Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 20
Caprioara spune:
Helau,
Azi m-am vazut cu Ooka si cu Sofipoc
, in Herastrau, si am stat vreo 2 ore la povesti
. Bai, pocu e asa frumooooos si cuminte
! Iar Ooka o mamica de nota 10
! Ne-a adus biscu de bb bio, caise bio si vitamine, pentru care ii multumim mult 

.
Anaxena, exact diagnosticul Ilincai de pe 8 martie. Si la fel, si Ilinca nu avea muci, nu tusea, doar febra si nu manca. Sanatate multaaaaa!
Pica, 

.
Narci, vazut sirena, ce mare a crescut
! Si cubul. 

.
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ooka spune:
salu
ne'am adunat si noi de pe drumuri![]()
Dupa cum ati aflat am fost in parc si ne'am vazut cu Caprioara si cu Ilincuta. Ptiu ce frumusica e Ilincu si ce agera e
, cum spune ea papa cind ii da Capri biscu, si molfaie ea acolo cu toti dintzucii, o incintare si alta nu. Iar Caprioara e o frumusica si o filiforma, ca un tzantzar, din profil poti s'o ratezi
. Pocu a fost somnoros ca de obicei, da i'a placut asa ca mai merem sa ne vedem cu fetele.
Am avut o zi frumoasa in concluzie
.
Ralu da pemeu ala privatu si musaiu![]()
Ieri a vazut'o pe poc un alt doftor, Dr Tomescu de la Medlife si mi'a spus sa nu insist cu haleala ca e de rau, sa'i dau cite un ou pe zi, carne (astea musai pt fierul pe care nu vrea donshoara sa'l ia), cind nu vrea fructe sa'i dau vit c naturala. Apa cica nu trebuie sa bea multa, daca vrea bine, daca nu iara bine, atata timp cit nu are febra varsaturi etc, nu e musai. Una peste alta, cit vrea sa manance inseamna ca atata ii trebuie, asa ca sa nu ma mai stresez. Ah, si a ras de mine cu mucii, ca io ii spuneam cum ca are cite unu nu gri alb ci gri verzui si mi'a spus ca trebe musai sa fie albastri
si io ma uitam cu niste ochi mari de m'am prins tarziu ca el glumea
, asa ca ne'am linistit si cu asta. In rest toate bune si frumoase.
mami de Sofi
narcisa.s spune:
Ralu, sarumana, am primit parola si userul.Cu burtica lui fie-mea, ce sa zic, o sa o pun cat de curand sa faca niste abdomene seara.
Ma bucur ca ati apreciat cubuletul, nu e greu de facut, in doua zile l-am dat gata si asta ca Anais a fost agatata de mine mai mult timp ca de obicei...
Ooka, tu ii descriai mucii doctorului parca povesteai de un tablou de Monnet...Hihihiiii
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
narcisa.s spune:
Pai eu stiu ca micuta rockerita irlandeza, adica mostenitoarea lui Capri e frumoasa foc.Eu cand ma gandesc la ea ma gandesc la Scarlett O'Hara ca parca ea era irlandeza
Am o intrebare intrebatoare, care stiti, va rog sa-mi dati ceva sugestii
CUNOASTETI VREO FIRMA CEVA CARE SE OCUPA DE PETRECERI PENTRU COPII?? IN CE CONSTA- ADICA CE TI SE OFERA - SI CAM LA CE PRETURI??
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Caprioara spune:
Fetele, sa n-o credeti pe Ooka, nu ma puteti rata siguuuur din profil
, si asta din cauza de nas
. Am o barna sa-mi traiasca
!
Ooka,
si ne bucuram ca v-a placut de noi, ca si noua ne-a placut de voi si abia astept sa va mutati sa ne vedem mai des in parc, poate si cu Ale si Nora.
Narci, da vrem mai multe poze cu sirena, pleeeeease
!
Azi ne-am incaltat prima data cu pantofiori afara
. Pana acum am iesit cu ciorapei si botosei. Ne pregatim sa mergem, deh!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Azi a fost suuuper cald si frumos afara, asa ca am fost tot pe drumuri. Am fost si la gradina, si-a vazut pooky casa, camera, a fugit (asistata de mine) dupa matze si caine (care pt. ea e ponei...cam asta e dimensiunea), s-a dat pe hinta si a adormit o juma de ora in brate la mine.
Xena nu-ti mai fa sange rau, copii se mai imbolnavesc, mai ales primavara, cand virusii sunt in mare forma! Fii calma si acum ca Maria e sub tratament, isi va reveni repede! Multa sanatate! 
narcisa vazut cubul...super fain!! Sa-l folositi sanatoase! Sirena e o scumpete!
Ralu felicitari pt. ma-ma! Sa-ti traiasca cel mai deosebit copil din lume!
sa va fie de bine iesirea in natura!
Ana multa sanatate lui Matei
. Sper sa-ti treaca supararea si sa scapi de probleme, oricare ar fi ele! 
Ooka m-ai distrat cu mucii lui Sofipoc! ![]()
Capri bravos pt. incaltari! Si noi mergem luni glont la magazin sa-i luam, ca nu mai e chip sa stea! ii place la nebunie sa mearga tinuta de manute, si mai ales in parc sa fuga dupa catei si porumbei!
Miruna iar a comis-o! Cum ii place ei sa stea in picioare, sprijinita de mobila (care ii ajunge la sub brat) la un moment dat a cazut in fundulet si nu stiu cum a reusit sa-si muste buza pe interior. I-a curs sange si buza s-a umflat putin in partea stanga. S-a speriat si a plans taaare mult saraca. Eu am fost varza, abia m-am adunat s-o spal pe gurita (si sa musamalizez incidentul, sa nu se panicheze restul familionului
).
Sper ca maine sa fie tot asa fain afara, sa mai iesim. Cam atat de la noi, va
si va doresc o noapte buna si linistita!
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
violeta29 spune:
Buna! Frumoasa zi astazi, cu adevarat de primavara.
ANABABY, multam tare mult de link, mi-a placut tare mult pensiunea si preturile sunt mai mult decat rezonabile.
NARCISA , tare frumos cubul, cred ca nu e greu de facut, atata doar ca imi lipseste timpul necesar.
OOKA, pe adeverinta de la serviciu sunt veniturile din perioada septembrie 2007-august 2008
RALU, mmm, ce frumos, a adormit cu narcisa in manuta
ANAXENA, nu te mai invinovati.Eu am procedat la fel ca tine, am carat-o dupa mine peste tot, am scos-o afara indiferent de cate grade erau, si nu cred ca daca s-a imbolnavit e din cauza ta.Crezi ca daca o tineai in casa era mai bine?Insanatosire grabnica Mariei
Am vazut si pozicile noi de pe picassa cu Ioana de Anababy, ascunsa in cort
,Alexandra de Maitrey, la taclale cu mami pe iarba
Mihaita de Cristina cu genele lui lungi si frumoase
,Julia de Ariadna, o floare intre flori
,Amalia de Iinuca81eleganta foc cu rochita ei rosie
,Sebi de Pica practicand sporturi extreme
,Sebastian de Scumpi cu frumosii lui ochisori albastri
,Xenia de Gallybcopie fidela a lui tati
,Sofia de Marina, proband noua achizitie
,Clara de Dana81, o scufita dulce foc
,Andreea de Irolfjucandu-se cu fratiorul
,Erika de Ankalaura, o dulceata de fetita
,Sara de Ankuta, o printesa in roz
,Anais de Narcisala iarba verde
,Sofi de Ooka cu o supermasca
,Rayan de AlinaM , balacindu-se in piscina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
diarux spune:
moamaaaaaaa, da scrieti cu-un spor de zici ca tre'sa dati bani!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
diarux spune:
am comentat poziliiiiiiiiiiiiiii!!!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...