Pepenasi de iul-aug08 (103) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 21
diarux spune:
aolioooooo!! io inchid, io deschid! e grav! deci m-au abandonat! deci the migration started without me!

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
ileanna spune:
Neatza mamici de minunici!
Sunt prin zona in fiecare zi. Citesc si din urma ca inca mai am 3 capitole restante si chiar nu vreau sa scap nimic din ce ati mai dezbatut aici (de ex problema papucei si problema "nu").
In rest, in continuare cu creierii varza, mut chestii de colo colo. Mai e chiar un pic dar nu prea mai am putere si rabdare.
Care va plimbati prin Parcul Carol??????
Edit: da' prin Tineretului??? Ca sunt langa nasu' meu amandoo.
ileanna spune:
Si sa nu uit. Care vreti kur misto si mic ... apucati-va de stepper ori si mai bine - de urcat scari!!!! Io ma tot uit de 1 saptamana si nu procesez ce-i cu mine de mi s-a suit fundu' si mi s-a micsorat bazinul. Intai am zis ca este de la balansul zilnic pe care il fac cu una bucata de noo kile in bratze. Da' ... neeee ... ca asta fac de 9 luni aproape. Si in final am concluzionat ca nu poate fi decat de la acest 1 etaj pe care il tropai de vreo 20 de ori pe zi de 1 luna, cu sau fara copil in brate. Alta explicatie nu exista!!! Dar efectul este de nu se poate, sunt socata .... Iar de mancat ... nu mai zic. Numa' paine si ciocolata de 1 luna pt ca totul fiind varza aici, nu am rabdare sa imi fac nici macar 1 salata asa cum mi-am propus. Chiar ma gandeam ca se va duce toata munculita mea din cure de slabire si cand colo ... soc total nene!
Deci ... stepper scrie pe mine (ca il si am, dar nu l-am folosit de teama sa nu il uzez
). Sau chiar mai bine scari prin Parcul Carol pt ca la stepper nu as sti ce intensitate sa dau ca sa nu transpir degeaba. Ca sa nu mai zic ca stepper mai faceam io inainte de copil, asha ... 2 ore in fiecare we. Dar nu am vazut rezultate, zau ...
ileanna spune:
Bueyyy mamili!!
Undi estem???
E vreo greva shi nu stiu io??
Profa ... astea ne-au lasat pe dinafara ...
kamelya spune:
AnnaBaby
SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI ALATURI DE IOANA SI DE SOT !!!
_
un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos 
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Gini75 spune:
Intru scurt, sunt in Brasov la cineva:
ankuta, eu m-am uitat de jucaria aia la ambele Metro din Brasov si nu am gasit-o
.
Anna, LA MULTI ANI, sa fii fericita!
Va pup
Gabriela82 spune:
Anna la multi ani! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
si un buchet de
- ricele
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
violeta29 spune:
ANABABY LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008