Clopotei de ian-feb 2008 (203)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Danutzule, acum m'am trezit si directia DC sa vad unde se afla Darius. E tot in burtica. Ce daca, majoretelor le'a facut placere...si le face placere in continuare sa fie alaturi de tine.
si te inteleg ( si Elle stie ce inseamna ) ce inseaamna sa nu vrea bb sa iasa.
Sunt cu gandul la tine toata ziua si te imbratisez tare, tare sa ai o nastere usoara.
Pana diseara sper sa ii dai lui Darius un din partea noastra.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Iulia am murit de ras si de dragul Irisucai ce simpatica e cum se bucura la desene dar mi-au aparut si mie niste pitici: fata ta da din cap DA si isi scoate/pune caciulita la cerere (apropos )...a mea nici vorba de chestii asa serioase adica nici cand iesim afara nu ii place ca-i pun caciula, dar sa o mai puna si singura Nu da din cap nicicum, doar ca sa se strambe, nu a mai invatat cuvinte noi decat ce v-am mai spus deja....of, nu ma mai gandesc!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Stai linistita ca nici Iris mai mult de :mama,tata,ada,aa(apa),da ,miau si mai-mai nu zice.Da nu ma stresez ca are vreme..
Cu caciula ii teroare;pe hol are puse caciulita si geaca si cand vrea sa iasa afara isi trage sapca pe cap,isi baga o mana in geaca si-apoi incerca sa deschida usa sa pleceSau mai are perioade cand isi probeaza toate caciulitele din sertat;le ia pe rand si merge cu fiecare la oglinda sa se admire..(narcisista ca ma-sa )

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia cat de tare cu probatul caciulitelor si cu imbracatul si plecatul Thea se admira in oglinda doar cum se stramba, mori de ras: isi arata dintii, se intoarce dintr-o parte si se uita peste umar sau tropaie pe loc, chesti din astea

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

M'au dat gata filmuletele Irisukai. E adorabila.....si e asa avansata... . Iulia sa'ti traiasca frumusetea.
Mi'a placut cum stergea ea calutul si cum incerca sa'ti arate maselutele...

Laurici mi'o si imaginez pe Theutz stambandu'se in oglinda ca am si io o maimutzica care asta ar face toata ziua. pufosi la voi

Miki, ai baiat mare si harnic foc. Da cu aspiratorul, sterge oglinzile...numai bun se insurat. Mi'a placut filmuletul cand se tavalea pe jos razand in hohote, poznashul.

Eliza, crede'ma ca am vazut de cateva ori filmuletul din cada si am ras cu lacrimi. Ce dulce poate sa fie cum baga ea caputzul in apa....la vara faceti scufundari la ocean si imi era dor sa va mai vad. Am luat filmuletele la rand, cu toate ca erau mai vechi si le mai vazusem.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salutare si de la noi!
Cum ziceati? Forumul creeaza dependenta?
Rlc noi mergem la parintii mei la Ciucea in jud. Cluj (spre Alesd)iar la socri la Marghita. Acum suntem la ai mei.

Vad ca Thea, Iris si Iulia se admira in oglinda. Alexia nu stiu ce are, cand se vede in oglinda se mira si striga cat o tine gura BEBE, BEBE!
Cu vreo o luna in urma stia ca e ea, daca o intrebam, zicea Ana (asa isi spune) isi zambea, se vedea ca se recunoaste. Acum asa se mira de zici ca se vede prima data. O fi grav? In rest nu am observat regres. Dimpotriva e din ce in ce mai vorbareata si raspunde prompt la orice comanda de genul : ada un anumit obiect, pune-ti caciula, pune capul pe perna si inchide ochii, da-i papa catelului, si altele. Nu mai tin minte care e faza cu oglinda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ziua buna!
De dimineata tot o urmaresc pe Danuca da nu am avut timp sa si scriu, da ii fac acum un pic de galerie poate m-o auzi Darius si se va hotara sa ne cunoasca:

Dana Dana Dana

Eliza da ce facea ratusca, incerca sa bea apa sau sa isi bage fata in apa?Tare distractiva e .

Miki da ce baiat harnicutz ai tu, ca o fata.Tu ce mai faci prin casa?AM vazut si filmultele doveditoare.Aaa, vad ca are deprinderi si de barbat, cu sticla in mana si cravata la gat.Si in parc ii place.

Laurici si Iulia si eu am un narcisist, de cate ori il dezbrac/imbrac fuge la oglinda sa se vada.Si asta ii baiat .Tot merge si se studiaza.Intr-o zi isi ridica bodyu (era pe olita) sa vada puta.
Apropo Iulia ma vazut filmuletele.Dulce tareeee.Tare m-a distrat cand ai zis sa iti arate maselele si ea scotea limbuta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

La Razvi ii este rosie pleoapa de sus de dimineata.Si mi se pare ca ii un pic umflat sub ochisor.Ce e?Sa-l dau cu ceva?

RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata!Sper sa termin repede treaba sa fiu libera dupa amiaza

Codruta,cunosc zonele f bine,am multe rude la Negreni,iar eu sunt din Salard,si am lucrat 2 ani langa Marghita

Ieri,mi-am instalat net si in sat la mama,asa ca nu scapati de noi,chiar daca nu sciem prea des va urmaresc din umbra

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose am uitat sa-ti dau un pupic pt sperietura pe care ai tras-o Bine ca totul s-a aranjat cum ai vrut tu! Deci si Iulia e o strambacioasa? Pfoai, eu credeam ca nu exista asa ceva: se stramba, mai ales ca ne vede ca radem, de am impresia ca asa va ramane Si face LA LA LA cu limba afara, pe la coltul gurii si muscand-o cu dintii
Codruta bine ai venit! Ce draguta e, mi-o si imaginez mirata in oglinda: BE-BE
Ramo dragul de el, sigur iti vine sa-l papi! Theei ii place sa se admire in usa de la aragaz mai mult decat in oglinda Dar nu asa cum fac ai vostri, ca se duc anume sa se admire, doar daca-i in trecere si-i pica ochii pe imaginea ei se opreste si incepe sa-si dea talente
Poate Razvi s-a zgariat cu o unghiuta pe pleoapa. da-l cu un pic de unguent de galbenele daca ai.

Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Laura nu e zgarietura, e pe pleoapa asa rosu da se vede doar daca inchide ochiu.

RAZVANICI LA 1 AN+
Micul print-blog

Mergi la inceput