vazut ca nu se opreste , am luat-o in brate si s-a trezit . Am tinut-o asa pana a adormit la loc , cantandu-i si leganand-o . Dupa ce a adormit , nu s-a mai repetat faza cu suspinatul.
Nu stiu ce sa cred , m-am tot gandit. Oare visa ca plange ? Sau avea vreo problema cu respiratia ? Am mai auzit-o si alta data sforaind , dar cu suspinatul asta este prima oara cand se intampla.
Aseara s-a mai intamplat ceva care mi-a dat de gandit...eram in camera cu ea si tati , ea se juca iar noi ne giugiuleam ...nu ceva scandalos...pupaceli si tinut in brate. La un moment dat , Sara a inceput sa se uite fix la noi si am incercat s-o chemam sa vina langa noi , dar ne ignora. Apoi si-a luat plusul ei favorit si s-a bagat in sertarul de la comoda ( locul ei preferat ).Statea acolo si ii vorbea ursuletului , radea la el si pe noi ne ignora. Am incercat s-o scoatem si s-a pus pe urlat. N-am mai putut s-o scoatem din sertar vreo ora jumate. Oare s-o fi afectat faptul ca ne-a vazut pupandu-ne? Am mai observat ca nu-i convine cand ii dau atentie lui tati...daca ma vede ca-l pup sau ca-l tin in brate , vine si intinde mainile spre mine si incepe sa maraie.
Chiar nu stiu ce sa cred , imi pun intrebarea daca cumva asta are legatura cu suspinatul de azi-noapte ? Voi ce parere aveti ?
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
godzila spune:
Gatta nu cred...ce legatura sa aiba? Fi-mea suspina in somn toata noaptea..cred ca viseaza, vb in somn...uneori radea...asta micu e mutulica sa il pupe mama de inginer. Sunt convinsa ca nu i-a placut ca ii dai altcuiva atentie...si ce?...trebuie sa se obisnuiasca
Danaaaaaaaa ce faci?
Laura Ioana spune:
Nimic despre Dana si bb David?
Moama, dar se lasa asteptat, nu gluma, piticul
Sa mai bagam o tura de majorete:

Simona
s-ar putea sa fi facut o "criza" de gelozie aseara cand v-a ignorat. De suspinatul prin somn, am auzit-o si eu pe Thea (cred ca tot o data) si sunt convinsa ca visa ca plange![]()
Fetelor, unde sunt pozele si inregistrarea Elizei? Vreau sa vad si eu ratusca cu codita-n sus
SI Thea mai baga boticul in apa si face bulbuci sau mai ia cate o gura de apa si o lasa sa-i curga pe la colturile gurii
iar uneori o chiar inghite
De asta am mereu cana ei cu apa si-i dau si bea in timp ce face baita.
Naty
ce-ti mai fac printesele? Au trecut tusea si harcaiala? Mai zi-ne cateva vorbulite
Mi-am amintit ca voiam sa te intreb de unde le-ai luat canile alea cu pai, asa frumos colorate? A invatat si Thea sa bea din cana cu pai si i-as lua una mai maricica, dar sa fie si fain colorata![]()
Si la noi sunt 17 grade, e super frumos afara, dar cam bate vantul asa ca am stat destul de putin. Ce fain ca puteti sa-i scoateti in curte, e mult mai rapid iesitul afara (eu pana o imbrac, pana cobor 4 etaje...si nici nu prea am pe unde o plimba ca-i plin de chistoace, cioburi, kk de caine etc. si singurul parc din oras e f departe de noi
).
Fetelor, am tot vrut sa intreb daca piticii au voie sa pape ciuperci? Mi-a fost teama sa ii dau, chiar champignoane, ca daca nu stiu sigur nu-i dau nik
Carnita de porc le dati? Pulpa sau cotlet, ceva, nu ceafa. Eu nu i-am dat, l-am si certat pe sot ca m-a intrebat daca-i poate da
dar noi mai mancam (rar) si ea tare ar papa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
LaLa_20 spune:
Hello!
Vad ca micul Darius vrea s-o tina in suspans pe mamica lui...
tot citesc da nu apuc sa scriu nimic...am una bucata copil tare razgaiat azi...
Admirat scumpul Luca,tare harnic...
,vazut si Ema,mica ratusca...
Bia mea azi s-a gandit ca eu nu stiu sa sterg podeaua,la ce bun mopul,a bagat ea mana in galeata si a inceput sa sterga apoi pe jos...si praful ii place sa-l stearga cu servetele umede...![]()
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-New
Video-New
Ma fac mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
LauraI...eu stiu ca nu au voie carne de porc,mama zice ca mi-e mia dat carne de porc prima data pe la 4 ani...acuma nu stiu sigur daca au sau nu voie...
De ciuperci si eu sunt interesata daca au voie...
Dar oare daca pun un pic de otet in salata pot sa-i dau si ei?sau nu are voie otet?Dar ridichie?
Laura
de
POZE-New
Video-New
Ma fac mare
LaLa_20 spune:
Nici sa scriu nu mai stiu e clar,am lut-o pe aratura...![]()
Nimeni pe aici,unde a-ti fugit?Afara?
Laura
de
POZE-New
Video-New
Ma fac mare